blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.944
- Πόντοι
- 26.096
Κι εδω στο βαθος βλεπουμε τον κ.blizardeye στην ξαπλωστρα του κατω απο την ομπρελιτσα του να πινει το κοκτειλ του ανευ αλκοολ
Κι εδω στο βαθος βλεπουμε τον κ.blizardeye στην ξαπλωστρα του κατω απο την ομπρελιτσα του να πινει το κοκτειλ του ανευ αλκοολ
τα κλειδια να μου αφησειςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!Ανακοινώνεται αρμοδίως ότι ο Νηματοθέτης θα απουσιάσει εκ των Εργασιών του Νήματος δια μίαν εβδομάδαν επωφελούμενος Δελτίου Κοινωνικού Τουρισμού.
Αναχωρεί την Πέμπτην, 18 Ιουλίου Ενεστώτος Έτους.
τα κλειδια να μου αφησεις
Θεε μου ειναι χαζο αυτο το παιδι !!!
Έχει την δεξαμενή υδροδότησης της Κατερίνης...Όλυμπο έχουμε τίποτα καλό?
Ότι πρέπει για μακροβούτια!Έχει την δεξαμενή υδροδότησης της Κατερίνης...
τι μου θυμισες τωρα
Θέλετε να έρθετε με υμόν στάση λουτροπηγάς τον μεθάνων ??ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!Ανακοινώνεται αρμοδίως ότι ο Νηματοθέτης θα απουσιάσει εκ των Εργασιών του Νήματος δια μίαν εβδομάδαν επωφελούμενος Δελτίου Κοινωνικού Τουρισμού.
Αναχωρεί την Πέμπτην, 18 Ιουλίου Ενεστώτος Έτους.
Ευχαριστώ αλλά τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού είναι διά συγκεκριμένους προορισμούς!Θέλετε να έρθετε με υμόν στάση λουτροπηγάς τον μεθάνων ??
Για κάντο λιανά για το μπαρ?ΥΓ: Αγαπητέ κ. Νηματοθετα, θα πρότεινα να αξιοποιήσετε το κουπόνι σας στην άνω τραχανοπλαγια..επί τη ευκαιρία θα γνωριστούμε από κοντά, καθώς στο εν λόγω χωρίο δουλεύω ως DJ στο bitch bar..
Αποχωρώ προς το παρόν
Κάτι μέσα μου κ. Ρόντ μου λέει πως ότι από τα δυο και ναι είναι, εμείς πάλι δεν θα πηδήξουμε...Για κάντο λιανά για το μπαρ?
bitch είναι η σκύλα ή τσούλα ή κάπως έτσι
και beach η παραλία, τι από τα δύο είναι?
Ενδιαφέρομαι για bitch bar, δε πειράζει και να μη πηδήξουμε θα πυρφορίσουμεΚάτι μέσα μου κ. Ρόντ μου λέει πως ότι από τα δυο και ναι είναι, εμείς πάλι δεν θα πηδήξουμε...
Άρα δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης προς το παρόν. Στο μέλλον θα δείξει...Φίλε όλα όσα γράφονται για μετρήσεις είναι φούμαρα
Μία και μοναδική είναι η μέθοδος μέτρησης, Η παλάμη της ερωμένης
Για να μιλήσουμε σοβαρά μόνο αν πας με κάποια εργαζόμενη και σε ξεμπροστιάσει,Άρα δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης προς το παρόν. Στο μέλλον θα δείξει...
Δεσποινίς, σωστά. Σας ευχαριστώ πολύΓια την κυρια ή δεσποινιδα Λολιτα το λες αυτο;
Δεν γνωριζουμε αν ειναι παρτσακλο, είναι η απαντηση.
Γιατί, η προσφορά για πρωκτικό σε μισή τιμή, από ότι ζητάει στους άλλους, δεν είναι ξεμπροστιασμα;Για να μιλήσουμε σοβαρά μόνο αν πας με κάποια εργαζόμενη και σε ξεμπροστιάσει,
αλλιώς τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.
Τα έχουμε πει αδικία να ζητάνε τα ίδια λεφτάΓιατί, η προσφορά για πρωκτικό σε μισή τιμή, από ότι ζητάει στους άλλους, δεν είναι ξεμπροστιασμα;