Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τουλάχιστον εσύ με πιστεύειςΦευ εις τους καταδοτας ακαθαριστων οικοπεδων
Υποσχέθηκα...Η ίδια ερώτηση θα σας βασανίζει περίπου 360 ημέρες τον χρόνο.
Αν και η σωστή ερώτηση θα ήταν: Υπάρχει μέρα που δεν πήγατε;
Φευ εις τους κοινούς θνητούς και τους φουκαράδες τους αχινούς του κ. @amjik ...!!!
Είπαμε όχι διακοπές
Και επειδή έχει πέσει κακό μάτι να εύχεστε όπως οι Αγγλομαθείς
Όταν θέλουν να πούνε καλή τύχη λένε break your leg.
Βάλε και το τραγούδι AC/DC επειδή γράφω από κινητό.
Εξαιρετος συναγωνιστης, παρα τις κακοηθειες που διεσπειρε εις βαρος του ο νηματοθετης, εχω παρα πολυ καιρο να επικοινωνησω μαζι του.
Την κοπέλα πως την βλέπεις Αρίσταρχε γιατί άρχισα να αμφιβάλω με το γούστο μου με όλους εσάς - εγώ την βρίσκω μία θέα - Δεν είναι???Αλλιώς θα σας δειρω ( λέει η κοπέλα- τούμπανο)
H καλύτερη περιγραφή νομίζω...Πιστεύω ότι το νήμα διέρχεται μια καινούργια περίοδο, φάση Β θα την χαρακτήριζα, ψάχνοντας ακόμα να βρει την ταυτότητα του. Περιοδο αντιστρόφως ανάλογα με το ποδόσφαιρο. Παλιά το νήμα ανήκε περισσότερο στον νηματοθετη, ενώ στο ποδόσφαιρο η ομάδα ανήκε περισσότερο στους φιλάθλους της. Τώρα το νήμα ανήκει περισσότερο στα μέλη που αναρτούν εδώ, ενώ η ομάδα ανήκει περισσότερο στον πρόεδρο.
Πιστεύω όμως ότι τελικά θα βρει τον δρόμο του και θα μας φιλοξενεί όλους χωρίς προβλήματα.
Ωραία είναι!Την κοπέλα πως την βλέπεις Αρίσταρχε γιατί άρχισα να αμφιβάλω με το γούστο μου με όλους εσάς - εγώ την βρίσκω μία θέα - Δεν είναι???
Χθες είχον δηλώσει περί της προκρίσεως της Αγγλίας.Καλημέρα εις το Νήμα της Πυθίας!
Σήμερα θα περάσει η Αγγλία. Μου αρέσει οτιδήποτε Αγγλικό πλην της Εθνικής τους Ομάδας, η οποία μου θυμίζει ακριβώς αυτό που οι English to the core είναι σήμερα.
Μία εκπεσούσα αυτοκρατορία ...
Και τον μυρίζαμε πριν τον βάλουμε στο πικαπ ...Αυτοί είναι σωστοί παπούληδες , σε 9 μέρες κυκλοφορούν τον νέο τους δίσκο
βέβαια αυτήν την μαλακία να κυκλοφορούν τα τραγούδια στο ιντερνετ πριν την κυκλοφορία του δίσκου δεν την κατάλαβα ποτέ
θυμάμαι την εποχή που παίρναμε τον νέο δίσκο βινυλίου του αγαπημένου μας συγκροτήματος χωρίς να έχουμε ιδέα τι θα ακούσουμε και τον βάζαμε στο πικ απ με τρεμάμενα χέρια
τι συγκίνηση θεέ μου
Κακώς!H καλύτερη περιγραφή νομίζω...
Με αφορμή και την ψηφοφορία, το νήμα πρέπει να παραμείνει ενεργό. Τα μέλη που το κράτησαν όρθιο (δεν ανήκω σε αυτούς) το αξίζουν.
Επίσης τα νεότερα μέλη, με το δικό τους ύφος ο καθένας, έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν.
Να ψάχνουμε όρια κλπ, μάλλον δεν έχει νόημα.
Ο καθένας μπαίνει ανάλογα με τον χρόνο του, την διάθεσή του και γράφει ότι νομίζει.
Καλώς ή κακώς το δικό μου το μυαλό έχει μείνει πίσω, στην πρώτη περίοδο.
Είχατε δηλώσει, κ. @amjik , ότι γνωρίζετε και συνομιλείτε με την κα. @Sexyjoanna .Η κυρία Ιωάννα ήθελε έργα κ.Μπλιζ..
Όχι άσματα.
Συμφωνώ απολύτως...Κακώς!
Η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται εις το παρόν Νήμα.