Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Τι εννοείτε? Ποιος ο λόγος για τέτοιο σχόλιο?.
0. Δυστυχώς, χυσατε
Τι εννοείτε? Ποιος ο λόγος για τέτοιο σχόλιο?.
0. Δυστυχώς, χυσατε
Μάλλον πρόκειται περί φανταστικού προσώπουΑν η @Lolitaaa είναι πραγματικό πρόσωπο ή κόλπο του νηματοθέτη για να διασωθεί το νήμα;
Αφορα φωτο που ανηρτησε ο κυριος Αναπουρνα και τον ρωτησανε που ειναι ο κωλος.Τι εννοείτε? Ποιος ο λόγος για τέτοιο σχόλιο?
Δεν διάβασες τι έγραψα πιο πρινΜάλλον πρόκειται περί φανταστικού προσώπου
Είναι η ώρα του παιδιού, λέω ότι ναναιΔεν διάβασες τι έγραψα πιο πριν
Ναι αλλά με μπέρδεψες, δε ξέρω τι λαικ να σου κάνωΕίναι η ώρα του παιδιού, λέω ότι ναναι
Να ξερεις οτι σε εχω τοποθετησει αρκετους μηνες πριν,στην βιλα του @κωλο-γερος στη μαγευτικη Σαντορινη και φορας ενα αερινο καφτανι...
Σας καλυψα??
ΣεμνοτατεςΠιπέρι στο στόμα
μη λέμε βρώμικες λέξεις, εδώ έρχονται αθώες και σεμνές κορασίδες
για το μαρούλιγια να νοιώσουν τη στοργή ενός σοβαρού σουγκαρ ντάντυ
Εγώ είμαι salty grand- daddy ...Και συ αθώα;;;
Και εγώ πολύ...
Να κάτι που έχουμε κοινό. Αφού να φανταστείς τα παλιόπαιδα όλο γκόμενες και χυδαία πορνό ανεβάζουν για να μου ρίξουν το επίπεδο αλλά εγώ τους απαντώ με εικόνες από κήπους και ρομαντικές μπουρμπουλήθρες...
Έχω μια απορία μικρή Λολίτα, πόσο χρονών μπορεί να είσαι αν θεωρείς έναν 36χρόνο όπως πχ τον Αρίσταρχο sugar daddy??? Δηλαδή ο γκόμενος σου τι ηλικία θα ήθελες να έχει;;;
Να πούμε στον @Ωρίων που είναι αυθεντία - ειδήμοναςΔε ζητάμε κατευθείαν dick pic γιατί με τόσες όρμονες τόσους πλαστικούς άνετα μας ξεγελάει με σέλφι.
Μην ανεβάσω τώρα τίποτα αποδεικτικά και κάνουμε το νήμα Μύκονο
Θα ειναι εκεινο το κωλο-παιδο ο εγγονος μου @troubakhs στην βιλλα, θα την καψουρευτει, θα φαει ακυρο απο την κοπελα, θα το ριξει στα ξυδια μεχρι τα ξημερωματα και θα πηγαινει στην Καλντερα να ξερνοβολαειΝα ξερεις οτι σε εχω τοποθετησει αρκετους μηνες πριν,στην βιλα του @κωλο-γερος στη μαγευτικη Σαντορινη και φορας ενα αερινο καφτανι...
Το είπε κι ο προεδραςΝομίζω, αν δεν κάνω λάθος
είναι αυτοί που αγοράζουν βιβλία στις κοπέλες για να κάνουν τις σπουδές τους.
Το είδα στην τηλεόραση.
Με πίεση δηλαδή;;;Εγώ είμαι salty grand- daddy ...
To εχω επισημανει και στον νηματοθετη...Θα ειναι εκεινο το κωλο-παιδο ο εγγονος μου @troubakhs στην βιλλα, θα την καψουρευτει, θα φαει ακυρο απο την κοπελα, θα το ριξει στα ξυδια μεχρι τα ξημερωματα και θα πηγαινει στην Καλντερα να ξερνοβολαει
Αποδείχτη ότι δεν έχετε κλώνο κ.Μπλιζ.Ισχύει μόνο η τελευταία πρότασίς σας, κύριε.
Μελετηρός..για αυτό προκοψατε άλλωστε..όχι σαν τη νέα γενιά που είναι μπροστά στο κινητό..Οσο και να σας φανει παραξενο, ειχα διαβασει το βιβλιο οταν ημουν 12 χρονων το καλοκαιρι που τελειωσα το δημοτικο και θα πηγαινα γυμνασιο. Μαζι με Ανα Καρενινα, Πολεμος και ειρηνη, αλλα και καποια απο τα μυθιστορηματα του Ιουλιου Βερν.
Καποιος καριολης, η, μπορει και καποια κουφαλα, φορτωνε τον πατερα μου με βιβλια με δοσεις , το πρωι δουλευε οικοδομη και το απογευμα γραφειο- ηταν εργοδηγος, τα εφερνε ο πατερας μου το βραδι απο το γραφειο και ακουγε τον εξαψαλμο απο την μανα μου.
Τελος παντων, βαρετο βιβλιο για εναν 12χρονο εκεινη την εποχη, το μονο που μου ειχε μεινει στη μνημη, το ονομα Χουμπερτ-Χουμπερτ.
Με κατακρατηση.Με πίεση δηλαδή;;;
Λολίτα τι σπουδάζεις?
Σας καλυψα??
Αφορα φωτο που ανηρτησε ο κυριος Αναπουρνα και τον ρωτησανε που ειναι ο κωλος
Ότι θες .δεν παίζει ρόλο...Ναι αλλά με μπέρδεψες, δε ξέρω τι λαικ να σου κάνω