zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.222
- Πόντοι
- 201
Έφηβος ήμουν όταν πολέμησα εκεί!
Και αχρονος ο ηγετης μαςΈφηβος ήμουν όταν πολέμησα στα νησιά του Ειρηνικού!
Έφηβος ήμουν όταν πολέμησα εκεί!
Και αχρονος ο ηγετης μαςΈφηβος ήμουν όταν πολέμησα στα νησιά του Ειρηνικού!
Είστε κομμουνιστής;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;παπι λοκω
Οχι βεβαιως αλλα λατρης καθε εξουσιας που επιββαλλεται με πυγμη εναντι αλλων γιαλατζι εξουσιαστωνΕίστε κομμουνιστής;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Είστε σοφός και ο λόγος σας ηχεί ως χάδι εις τα ώτα του Νηματοθέτου!Οχι βεβαιως αλλα λατρης καθε εξουσιας που επιββαλλεται με πυγμη εναντι αλλων γιαλατζι εξουσιαστων
Αγαπητε η μοιρασια εχει γινει με αλλο τροποΚαι ο κ. @κωλο-γερος είναι κομμουνιστής αλλά δεν μοιράζεται καμία από τις δεκάδες γκόμενές του.
Σκεφθείτε ότι έχει γκόμενες σχεδόν σε όλες τις χώρες της Γης πλην των ΗΠΑ και Καναδά.
Στις ΗΠΑ δεν έχει γκόμενες αφενός εξαιτίας ιδεολογικών λόγων και αφετέρου επειδή εκεί όλες οι γκόμενες είναι πιασμένες από τον επίσης μεγάλο κομμουνιστή του Νήματος, κ. @Ιζνογκουντ ...
Για τον Καναδά δεν γνωρίζω γιατί δεν έχουν γκόμενα. Μάλλον επειδή υπάρχουν βιολογικά όρια ακόμη και γι΄ αυτούς τους δύο!
Φευ εις Ημάς!
Οχι βεβαιως αλλα λατρης καθε εξουσιας που επιββαλλεται με πυγμη εναντι αλλων γιαλατζι εξουσιαστων
Θα μου γνωρίσετε μία γυναίκα από το μέρος της Ευρώπης, που νέμεστε, για να την βγάλω γκόμενα;;;Αγαπητε η μοιρασια εχει γινει με αλλο τροπο
Ο αγαπητος και φίλατατος @κωλο-γερος εχει αναλαβει την απω ανατολη ισπανοφωνες χωρες + Λατινικη αμερική
αφησε δε για μενα ενα μέρος της ευρωπης ( Πλην Η.Β , Γερμανιας και ΕΣΣΔ ) οπου δεν φτουραμε μπροστα στο μεγαλειο σου και δυστυχως δεν μπορουμε να συγκριθουμε με τον απολυτο θρυλο
Μια Αυστραλια , ενας καναδας και η Αφρικη μας εμεινα να μοιρασουμε ..γιατι και τις ΗΠΑ τις μαγαρισατε κύριε
με τη προυποθεση να μας γνωρισετε και σεις μια φιλη της "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙ "Θα μου γνωρίσετε μία γυναίκα από το μέρος της Ευρώπης, που νέμεστε, για να την βγάλω γκόμενα;;;
Θα το σκεφθώ!με τη προυποθεση να μας γνωρισετε και σεις μια φιλη της "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙ "
Μου έχετε γνωρίσει όλες αυτές και δεν το πήρα είδηση;;;;;Ιωάννα Ελένη Αντριάννα Ουρανία
Παγώνα Ουρανία...
Και Παρ ολίγον δύο καλόγριες από το μοναστήρι του Αγ. Νικολάου.
ρε λακαμα νηματοθετηΜου έχετε γνωρίσει όλες αυτές και δεν το πήρα είδηση;;;;;
Ιωάννα: Είναι περιζήτητη πια και δεν μου δίνει σημασία.
Ελένη: Είναι περιχαρακωμένη στο δικό της νήμα και περικυκλωμένη από φανατικούς θαυμαστές.
Αντριάννα: Αυτή δεν ήταν που δήλωσε ότι μας βαρέθηκε [υμών συμπεριλαμβανομένου];;;
Ουρανία: Δεν γνωρίζω την κυρία.
Παγώνα: Δεν γνωρίζω την κυρία.
Ουρανία: Είπαμε ... δεν την γνωρίζω.
Δύο καλόγριες: Ε, καλά τώρα ... Νάχαμε να λέγαμε ... Πιο πιθανό ήταν να μου γνωρίζατε τον Ηγούμενο παρά τις δύο καλόγριες ....
Ιωάννα Ελένη Αντριάννα Ουρανία
Παγώνα Ουρανία...
Και Παρ ολίγον δύο καλόγριες από το μοναστήρι του Αγ. Νικολάου.
Οχι βεβαιως αλλα λατρης καθε εξουσιας που επιββαλλεται με πυγμη εναντι αλλων γιαλατζι εξουσιαστων
Δεν θα μακρηγορήσω σας πω μόνο το εξής ήθελα να σε γνωρίσω με τις κυρίες και τις τρεις αλλά η μία σας ξύνιζε & η άλληΜου έχετε γνωρίσει όλες αυτές και δεν το πήρα είδηση;;;;;
Ιωάννα: Είναι περιζήτητη πια και δεν μου δίνει σημασία.
Ελένη: Είναι περιχαρακωμένη στο δικό της νήμα και περικυκλωμένη από φανατικούς θαυμαστές.
Αντριάννα: Αυτή δεν ήταν που δήλωσε ότι μας βαρέθηκε [υμών συμπεριλαμβανομένου];;;
Ουρανία: Δεν γνωρίζω την κυρία.
Παγώνα: Δεν γνωρίζω την κυρία.
Ουρανία: Είπαμε ... δεν την γνωρίζω.
Δύο καλόγριες: Ε, καλά τώρα ... Νάχαμε να λέγαμε ... Πιο πιθανό ήταν να μου γνωρίζατε τον Ηγούμενο παρά τις δύο καλόγριες ....