Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.951
- Πόντοι
- 3.506
Α μάλιστα, ενδιαφέρον ακούγεταιΝομίζω, αν δεν κάνω λάθος
είναι αυτοί που αγοράζουν βιβλία στις κοπέλες για να κάνουν τις σπουδές τους.
Το είδα στην τηλεόραση.
Α μάλιστα, ενδιαφέρον ακούγεταιΝομίζω, αν δεν κάνω λάθος
είναι αυτοί που αγοράζουν βιβλία στις κοπέλες για να κάνουν τις σπουδές τους.
Το είδα στην τηλεόραση.
Α μάλιστα, ενδιαφέρον ακούγεται
Εγώ ψάχνω μια εμφανίσιμη 55αρα να της κάνω τον sugar μπέμπη να ξανανιώσειΤα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να ψάχνουν sugar daddies
βάλτε το στο google αν δε με πιστεύετε
Στην εποχη μου αυτο το λεγαμε ζιγκολο...Εγώ ψάχνω μια εμφανίσιμη 55αρα να της κάνω τον sugar μπέμπη να ξανανιώσει
Γιατί κλέβεις τις φωτογραφίες μου.
Δεν είναι κατάσταση αυτή.Τα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να ψάχνουν sugar daddies
βάλτε το στο google αν δε με πιστεύετε
Ε όχι και ζιγκολό... Μόνο με συναίσθημα ή έστω καύλα και πότε για χρήματα....Στην εποχη μου αυτο το λεγαμε ζιγκολο...
Πάντως η Λολίτα είναι διαβασμένη για να ξέρει Набоков,Δεν είναι κατάσταση αυτή.
Πώς θα πάνε μπροστά αυτά τα κορίτσια....
Για να σπουδασουν το κανουν αυτο κ.Eraser...Δεν είναι κατάσταση αυτή.
Πώς θα πάνε μπροστά αυτά τα κορίτσια....
Κοίτα να δεις που θα μας την σκάσει τηπαραμύθα
Τριών ημερών προφίλ είναι .
Εγώ τηρώ στάση αναμονής ...
Οσο και να σας φανει παραξενο, ειχα διαβασει το βιβλιο οταν ημουν 12 χρονων το καλοκαιρι που τελειωσα το δημοτικο και θα πηγαινα γυμνασιο. Μαζι με Ανα Καρενινα, Πολεμος και ειρηνη, αλλα και καποια απο τα μυθιστορηματα του Ιουλιου Βερν.Πάντως η Λολίτα είναι διαβασμένη για να ξέρει Набоков,
θα τα παίρνει τα "γράμματα"
Προς το παρόν κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Το ανά καρενινα και η ταινία έχει απίστευτη σκηνοθεσία πέρα του βιβλίου!Οσο και να σας φανει παραξενο, ειχα διαβασει το βιβλιο οταν ημουν 12 χρονων το καλοκαιρι που τελειωσα το δημοτικο και θα πηγαινα γυμνασιο. Μαζι με Ανα Καρενινα, Πολεμος και ειρηνη, αλλα και καποια απο τα μυθιστορηματα του Ιουλιου Βερν.
Καποιος καριολης, η, μπορει και καποια κουφαλα, φορτωνε τον πατερα μου με βιβλια με δοσεις , το πρωι δουλευε οικοδομη και το απογευμα γραφειο- ηταν εργοδηγος, τα εφερνε ο πατερας μου το βραδι απο το γραφειο και ακουγε τον εξαψαλμο απο την μανα μου.
Τελος παντων, βαρετο βιβλιο για εναν 12χρονο εκεινη την εποχη, το μονο που μου ειχε μεινει στη μνημη, το ονομα Χουμπερτ-Χουμπερτ.
Μια με το περιοδικό λίγο πιο δίπλα αν γίνεται....
Σας καλυψα??
Πετύχαμε Λολίτα με παιδεία και πνευματική καλλιέργεια βλέπωΤο ανά καρενινα και η ταινία έχει απίστευτη σκηνοθεσία πέρα του βιβλίου!
Αμέσως εσύ να ορμήξειςΜια με το περιοδικό λίγο πιο δίπλα αν γίνεται....
Aφηστε μην παθουμε κανενα καρδιακο επεισοδιο κυριε Ρεντ. Αφηστε να δουλεψει λιγο η φαντασια μας βλεποντας αυτη την προκλητικα αγουρη νεανικη σαρκα.Μια με το περιοδικό λίγο πιο δίπλα αν γίνεται....
Παρεξηγήσατε κ. Ρόντ. το έκανα προκειμένου να την βοηθήσω να αποδείξει ότι οι κατηγορίες αυτού του γαύρου του @dimigoall είναι ψευδείς, και ότι η χαριτωμένη κορασίδα είναι η Αναίς και όχι ο Παναής...Αμέσως εσύ να ορμήξεις
Σιγά σιγά μη το τρομάξουμε το κορίτσι
Καί την άσκηση amjik που την πάτε??Καταθέτω ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. @blizardeye
Ο υπέργηρος και τίμια βιοπορίζων τούτος κύριος έχει πάρει σβάρνα
όλες τις γκόμενες που αρχίζει το όνομα τους από Μ.
Ως εκ τούτου δεν έχει χρόνο ούτε να φτιάξει κλώνους
ούτε να ασχοληθεί με την ανακαίνιση του νήματος.
Δε θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς εδώ όλοι είμαστε πάνω από 75Εννοεί ότι αναζητά άντρες μεγαλύτερους από 35 ετών.
Παλιά μπαίνανε κάποιες κυρίες π.χ. Καραλιέβα.Παρεξηγήσατε κ. Ρόντ. το έκανα προκειμένου να την βοηθήσω να αποδείξει ότι οι κατηγορίες αυτού του γαύρου του @dimigoall είναι ψευδείς, και ότι η χαριτωμένη κορασίδα είναι η Αναίς και όχι ο Παναής...