Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.388
- Πόντοι
- 2.586
Εξαίρετος ιδέα.Μήπως να προτιμήσω το Σηκουάνα;
Από το Θερμαϊκό που κυκλοφορούν μόνο e.coli ...Εξαίρετος ιδέα.
Εγγυημένος εντερόκοκκος, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα αρθριτικά σας.
Η Γαλλική κουζίνα θεωρείται πιο εκλεπτυσμένη!Από το Θερμαϊκό που κυκλοφορούν μόνο e.coli ...
Προτιμώ πιο απόμερες ακρογιαλιές, για να μην σκανδαλιζω τα θήλεα με την κορμάρα μου..Γιαλατζί λιμάνι είναι μπροστά σστο Σαρκ.
Να πάτε μπροστά από το Γκαρσόν [Νίκης με Αγίας Σοφίας]. Εκεί να δείτε τι βελτίωση θα νιώσετε από τα νερά!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαφώς.Η Γαλλική κουζίνα θεωρείται πιο εκλεπτυσμένη!
Αφήστε τα αυτά!Προτιμώ πιο απόμερες ακρογιαλιές, για να μην σκανδαλιζω τα θήλεα με την κορμάρα μου..
Gamieste ws sinithws.Εύγε σε αυτόν, που μόλις ψήφισε την 2η επιλογή στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του ΝΗΜΑΤΟΣ!
Στο καλό, κύριε!Σαφώς.
Ο εντερόκοκκος σερβίρεται saignant στη Γαλλία.
Ενώ στην Ελλάδα Well done.
Λυπάμαι που θα αποχωριστώ την παρέα σας όμως υπάγω να αφοσιωθώ στον υπέρ πάντων αγώνα του Γιάννη.
Με καταλάβατε..κολυμπω το βράδυ δίπλα στο μαγαζί ,σαν τον κροκόδειλο, που περιμένει το θήραμα..Αφήστε τα αυτά!
Τα τεκνά του Σαρκ έχετε βάλει στο μάτι, που χοροπηδάνε με αυτή την απαίσια μουσική, που αρέσει σε όλους εσάς της πρώιμης μετεφηβικής ηλικίας ...!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Με καταλάβατε..κολυμπω το βράδυ δίπλα στο μαγαζί ,σαν τον κροκόδειλο, που περιμένει το θήραμα..
With all due respect, κύριε, ο Νηματοθέτης δηλώνει ότι ψήφισε την 2 και την 5η επιλογή της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του ΝΗΜΑΤΟΣ!Gamieste ws sinithws.
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη ...Χαιρετώ! Πάω να βουτήξω στα καταβουρκα νερά
Κατι πηρε το ματι μου...Υπάρχουν 7000 Μ πλέον στο Νήμα μας.
Εις ποίαν από όλες αναφέρεστε, κύριε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είδατε σε προηγούμενη σελίδα το σπίτι, που κληροδότησα στον ανεψιό μου;;;
Το τι χαρα παιρνω καθε φορα που αυτο το αγενεστατο τσογλανακι χανει δε λεγεται!!!!Άγνωστοι αθλητές στο ευρύ κοινό κερδίζουν μετάλια για την Ελλάδα ενώ ο σαχλαμάρας ο Τσιτσιπάς μόνο βαρύγδουπες δηλώσεις ξέρει να κάνει και να μένει μόνιμα πλέον στο Μόντε Κάρλο ...
Σας παρακαλώ δεν θέλω να με συγκρίνετε με το με το λαμόγιο τον Νικόλα...Μέρα μεσημέρι παράδοση οικοδομικών υλικών (άνευ τιμολογίου και Δελτίου Αποστολής] για να χρησιμοποιηθούν σε αυθαίρετη δόμηση;;;;
Τι κόσμο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;;;
Το τι χαρα παιρνω καθε φορα που αυτο το αγενεστατο τσογλανακι χανει δε λεγεται!!!!
Του άφησα το σπίτι!Κατι πηρε το ματι μου...
Να του αφησεις και κανα δυο μυρια να εχει να πληρωνει τον ενφια