κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.754
- Πόντοι
- 19.795
Τα έχουμε πει αδικία να ζητάνε τα ίδια λεφτά
Τα έχουμε πει αδικία να ζητάνε τα ίδια λεφτά
Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε για λογοτεχνία,Δεσποινίς, σωστά. Σας ευχαριστώ πολύ
Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν σας άρεσε ο Μαρκές. Να υποθέσω ότι το ,,"έρωτας στα χρόνια της χολέρας " είναι το αγαπημένο σας;Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε για λογοτεχνία,
εμένα μου αρέσει πολύ ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.
Έχει γλαφυρές και διασκεδαστικές περιγραφές.
Εσείς τι γνώμη έχετε?
Άμα γράφανε κριτικές για εμάς οι εργαζόμενες
να δεις τι γλέντια θα κάναμε
οι δύστυχες τάνες της ζωής μου και περί έρωτος και άλλων δαιμονίων.Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν σας άρεσε ο Μαρκές. Να υποθέσω ότι το ,,"έρωτας στα χρόνια της χολέρας " είναι το αγαπημένο σας;
Πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε για λογοτεχνία,
εμένα μου αρέσει πολύ ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.
Έχει γλαφυρές και διασκεδαστικές περιγραφές.
Εσείς τι γνώμη έχετε?
ενα σου λεωΕίμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι όπως εμείς σχολιάζουμε τις κοπέλες, έτσι κι αυτές μας σχολιάζουν και μας θάβουν.
Και σίγουρα έχουν αρκετές βρωμιές για κάποιους εδώ μέσα.
τι εγινε ? δε σου σηκωθηκε ή δε σου εκατσε ?
Ως καλώς γνωρίζετε ούτε θηλυκή μύγα με πλησιάζει!τι εγινε ? δε σου σηκωθηκε ή δε σου εκατσε ?
ενταξει ..σε πιστευωΕμένα μου αρέσει το Sympathy for the Devil!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ως καλώς γνωρίζετε ούτε θηλυκή μύγα με πλησιάζει!
Σας ευχαριστώ, κύριε!ενταξει ..σε πιστευω
Πώς κι έτσι; Από "Μ" ξεκινάει κι αυτή.Ως καλώς γνωρίζετε ούτε θηλυκή μύγα με πλησιάζει!
Το να σε αποκαλω οταν σε παραθετω, Λολίτα σκετο, ειμαστε ενταξει;Δεσποινίς, σωστά. Σας ευχαριστώ πολύ
Το λες και λιγο "περιεργο",που εκανε την εμφανιση της η λολιτα πριν 3-4 μερες και εψαχνε σιτεμενο και σημερα ανακοινωνει ο νηματοθετης οτι θα απουσιασει για 1 βδομαδα...