blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.992
- Πόντοι
- 26.096
Ο καιρος γαρ εγκυς !
Τυχερε. Εμενα η δικια μου εχει σταματησει να με παρακινει για οτιδηποτε.Και μενα η δικια μου με παρακινη συνεχεια να πηγαινω για πσαρεμα
Καμία γυναίκα, που σας έχει γνωρίσει, δεν θέλει να της φεύγετε!Τυχερε. Εμενα η δικια μου εχει σταματησει να με παρακινει για οτιδηποτε.
Μηπως εχει καμμια φιλη να μου γνωρισει;
Οχι θεωρω οτι με δυο φορες την εβδομαδα ειναι καλλυμενη η κουνια που με κουναγε?για το αλλο...δεν ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κοιτα εχω συνηθισει
Στην εταιρία που δουλευω εχω θεση ευθυνης
Δηλ Φταιω για τα παντα
εκτος απο αγριο και αχαλινωτο Θεκθ !!!Τυχερε. Εμενα η δικια μου εχει σταματησει να με παρακινει για οτιδηποτε.
για πες ποσα χρονια παντρεμενος και ποσα παιδια να σε καταταξουμε στην αντιστοιχη κατηγορια ?Οχι θεωρω οτι με δυο φορες την εβδομαδα ειναι καλλυμενη η κουνια που με κουναγε?
μετα λες για μένα ?Μηπως εχει καμμια φιλη να μου γνωρισει;
Βεβαίως!
Ετσιιιιι δωσε αρτον και θεαμα στον λαο σου
Να τον δώσετε, κύριε!μετα λες για μένα ?
Ρε θα σας δωσω στεγνά στον ταρίφα ...
To our greatest disappointment , you are still around !
βρε με ενα π@υστη που μπλεξαμε
Είστε καλόγουστος, κύριε!Ετσιιιιι δωσε αρτον και θεαμα στον λαο σου
Εσυ μπορεις απο τωρα να διαλέξεις τοπο διακοπων ...Ετσιιιιι δωσε αρτον και θεαμα στον λαο σου
39 παντρμενος 2 παιδια(δεν βαζω τα νοθα) εγγονια 2εκτος απο αγριο και αχαλινωτο Θεκθ !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πες ποσα χρονια παντρεμενος και ποσα παιδια να σε καταταξουμε στην αντιστοιχη κατηγορια ?
Εσυ μπορεις απο τωρα να διαλέξεις τοπο διακοπων ...
Επιλογές All inclusive
Μακρονησο
Γιαρος
Αη Στρατης ..
Λες και δεν ειχαμε τσανακογλυφτες οσφυοκαμπτες του ψυχακια του νηματοθετη ,,μας ηρθε και αλλος
ΡΕΕΕΕΕ τη πορτα ρε