Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.511
- Πόντοι
- 46.423
Ο Μύθος του σεξ, ο Θρύλος του μπου, ο Super Star του παρόντος Νήματος, κ. @κωλο-γερος θα σας διαβεβαιώσει ότι η κα. @Lolitaaa ουδεμία σχέσιν έχει μετά του Νηματοθέτου!Αν η @Lolitaaa είναι πραγματικό πρόσωπο ή κόλπο του νηματοθέτη για να διασωθεί το νήμα;
Ο Μύθος του σεξ, ο Θρύλος του μπου, ο Super Star του παρόντος Νήματος, κ. @κωλο-γερος θα σας διαβεβαιώσει ότι η κα. @Lolitaaa ουδεμία σχέσιν έχει μετά του Νηματοθέτου!
γνωριζουμε πολυ καλα οτι εσεις εχετε σχεσεις μονο με Μ....Ο Μύθος του σεξ, ο Θρύλος του μπου, ο Super Star του παρόντος Νήματος, κ. @κωλο-γερος θα σας διαβεβαιώσει ότι η κα. @Lolitaaa ουδεμία σχέσιν έχει μετά του Νηματοθέτου!
Αφού τελειώσει με το Μου πιθανότερο είναι να ασχοληθεί με το Νι παρά με το Λου. Οπότε αθώος ο κατηγορούμενος.Καταθέτω ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. @blizardeye
Ο υπέργηρος και τίμια βιοπορίζων τούτος κύριος έχει πάρει σβάρνα
όλες τις γκόμενες που αρχίζει το όνομα τους από Μ.
Ως εκ τούτου δεν έχει χρόνο ούτε να φτιάξει κλώνους
ούτε να ασχοληθεί με την ανακαίνιση του νήματος.
Αφού τελειώσει με το Μου πιθανότερο είναι να ασχοληθεί με το Νι παρά με το Λου. Οπότε αθώος ο κατηγορούμενος.
ΜουνιΑ πολλα ΜουνιΑΜουΝι ???
Πιπέρι στο στόμαΜουΝι ???
Was up studying to be honest. I slept yesterday all day almost. Αλλά μπήκα να δω τι γίνεται εδώ να ξεκολλήσει το μυαλό μου λίγο.
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να τελειώσω με το Καπα και να περάσω στο Λάμδα.ΜουΝι ???
Εύγε, κύριε!Πάντως μόλις εισήλθε η κα @Lolitaaa στο νήμα ψήφισα ότι πρέπει να συνεχίσουμε και προέτρεψα την και την κα Κλειώ να έλθει να διαλέξει δύο μικροτσούτσουνους για dp.
Ισχύει μόνο η τελευταία πρότασίς σας, κύριε.Καταθέτω ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. @blizardeye
Ο υπέργηρος και τίμια βιοπορίζων τούτος κύριος έχει πάρει σβάρνα
όλες τις γκόμενες που αρχίζει το όνομα τους από Μ.
Ως εκ τούτου δεν έχει χρόνο ούτε να φτιάξει κλώνους
ούτε να ασχοληθεί με την ανακαίνιση του νήματος.
Ισχύει μόνο η τελευταία πρότασίς σας, κύριε.
Και συ αθώα;;;Τώρα μια αθώα λολίτα γιατί να με βάλεις να δω αυτό το βίντεο. ..