blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.992
- Πόντοι
- 26.096
Εύγε σε όσους ψηφίζουν την 2η επιλογή της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του Νήματος!
Οι αξίες τελικώς αναγνωρίζονται!
Οι αξίες τελικώς αναγνωρίζονται!
Εγώ θέλω μια πρασινομάτα. Ξέρει κανένας σας;
He probably switched!Εσύ δεν μας είπες ότι θα έφευγες ???
τα ιδια ελεγε και ο Κασελάκης ...Τού το είπα και μου απάντησε : φέρτε έναν καλύτερο και εγώ αποχωρώ - εγώ τώρα τι να του απαντήσω
He probably switched!
To our great pleasure!!!
I beg to differ!Κοινώς κωλοτούμπα ... or better to say he did kolotoumba to our great pleasure.
Πόσοι χρειαζόμαστε για να κάνουμε πρόταση μομφής;τα ιδια ελεγε και ο Κασελάκης ...
To our greatest disappointment , you are still around !He probably switched!
To our great pleasure!!!
Παραθέτω μία απεικόνιση του δημοκρατικού τρόπου, με τον οποίο αντιμετωπίστηκε μία εκ των στάσεων κατά του Νηματοθέτου εις το παρελθόν.τα ιδια ελεγε και ο Κασελάκης ...
To our greatest disappointment , you are still around !
Τωρα ασχολουμαι με ενα Business plan ,Μολις το παραδωσω ..θα οργανωσουμε την ανατροπη τουΠόσοι χρειαζόμαστε για να κάνουμε πρόταση μομφής;
Πόσοι χρειαζόμαστε για να κάνουμε πρόταση μομφής;
Εμενα αφηστε με εξω απ αυτα ειμαι νοικοκυραιος οτι πει η αρχη του νηματοςΠαραθέτω μία απεικόνιση του δημοκρατικού τρόπου, με τον οποίο αντιμετωπίστηκε μία εκ των στάσεων κατά του Νηματοθέτου εις το παρελθόν.
Για να ενθυμούνται οι παλαιοί και να διδάσκονται οι νέοι!
Εμενα αφηστε με εξω απ αυτα ειμαι νοικοκυραιος οτι πει η αρχη του νηματος
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ προς τα νεότερα μέλη του ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΝΗΜΑΤΟΣ!
Ανακοινώνεται αρμοδίως ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ τρόπος λειτουργίας του Νήματος για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις ανάμεσα στα νέα μέλη του Νήματος.
1. Το Νήμα ξεχειλίζει από Δημοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της και ουδεμία αμφισβήτηση υπάρχει σχετικά με το Δημοκρατικό DNA του παρόντος Νήματος!
2. Όλα τα θέματα επιλύονται και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από Μονομελείς Επιτροπές, των οποίων προίσταται ο Νηματοθέτης και μέλος των οποίων είναι ο blizardeye.
3. Όλες οι αποφάσεις των Μονομελών Επιτροπών λαμβάνονται με ΟΜΟΦΩΝΙΑ (ψήφοι 1-0) και αφού ακουστούν όλες οι απόψεις.
4. Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών είναι συνήθως πολύωρες έως ότου να επιτευχθεί σύνθεση των αλληλοσυγκρουόμενων απόψεων και τάσεων.
Δεν ανακοινώνεται απόφαση παρά μόνο εφόσον υπάρξει ΟΜΟΦΩΝΙΑ.
Δεν επιτρέπεται έκδοση απόφασης με ύπαρξη μειοψηφούσας γνώμης.
Οι Μονομελείς Επιτροπές του Νήματος εύχονται Υγεία, Χαρά και Ευτυχία εις τα μέλη του Νήματος κατά την διάρκειαν των παραγωγικών και ουσιαστικών ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ Εργασιών του Νήματος.
Προταση μομφης μπορει να κανει μονο επιτροπη της οποιας προισταται ο νηματοθετης και αποτελειται απο τον Μπλιζ, τον @blizardeye, τον νηματοθετη, τον στροβιλοματη και ενα μπλε εξωγηινο ανθρωπακι.Πόσοι χρειαζόμαστε για να κάνουμε πρόταση μομφής;
Αυτο το να εχεις ψυχιατρο μεσα στον στενο σου κυκλο και να μην πηγαινεις να σε δει....δεν μπορω να το καταλάβωΠαραθέτω μία απεικόνιση του δημοκρατικού τρόπου, με τον οποίο αντιμετωπίστηκε μία εκ των στάσεων κατά του Νηματοθέτου εις το παρελθόν.
Για να ενθυμούνται οι παλαιοί και να διδάσκονται οι νέοι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ορθόν!Προταση μομφης μπορει να κανει μονο επιτροπη της οποιας προισταται ο νηματοθετης και αποτελειται απο τον Μπλιζ, τον @blizardeye, τον νηματοθετη, τον στροβιλοματη και ενα μπλε εξωγιηνο ανθρωπακι.
Μούρλια το παρακάτω μηχάνημα!Αυτο το να εχεις ψυχιατρο μεσα στον στενο σου κυκλο και να μην πηγαινεις να σε δει....δεν μπορω να το καταλάβω
σου κανω τη διαγνωση εγω
Παραληρητική Διαταρχη , Διαταραχες προσωπικοτητας ,Ναρκισισμό , και Νεκροφιλία
Και μενα η δικια μου με παρακινη συνεχεια να πηγαινω για πσαρεμαΤωρα ασχολουμαι με ενα Business plan ,Μολις το παραδωσω ..θα οργανωσουμε την ανατροπη του
Στο ενδιαμεσο εχω να παω και για πσαρεμα ..μη μου τη λεει συνεχεια ο Αμτζικος
Γιατι του το θυμησες τωρα; Εισαι υπευθυνοςΑυτο το να εχεις ψυχιατρο μεσα στον στενο σου κυκλο και να μην πηγαινεις να σε δει....δεν μπορω να το καταλάβω
σου κανω τη διαγνωση εγω
Παραληρητική Διαταρχη , Διαταραχες προσωπικοτητας ,Ναρκισισμό , και Νεκροφιλία
για το αλλο...δεν ?Και μενα η δικια μου με παρακινη συνεχεια να πηγαινω για πσαρεμα
κοιτα εχω συνηθισειΓιατι του το θυμησες τωρα; Εισαι υπευθυνος