Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.750
- Πόντοι
- 46.423
Κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν.
το διάβασα πριν.
Κώλοι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν.
το διάβασα πριν.
Ε όχι και πτώμα η κυρία ένας άγγελος είναι που έμεινε λίγο παραπάνω και γέρασε στη γη- Τι ωραία που δεν αρέσει σε κανέναν σάς μακάρι να μήν την θέλει και ο άνδρας τής και να πάρω εγώ - Μου αρέσει και τη θέλω - μακάρι να είχαμε και το όνομα τήςπας καλα ρε νεος ?
Ρε καναμε αμαν να σταματησει να ανεβαζει πτωματα ....
αν ειπαμε κατι λαθος να μας συγχωρει η χαρη σας ...
Βλέπω όλοι γίναται
ΠΣΑΡΑΔΕΣ του καναπέ...
Τραγικό.
Ντάξει κατάλαβα, από γκόμενα total zero κι εσύ.Ε όχι και πτώμα η κυρία ένας άγγελος είναι που έμεινε λίγο παραπάνω και γέρασε στη γη- Τι ωραία που δεν αρέσει σε κανέναν σάς μακάρι να μήν την θέλει και ο άνδρας τής και να πάρω εγώ - Μου αρέσει και τη θέλω - μακάρι να είχαμε και το όνομα τής
Όχι κ.roger ΟΛΑ ΣΩΣΤΆ αλλά λόγια του καναπέως...αν ειπαμε κατι λαθος να μας συγχωρει η χαρη σας ...
Έλα έχει μπόλικο πράμα από ουκρανες και φέτος έχει και κάτι καλά κομμάτια από Νεπάλ - θα σου γνωρίσω - το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μαλώσουμε για γκόμενες έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα - όπως το είπες ζερο από γκόμενες φέτος Ροντ κάποιος μας ματιαξε ευτυχώς πού υπάρχει και το Εμμανουέλα με τίς μαύρες δηλαδή αλλιώς δεν μας έβλεπα καλάΝτάξει κατάλαβα, από γκόμενα total zero κι εσύ.
Και μου είχες τάξει να έρθω στο νησί να μου γνωρίσεις καμιά Ουκρανή
Βρήκε γκόμενα ο κ.Μπλιζ ????
Σωστός..
αυτα με τα κερια και τις αλοιφες τα καναμε στο 7 μετρο που ηταν και σκουρο χρωμαΣωστός..
Είπα στην κυρία αντριάνα να μας επισκεφτεί και μου είπε θα το σκεφτεί αν θα μου κάνει αυτό το χατίρι... Λες να συμβαίνει κάτι??
Υπάγω δια αχινούς έχω πολύ καιρό να φάω το έδεσμα..
Να πας στο πάρκινγκ να περάσεις τη βάρκα με κεράκι....ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Αυτό θέλει ειδικό υπόστεγο...αυτα με τα κερια και τις αλοιφες τα καναμε στο 7 μετρο που ηταν και σκουρο χρωμα
Σε αυτο νερακι του θεου και ολα καλα
This is called gerontophilia..Ε όχι και πτώμα η κυρία ένας άγγελος είναι που έμεινε λίγο παραπάνω και γέρασε στη γη- Τι ωραία που δεν αρέσει σε κανέναν σάς μακάρι να μήν την θέλει και ο άνδρας τής και να πάρω εγώ - Μου αρέσει και τη θέλω - μακάρι να είχαμε και το όνομα τής
Εσένα σε εμπιστεύομαι λες να έχω λάθος αλλά πάλι μου αρέσει - όπως έλεγε και ο Κωσταντίνου με το προφιτερόλ - δεν θέλω να το μάθω θέλω να το φάωThis is called gerontophilia..
Υπάγω εις νήσον, άμα βρώ κάτι (δωρεάν) θα σας φέρω.Εσένα σε εμπιστεύομαι λες να έχω λάθος αλλά πάλι μου αρέσει - όπως έλεγε και ο Κωσταντίνου με το προφιτερόλ - δεν θέλω να το μάθω θέλω να το φάω