blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.023
- Πόντοι
- 26.096
Η κατάδοσις είναι ιερά!
Του ρουφιάνου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ....Η κατάδοσις είναι ιερά!
Καλημέρα σάς λατρεμένοοι μού κύριοι...1. Ο αχινός σε ολόκληρη την Ελλάδα θεωρείται είδος προς εξαφάνιση.
2. Ο αχινός, σύμφωνα με τους ειδικούς ιχθυολόγους , κάθεται σε ένα σημείο και συγκεντρώνει τη βρωμιά της θάλασσας, πολύ περισσότερο όταν υπάρχει μόλυνση.
3. Οι αλιείς, που ασχολούνται με την «αποφλοίωση» των αχινών, που φτάνουν στα τραπέζια μας χρειάζεται να είναι υγιείς, καθώς οι διάφοροι ιοί μεταφέρονται εύκολα μέσω των συγκεκριμένων οργανισμών.
4. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, βασανίζοντάς τους με λεμόνι λίγο πριν τους φάμε.
Υ.Γ. Μετά από τα παραπάνω ... μακάρι ο κ. @Ιζνογκουντ να αποδεχθεί την πρόσκλησίν σας ... Θα παύσει να ασχολείται με την πρωτοκαθεδρίαν εις το παρόν Νήμα και θα ασχοληθεί με την υγείαν του.
Μπορείτε να έρθετε τάς ημέρας πού η κυρία θα διακοπάρει καί νά τίς μιλήσετε αυτοπρωσόπως & επί τη ευκαιρία να φιλοξενηθείτε είς τά μπακαλόυζ ΜΑΣ.Θα το σκεφθεί;;;!!!
Θα σας παρακαλούσα να πείτε στην εν λόγω κυρία :
She 's not welcome anymore!
Ότι καί να κάνετε...Ανήρτησα το άσμα εις το νήμα της κας. @Sexyjoanna !
Τι εννοείτε, κύριε;Ότι καί να κάνετε...
By by το πουλάκι...
Η κυρία Ιωάννα ήθελε έργα κ.Μπλιζ..Τι εννοείτε, κύριε;
Σοφόν το σαφές!Η κυρία Ιωάννα ήθελε έργα κ.Μπλιζ..
Όχι άσματα.
Παρακαλω να μεταφερετε τους αγωνιστικους μας χαιρετισμουςΜπορείτε να έρθετε τάς ημέρας πού η κυρία θα διακοπάρει καί νά τίς μιλήσετε αυτοπρωσόπως & επί τη ευκαιρία να φιλοξενηθείτε είς τά μπακαλόυζ ΜΑΣ.
1.O Ιζνογουντ ..μονο λιγο καιρο ξαποστενει και ξανα προς τη δοξα τραβα ...1. Ο αχινός σε ολόκληρη την Ελλάδα θεωρείται είδος προς εξαφάνιση.
2. Ο αχινός, σύμφωνα με τους ειδικούς ιχθυολόγους , κάθεται σε ένα σημείο και συγκεντρώνει τη βρωμιά της θάλασσας, πολύ περισσότερο όταν υπάρχει μόλυνση.
3. Οι αλιείς, που ασχολούνται με την «αποφλοίωση» των αχινών, που φτάνουν στα τραπέζια μας χρειάζεται να είναι υγιείς, καθώς οι διάφοροι ιοί μεταφέρονται εύκολα μέσω των συγκεκριμένων οργανισμών.
4. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, βασανίζοντάς τους με λεμόνι λίγο πριν τους φάμε.
Υ.Γ. Μετά από τα παραπάνω ... μακάρι ο κ. @Ιζνογκουντ να αποδεχθεί την πρόσκλησίν σας ... Θα παύσει να ασχολείται με την πρωτοκαθεδρίαν εις το παρόν Νήμα και θα ασχοληθεί με την υγείαν του.
Καί να φάμε καί τόν Σκάρο..1.O Ιζνογουντ ..μονο λιγο καιρο ξαποστενει και ξανα προς τη δοξα τραβα ...
2. ειστε φυση και θεση αναρμοδιος να μας πειτε περι θαλασσιων οργανισμων...οπερ μεθερμηνευομενον ...το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια
3. για να σκασεις μπορει να πεταχτω να πω ενα γεια στον φιλο μου τον Αμτζικο να τα πουμε και με τη παρεα του εκει περα..
ετσι να σκασεις απ τη ζηλια σου ..κακιασμενε ..γρουσουζη , τεμπελχανα
εχω το σημαδι για τα φαγροπουλα στη γειτονια σου ...Καί να φάμε καί τόν Σκάρο..
Του ρουφιάνου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ....
Καλημέρα νηματάρα....
Νομίζεις ότι τρολαρω αλλά δεν ...- είμαι γενετικά προγραμματισμενος να μου αρέσουν οι ψιλολιγνες μικρές μεγάλες δεν παθαινω τιποτα μην ανησυχείς Αρίσταρχος από Θεσσαλονίκη είμαι ακόμα πίνουμε νερό από αμίαντο σωλήνες έχω αντισώματαΠρόσεχε τα πολύ μπαγιάτικα προφιτερόλ, μη σε πιάσει κόψιμο..
Ο στόχος μου αποτυπομενος σε μια φωτόGood morning guys !!!
Δεν το λέω για την κυρία Τζο αλλά γενικά αυτά τα έργα μας φέρανε σε αυτό το χάλιΗ κυρία Ιωάννα ήθελε έργα κ.Μπλιζ..
Όχι άσματα.
Καλές διακοπές Ροντ και δεν ξεχνάμε ποτέ όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτέςΥπάγω εις νήσον, άμα βρώ κάτι (δωρεάν) θα σας φέρω.
Για αμύγδαλα μη περιμένετε, το πολύ πολύ να βγάλω φωτογραφία καμία κατσίκα (κώλο η βυζί)
Είπαμε όχι διακοπές