thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.546
- Πόντοι
- 456
Δεν φτανει που σας κανω λαικ στις μαλακιες που γραφετε, μου βγαλατε και Αλερτ.
Δεν φτανει που σας κανω λαικ στις μαλακιες που γραφετε, μου βγαλατε και Αλερτ.
Η ίδια ερώτηση θα σας βασανίζει περίπου 360 ημέρες τον χρόνο.
Φευ εις τας απειρους ¨Μ¨ του νηματοθετη.Η ίδια ερώτηση θα σας βασανίζει περίπου 360 ημέρες τον χρόνο.
Αν και η σωστή ερώτηση θα ήταν: Υπάρχει μέρα που δεν πήγατε;
Φευ εις τους κοινούς θνητούς και τους φουκαράδες τους αχινούς του κ. @amjik ...!!!
μα αγαπητε δεν ειδα το γνωστο συνθηματικοΔεν φτανει που σας κανω λαικ στις μαλακιες που γραφετε, μου βγαλατε και Αλερτ.
Με τον αγαπητο μου γειτονα μας ενωνει ο αγωνας εναντια στην καταπιεση του Εισαγγελέα και της ΣτρατονομίαςΟ κ. @Ιζνογκουντ το έκανε ...
Για να δείτε τι γείτονα έχετε ... Ονειρεύεται την παράδοσίν σας εις τον Εισαγγελέα...
Φευ!
Τώρα που αναφερθήκατε στα Νότια Προάστια, γελώ επειδή θυμήθηκα όταν με είχατε αποκαλέσει Εραστή των Δυτικών Προαστίων ...Με τον αγαπητο μου γειτονα μας ενωνει ο αγωνας εναντια στην καταπιεση του Εισαγγελέα και της Στρατονομίας
ΝΠ ενωμενα ποτε νικημενα
μα αγαπητε δεν ειδα το γνωστο συνθηματικο
και ανησυχησα
λεω τι κανει...ακομα μεσα τον εχει
Με τον αγαπητο μου γειτονα μας ενωνει ο αγωνας εναντια στην καταπιεση του Εισαγγελέα και της Στρατονομίας
ΝΠ ενωμενα ποτε νικημενα
Τι τραβάτε και σεις;;;!!!Δυστυχως, ο χρονος ειναι περιορισμενος, 2ωρη και πολυ μου ητανε.
Αν ησουν ο Βλαντης θα ειχες ριξει 8 τεμαχιαΔυστυχως, ο χρονος ειναι περιορισμενος, 2ωρη και πολυ μου ητανε.
Δυστυχως, ο χρονος ειναι περιορισμενος, 2ωρη και πολυ μου ητανε.
Αν ησουν ο Βλαντης θα ειχες ριξει 8 τεμαχια
δεν μας ειπε ποσα τεμαχια εριξε εως τωραΦευ εις τας απειρους ¨Μ¨ του νηματοθετη.
δεν μας ειπε ποσα τεμαχια εριξε εως τωρα
τι ? παλι προπονηση εκανες ?
Εξαιρετος συναγωνιστης, παρα τις κακοηθειες που διεσπειρε εις βαρος του ο νηματοθετης, εχω παρα πολυ καιρο να επικοινωνησω μαζι του.Αν ησουν ο Βλαντης θα ειχες ριξει 8 τεμαχια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι έγκλειστος εις το Δρομοκαίτειον, Αττικής.Εξαιρετος συναγωνιστης, παρα τις κακοηθειες που διεσπειρε εις βαρος του ο νηματοθετης, εχω παρα πολυ καιρο να επικοινωνησω μαζι του.
Μα οι κακοηθειες ειναι bread and butter , για τον νηματοθετη μαςΕξαιρετος συναγωνιστης, παρα τις κακοηθειες που διεσπειρε εις βαρος του ο νηματοθετης, εχω παρα πολυ καιρο να επικοινωνησω μαζι του.
Ναι έχετε δίκιο, μάλλον με βάρεσε ο ήλιος.Οι AC/DC δεν έχουν τραγούδι με το Break a leg.
Προφανώς το συγχέετε με το τραγούδι τους υπό τον τίτλο <Shake a leg>, το οποίο όμως ως ιδιωματισμός σημαίνει <κουνήσου, κάνε γρήγορα, πάρε τα πόδια σου>.
Chop chop, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα παρότρυνε!
Φευ εις τους καταδοτας ακαθαριστων οικοπεδωνΝαι έχετε δίκιο, μάλλον με βάρεσε ο ήλιος.
Αλλά δεν είμαι διακοπές.