Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
1722605474244.png

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636
Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Άγνωστοι αθλητές στο ευρύ κοινό κερδίζουν μετάλια για την Ελλάδα ενώ ο σαχλαμάρας ο Τσιτσιπάς μόνο βαρύγδουπες δηλώσεις ξέρει να κάνει και να μένει μόνιμα πλέον στο Μόντε Κάρλο ...
οχι κοροιδο θα τανε, τα λεφτα που βγαζει με τον ιδρωτα του να τα μοιραστει με την εφορια του κουλησταν :confused:

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.314
Πόντοι
27.636
Κοιτάξτε, κύριε!
Είστε νέος [40+;;;] εις σχέσιν με εμάς [90+].
Κατανοώ απολύτως τι εννοείτε.
Χρειάζεται από καιρού εις καιρόν η εντρύφησις εις τον εσωτερικόν κόσμον όλων Υμών των [so called] 'πουτανιάρηδων΄.
Υπήρξα και εγώ εις εξ Υμών [τω καιρώ εκείνω]. Βεβαίως τώρα εισπράττω ειρωνείας (ενδεικτικώς: υπό του κ. @Ωρίων όστις θεωρεί ότι τα προφυλακτικά δεν είχον εφευρεθεί εις την εποχήν μου).

Ο κόσμος των εργαζομένων θηλέων είναι ένας κόσμος παράλληλος με αυτόν εις τον οποίον διαβιώμεν εις την καθημερινότητάν μας. Είναι ένας κόσμος θαυμάσιος, 'εύκολος' αλλά ουχί άνευ ιδιαιτεροτήτων.
Υπάρχουν διαμάντια ανάμεσα στις πολλές εργαζόμενες ή τουλάχιστον ανάμεσα σ΄ αυτές που αρνούνται να υποκύψουν στην εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Όλες αυτές είναι θαυμάσια κορίτσια με επιθυμίες να δώσουν και να πάρουν από τους συντρόφους τους. Είναι όμως σκληρές γυναίκες. Ούτως ή άλλως οι γυναίκες είναι πολύ πιο σκληρές από εμάς και ίσως έτσι πρέπει να είναι αφού αυτές διαιωνίζουν την ζωή στον πλανήτη αυτό.

Πολύ περισσότερο σκληρές είναι οι εργαζόμενες. Πρέπει πρώτα από όλα να επιβιώσουν οι ίδιες σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Εμείς δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον άγνωστο διπλανό μας, στο μπαρ, επειδή λέει ηλιθιότητες, επειδή βρωμάει, επειδή είναι γελοίος, επειδή είναι φαφλατάς, επειδή είναι βίαιος, επειδή είναι ξερόλας κλπ κλπ Φαντασθείτε τα κορίτσια αυτά με ποιους επιλέγουν να επιτρέψουν να ακουμπήσουν το σώμα τους κλπ κλπ

Αποχαιρετήστε το κορίτσι στο οποίο αναφέρεστε. Θα το ξαναχαιρετήσετε όμως στο μέλλον με την ευγένεια, τον πολιτισμό και το ήθος που σας διακρίνει και να είστε σίγουρος ότι θα σας το ανταποδώσει.
Το Νήμα μας παραμένει εδώ και τα κορίτσια επίσης. Η διαδραστικότητα είναι αμοιβαία. Και η αρχή είναι ο Σεβασμός! :hi:

Αγαπητέ κ Μπλιζ, ένα διάλειμμα χρειάζεται που και που. Όλοι μας έχουμε ανάγκη να ανακαλύψουμε το zen μας.

Σαφώς και υπάρχουν διαμάντια ανάμεσα μας, όμως δεν είναι πάντοτε λαμπερά, εσωτερικά μπορεί να είναι σκοτεινά, αυτό όμως είναι άλλη συζήτηση.

Το κορίτσι ίσως το ξαναχαιρετήσω αν επιστρέψει πάλι κάποια στιγμή, καθώς σύντομα σταματάει και πάλι. Για την ευγένεια και το ήθος ας με κρίνουν καλύτερα οι εργαζόμενες γιατί αυτές ξέρουν καλύτερα.

Η αξία ενός ανδρός καθορίζεται από μια χούφτα αρετές, αλλά ακόμα και για αυτό δεν είμαι σίγουρος.

:hi:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εγώ έχω ένα σημάδι που γράφει "Μελίνα".
(Έλα, ο Jimmy είμαι)
Έλα ρε Τζίμι..και σενα σε χακαρε ο Ωρίωνας? Τι να πω πια! Όλο παιδιαριζει - όλο χαζομάρες... μεγάλωσε αλλά δε σοβαρεψε..

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.345
Πόντοι
3.656
Κάτι για ένα Γαλλάκι έλεγε παλιότερα. Είχε ερωτευθεί σφόδρα μάλιστα και ο καημένος στεναχωρέθηκε με την τελική εξέλιξη της σχέσης του...
Κι αυτη Ρουμανα ηταν...Απλα του μιλαγε Γαλλικα κανα μπονζουρ,ορεβουαρ και νομιζε οτι γαμουσε στα ανακτορα μεσα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Κι αυτη Ρουμανα ηταν...Απλα του μιλαγε Γαλλικα κανα μπονζουρ,ορεβουαρ και νομιζε οτι γαμουσε στα ανακτορα μεσα...
Συγκινήθηκα!
Θα του καταθέσω 500€ για να πνίξει τον πόνο του...

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.477
Πόντοι
3.506
Αρισταρχε λες να μην ξέρω τι σημάδια έχει ή δεν έχει η Μελίνα, ο έρωτας της ζωής μου? Δε θα εκθέσω όμως τα μυστικά της!

Έχει ένα σημάδι που γράφει "Jimmy"
:2funny::2funny::2funny:
Δεν έχει κανένα σημάδι στο κωλομερακι τής :crazy: μια δακωματια της είχα ρίξει παλιά αλλά σε εβδομάδα έφυγε - είχα θέμα από μικρός δεν μπορούσα να αφήσω "στίγμα" διαρκείας στις γυναίκες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom