amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.701
- Πόντοι
- 22.785
Φεύ.Γκόμενα θέλω και όχι εργαζομένη ...
Φεύ.Γκόμενα θέλω και όχι εργαζομένη ...
Το sugar είχε πράσινα μάτια αλλά έφυγε με την Ινδή φίλη της...
Να διεξαχθεί ψηφοφορία καί νά δούμε την κάλπη η οποία προφανώς θα δείξη.Τού το είπα και μου απάντησε : φέρτε έναν καλύτερο και εγώ αποχωρώ - εγώ τώρα τι να του απαντήσω
Δεν θελω να γινω προπετης αλλα καπου πρεπει να υπαρχει στο καταστατικο.Πόσοι χρειαζόμαστε για να κάνουμε πρόταση μομφής;
Έτσι! Γιατί στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ προς τα νεότερα μέλη του ΤΡΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του ΝΗΜΑΤΟΣ!
Ανακοινώνεται αρμοδίως ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ τρόπος λειτουργίας του Νήματος για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις ανάμεσα στα νέα μέλη του Νήματος.
1. Το Νήμα ξεχειλίζει από Δημοκρατία σε όλες τις εκφάνσεις της και ουδεμία αμφισβήτηση υπάρχει σχετικά με το Δημοκρατικό DNA του παρόντος Νήματος!
2. Όλα τα θέματα επιλύονται και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από Μονομελείς Επιτροπές, των οποίων προίσταται ο Νηματοθέτης και μέλος των οποίων είναι ο blizardeye.
3. Όλες οι αποφάσεις των Μονομελών Επιτροπών λαμβάνονται με ΟΜΟΦΩΝΙΑ (ψήφοι 1-0) και αφού ακουστούν όλες οι απόψεις.
4. Οι συνεδριάσεις των Επιτροπών είναι συνήθως πολύωρες έως ότου να επιτευχθεί σύνθεση των αλληλοσυγκρουόμενων απόψεων και τάσεων.
Δεν ανακοινώνεται απόφαση παρά μόνο εφόσον υπάρξει ΟΜΟΦΩΝΙΑ.
Δεν επιτρέπεται έκδοση απόφασης με ύπαρξη μειοψηφούσας γνώμης.
Οι Μονομελείς Επιτροπές του Νήματος εύχονται Υγεία, Χαρά και Ευτυχία εις τα μέλη του Νήματος κατά την διάρκειαν των παραγωγικών και ουσιαστικών ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ Εργασιών του Νήματος.
Eνα και μοναδικο ειναι το μηνυμα...Πολλά μηνύματα, δεν τα κατάλαβα όλα
Δεν πρέπει να έχετε παράπονο από τον @Ωρίων κατά την απουσία σαςΑν εσύ είσαι ναυτικός εγώ είμαι γυναικολόγος.
Τέλος πάντων. Θα δω τι θα κάνω με σένα. Μπορεί να αρκεί να δουλέψεις κουζίνα σε εστιατόριο στην Μύκονο για αρχή .
Ναι αλλά ποιοι θα κάνουν την αλλαγή,Eνα και μοναδικο ειναι το μηνυμα...
ΑΛΛΑΓΗ!!!!
Ανώτερος στην κραιπάλη, το γλεντοκόπι και την καλοπέραση ;Δε πρέπει να έχετε παράπονο από τον @Ωρίων κατά την απουσία σας
αναβαθμίστηκε σε αξίωμα στο bou.com είναι τώρα Ανώτερος, εντάξει βοηθήσαμε λίγο.
Για πτυχίο δε ξέρω είχα δει την κορνίζα μόνο
Ναι στα beach Bar της ΜυκόνουΑνώτερος στην κραιπάλη, το γλεντοκόπι και την καλοπέραση ;
Του έχει ζητηθεί να προσκομίσει πρωτότυπο πτυχίο. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα φέρειΝαι στα beach Bar της Μυκόνου
Εδώ συγνώμη δε μπορώ να κάνω λαικΤου έχει ζητηθεί να προσκομίσει πρωτότυπο πτυχίο. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει
Μήπως άφησε και τσιγκελωτό μουστάκι; Νομίζω τα παραλέτε αγαπητέ συνάδελφεΕδώ συγνώμη δε μπορώ να κάνω λαικ
Μας είχε υποσχεθεί ότι θα ανοίξει στουδιο με κοπέλλες αλλά ούτε αυτό το είδαμε.
Αλήθεια λέω, θα σας το επιβεβαιώσει και ο @jim2323 και οι άλλοι.Μήπως άφησε και τσιγκελωτό μουστάκι; Νομίζω τα παραλέτε αγαπητέ συνάδελφε
Για να μην παρεξηγηθω και αρχισουν καποιοι και λενε παλι για γδαρσιματα και παστωματα κτλ...Ναι αλλά ποιοι θα κάνουν την αλλαγή,
δεν υπάρχει άλλη σοβαρή πρόταση