Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.222
Πόντοι
201
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Και ο κ. @κωλο-γερος είναι κομμουνιστής αλλά δεν μοιράζεται καμία από τις δεκάδες γκόμενές του.
Σκεφθείτε ότι έχει γκόμενες σχεδόν σε όλες τις χώρες της Γης πλην των ΗΠΑ και Καναδά.

Στις ΗΠΑ δεν έχει γκόμενες αφενός εξαιτίας ιδεολογικών λόγων και αφετέρου επειδή εκεί όλες οι γκόμενες είναι πιασμένες από τον επίσης μεγάλο κομμουνιστή του Νήματος, κ. @Ιζνογκουντ ...

Για τον Καναδά δεν γνωρίζω γιατί δεν έχουν γκόμενα. Μάλλον επειδή υπάρχουν βιολογικά όρια ακόμη και γι΄ αυτούς τους δύο!

Φευ εις Ημάς!

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.222
Πόντοι
201
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Οχι βεβαιως αλλα λατρης καθε εξουσιας που επιββαλλεται με πυγμη εναντι αλλων γιαλατζι εξουσιαστων
Είστε σοφός και ο λόγος σας ηχεί ως χάδι εις τα ώτα του Νηματοθέτου!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Και ο κ. @κωλο-γερος είναι κομμουνιστής αλλά δεν μοιράζεται καμία από τις δεκάδες γκόμενές του.
Σκεφθείτε ότι έχει γκόμενες σχεδόν σε όλες τις χώρες της Γης πλην των ΗΠΑ και Καναδά.

Στις ΗΠΑ δεν έχει γκόμενες αφενός εξαιτίας ιδεολογικών λόγων και αφετέρου επειδή εκεί όλες οι γκόμενες είναι πιασμένες από τον επίσης μεγάλο κομμουνιστή του Νήματος, κ. @Ιζνογκουντ ...

Για τον Καναδά δεν γνωρίζω γιατί δεν έχουν γκόμενα. Μάλλον επειδή υπάρχουν βιολογικά όρια ακόμη και γι΄ αυτούς τους δύο!

Φευ εις Ημάς!
Αγαπητε η μοιρασια εχει γινει με αλλο τροπο
Ο αγαπητος και φίλατατος @κωλο-γερος εχει αναλαβει την απω ανατολη ισπανοφωνες χωρες + Λατινικη αμερική
αφησε δε για μενα ενα μέρος της ευρωπης ( Πλην Η.Β , Γερμανιας και ΕΣΣΔ ) οπου δεν φτουραμε μπροστα στο μεγαλειο σου και δυστυχως δεν μπορουμε να συγκριθουμε με τον απολυτο θρυλο
Μια Αυστραλια , ενας καναδας και η Αφρικη μας εμεινα να μοιρασουμε ..γιατι και τις ΗΠΑ τις μαγαρισατε κύριε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Αγαπητε η μοιρασια εχει γινει με αλλο τροπο
Ο αγαπητος και φίλατατος @κωλο-γερος εχει αναλαβει την απω ανατολη ισπανοφωνες χωρες + Λατινικη αμερική
αφησε δε για μενα ενα μέρος της ευρωπης ( Πλην Η.Β , Γερμανιας και ΕΣΣΔ ) οπου δεν φτουραμε μπροστα στο μεγαλειο σου και δυστυχως δεν μπορουμε να συγκριθουμε με τον απολυτο θρυλο
Μια Αυστραλια , ενας καναδας και η Αφρικη μας εμεινα να μοιρασουμε ..γιατι και τις ΗΠΑ τις μαγαρισατε κύριε
Θα μου γνωρίσετε μία γυναίκα από το μέρος της Ευρώπης, που νέμεστε, για να την βγάλω γκόμενα;;;

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Θα μου γνωρίσετε μία γυναίκα από το μέρος της Ευρώπης, που νέμεστε, για να την βγάλω γκόμενα;;;
με τη προυποθεση να μας γνωρισετε και σεις μια φιλη της "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙ "

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Ιωάννα Ελένη Αντριάννα Ουρανία
Παγώνα Ουρανία...
Και Παρ ολίγον δύο καλόγριες από το μοναστήρι του Αγ. Νικολάου.
Μου έχετε γνωρίσει όλες αυτές και δεν το πήρα είδηση;;;;;

Ιωάννα: Είναι περιζήτητη πια και δεν μου δίνει σημασία.
Ελένη: Είναι περιχαρακωμένη στο δικό της νήμα και περικυκλωμένη από φανατικούς θαυμαστές.
Αντριάννα: Αυτή δεν ήταν που δήλωσε ότι μας βαρέθηκε [υμών συμπεριλαμβανομένου];;;
Ουρανία: Δεν γνωρίζω την κυρία.
Παγώνα: Δεν γνωρίζω την κυρία.
Ουρανία: Είπαμε ... δεν την γνωρίζω.
Δύο καλόγριες: Ε, καλά τώρα ... Νάχαμε να λέγαμε ... Πιο πιθανό ήταν να μου γνωρίζατε τον Ηγούμενο παρά τις δύο καλόγριες ....

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586

Ελένη: Είναι περιχαρακωμένη στο δικό της νήμα και περικυκλωμένη από φανατικούς θαυμαστές.
Αντριάννα: Αυτή δεν ήταν που δήλωσε ότι μας βαρέθηκε [υμών συμπεριλαμβανομένου];;;
Δύο καλόγριες: Ε, καλά τώρα ... Νάχαμε να λέγαμε ... Πιο πιθανό ήταν να μου γνωρίζατε τον Ηγούμενο παρά τις δύο καλόγριες ....
ρε λακαμα νηματοθετη
εδω διψαει η αυλη μας ...για σενα θα δουλευουμε ...

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.438
Πόντοι
27.636
Ιωάννα Ελένη Αντριάννα Ουρανία
Παγώνα Ουρανία...
Και Παρ ολίγον δύο καλόγριες από το μοναστήρι του Αγ. Νικολάου.

Ούτε μια Μαρία κ. αμτζίκο; Παντού υπάρχει ένα Μαράκι.

Οχι βεβαιως αλλα λατρης καθε εξουσιας που επιββαλλεται με πυγμη εναντι αλλων γιαλατζι εξουσιαστων

Καιρός να γίνει η απόβαση της Νορμαδίας.

Φεύ!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785

Δεν θα μακρηγορήσω σας πω μόνο το εξής ήθελα να σε γνωρίσω με τις κυρίες και τις τρεις αλλά η μία σας ξύνιζε & η άλλη
Σας βρωμαγε.
Αποφασίστε τελικά τι θέλετε τουλάχιστον να απαλλαγώ από δύο γυναίκες καί νά τίς φορτωθείτε εσείς...
Είδη η κ.Παγωνα με ρωτάει για τον κ.roger.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom