blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
H αλήθεια είναι ότι ο κ. @κωλο-γερος είναι ο super star του Νήματος!!!Εσυ που τα έχεις όλα και να μην κοιτάω αλλού
H αλήθεια είναι ότι ο κ. @κωλο-γερος είναι ο super star του Νήματος!!!Εσυ που τα έχεις όλα και να μην κοιτάω αλλού
Γουστάρω. Τι να τα κάνω τα πιτσιρικια μα πείτε μου. Ούτε συζήτηση δεν μπορούν να κάνουν μερικοί.H αλήθεια είναι ότι ο κ. @κωλο-γερος είναι ο super star του Νήματος!!!
Για να μπορέσεις όμως αγαπητή Lolitaaa να βρεις sugar daddy στο κορυφαίο νήμα του site, πόσο μάλλον το ιερό τέρας που αυτοαποκαλείται σαρκαστικά κωλο-γερος, θα πρέπει να μπορείς να εκτελείς υψηλής τεχνικής κόλπα, που απαιτούν αθλητικά χαρακτηριστικά όπως, δύναμη, ισορροπία κ.λ.π.Εσυ που τα έχεις όλα και να μην κοιτάω αλλού
Game onΓια να μπορέσεις όμως αγαπητή Lolitaaa να βρεις sugar daddy στο κορυφαίο νήμα του site, πόσο μάλλον το ιερό τέρας που αυτοαποκαλείται σαρκαστικά κωλο-γερος, θα πρέπει να μπορείς να εκτελείς υψηλής τεχνικής κόλπα, που απαιτούν αθλητικά χαρακτηριστικά όπως, δύναμη, ισορροπία κ.λ.π.
Είσαι έτοιμη για το μεγάλο τέστ;;;
Μόνο μεγάλο πέος μην ζητήσειΓια να μπορέσεις όμως αγαπητή Lolitaaa να βρεις sugar daddy στο κορυφαίο νήμα του site, πόσο μάλλον το ιερό τέρας που αυτοαποκαλείται σαρκαστικά κωλο-γερος, θα πρέπει να μπορείς να εκτελείς υψηλής τεχνικής κόλπα, που απαιτούν αθλητικά χαρακτηριστικά όπως, δύναμη, ισορροπία κ.λ.π.
Είσαι έτοιμη για το μεγάλο τέστ;;;
Και βολτα στο καιμακτσαλαν...στην παραλια του φυσικα!!!Μόνο μεγάλο πέος μην ζητήσει
παει η συνταξηΗ σταθερη είναι μια 500ρου κ.Αρι
Πρώτο και σημάντικότερο task, πρέπει να μπορείς να κάνεις αυτo:Game on
Ρε ..δε σας εχω πει να μην πειραζετε το πλοιο μου ? Γιαννάκη κοκκινε..κανονισε ....μη δω βρωμιες στο καταστρωμαΚαλημέρα είπαμε;;;;
Στα 4 τα καθαρίσανε όλα τα κορίτσια μου, ετρίψαν και τα ξύλα...Ρε ..δε σας εχω πει να μην πειραζετε το πλοιο μου ? Γιαννάκη κοκκινε..κανονισε ....μη δω βρωμιες στο καταστρωμα
και τα ρελια σε παρακαλω πολυ ....Στα 4 τα καθαρίσανε όλα τα κορίτσια μου, ετρίψαν και τα ξύλα...
Ναι βέβαια με τη γλώσσα, δεν έμεινε στίγμα για στίγμα ζωντανόκαι τα ρελια σε παρακαλω πολυ ....
δε μπορω να βλεπω στιγματα ...
ετσι μπραβοΝαι βέβαια με τη γλώσσα, δεν έμεινε στίγμα για στίγμα ζωντανό
Τόσους σαργούς τόσα κεφαλόπουλα έφτασε η ώρα να ψαρέψει και μια ζαργάνα..ετσι μπραβο
ηταν να παμε με τον @amjik για πσαρεμα
αλλα εμπλεξε με το μικρο ....ο γερομπισμπικης
μου θελει και τρυφερουδια
Κοιτα μονο και μονο το γεγονός οτι ο Αμτζικος εχει τελειωσει σχολειο ΟΥΚ λεει αρκεταΤόσους σαργούς τόσα κεφαλόπουλα έφτασε η ώρα να ψαρέψει και μια ζαργάνα..
Εγώ τον χαίρομαι και τον ζηλεύω με την καλή έννοια. Επίσης δεν τον φοβάμαι όσα χρήματα και να φάει, γιατί άνθρωπος που ξέρει να βάζει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του (έστω και αυθαίρετο) και να βρίσκει μόνος την τροφή του δεν αντιμετωπίζει ποτέ πρόβλημα επιβίωσης...
Ρε σεις θα σοβαρευτητε καμια φορα σε αυτο το νημα
Καλημέρα στη κορυφαία νηματάρα.
Πάνω από 35H @Lolitaaa να διευκρινίσει από τι ηλικίας και άνω κυρίους θέλει γιατί ίσως να μην πιάνουμε το όριο.
Τώρα μια αθώα λολίτα γιατί να με βάλεις να δω αυτό το βίντεο. ..Πρώτο και σημάντικότερο task, πρέπει να μπορείς να κάνεις αυτo:
Ουδείς εξ Ημών δύναται να αντισταθεί εις την σαγήνην μίας νέας και ωραίας γυνής.Επίσης δεν τον φοβάμαι όσα χρήματα και να φάει, γιατί άνθρωπος που ξέρει να βάζει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του (έστω και αυθαίρετο) και να βρίσκει μόνος την τροφή του δεν αντιμετωπίζει ποτέ πρόβλημα επιβίωσης...