Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.870
- Πόντοι
- 2.606
Αυτό δεν περιγράφεται εύκολα...Επειδή δεν είμαι του διαβάσματος, πως ήταν παλιά?
Καλύτερα πάμε στο τώρα, το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο.
Αυτό δεν περιγράφεται εύκολα...Επειδή δεν είμαι του διαβάσματος, πως ήταν παλιά?
Οχι όχι, αλήθεια λέω...Αν είναι έτσι μάλλον πρέπει να αποχωρήσει..εδώ δεχόμαστε μάξιμουμ μέχρι 8
Αν είναι έτσι, τότε προοριζεστε για επίτιμος πρόεδρος..Οχι όχι, αλήθεια λέω...
Αφου πιο νέος όταν ήμουν (που τον είχα και πέτρα) μια από τις κοπέλες που είχα τότε, τον αποκαλούσε φουντούνι.
Πριν κάνα χρόνο που ξαναβρεθήκαμε του το επικαιροποίησε σε φουντούκι και προσεχώς, νατό το βλέπω έρχεται από την γωνία, θα το αποκαλεί στραγάλι...
Σ΄έφαγα κ. Ρότζερ, όταν ο νηματοθέτης αποχωρήσει θα παραδώσει τα σκήπτρα σε εμένα.Αν είναι έτσι, τότε προοριζεστε για επίτιμος πρόεδρος..
Για αρχή μεταφράστε το σε σοδομισμένος και όχι σοδομίτης ... αλλά είναι ακόμη πιο βαρύ!Τεμπέλης σοδομιτης..
Αν ενοειτε τον πρων Roger Rabit , τον πρωην Excalibur και νυν Ισνογκουντ κανενα προβλημαΣ΄έφαγα κ. Ρότζερ, όταν ο νηματοθέτης αποχωρήσει θα παραδώσει τα σκήπτρα σε εμένα.
Φυσικά θα διοργανώσω ένα τεράστιο πάρτι να γιορτάσω την ανάληψη εξουσίας στο στούντιο Λαβύρινθος με DJ τον Αρίσταρχο και πόρτα τον κ. Ροντ.
Θα είστε φυσικά και εσείς καλεσμένος για να μου σκάβετε τον λάκκο απρόσκοπτα...
Σε γενικές γραμμές οι κριτικές των κ.κ. @Johnny Red2 και @bigmountain κινούνται σε εξαιρετικά επίπεδα.
Πίσω όμως από τις γραμμές κρύβεται η αλήθεια ...
Και ποία είναι η αλήθεια;;;
Η αυτοκατάδοσις του κ. @Johnny Red2 αφού στην τελευταία κριτική του, που είναι αναρτημένη σήμερα, γράφει ότι η εργαζομένη: ... Το κορίτσι δεν αντέχει μεγάλα εργαλεία ...
Και αυτό μπορεί να το γράψει μόνο όποιος έχει μεγάλο εργαλείο ...
Και αυτός είναι ένας από εμάς ...
Φευ εις τα 33 cm!
Δηλαδή κ. bigmountain, και εσείς χιλιόμετρον τον έχετε όπως και ο επαίσχυντος κ. Johnny_Red;;;;Κ. Μπλιζ, η μεγαλύτερη μαχαιριά στην καρδιά είναι όταν δεν επιθυμούν μεγάλα εργαλεία στον κώλο τους.
Δηλαδή κ. bigmountain, και εσείς χιλιόμετρον τον έχετε όπως και ο επαίσχυντος κ. Johnny_Red;;;;
Πόρτα τον κ. Ροντ;;;; Με την Harley παρκαρισμένη λίγο πιο πέρα;;;Σ΄έφαγα κ. Ρότζερ, όταν ο νηματοθέτης αποχωρήσει θα παραδώσει τα σκήπτρα σε εμένα.
Φυσικά θα διοργανώσω ένα τεράστιο πάρτι να γιορτάσω την ανάληψη εξουσίας στο στούντιο Λαβύρινθος με DJ τον Αρίσταρχο και πόρτα τον κ. Ροντ.
Ο αδελφός σας μόλις τώρα μου εκμυστηρεύτηκε ότι τον ξεχάσατε για τα μάτια της καντινιερισας.Είχαμε δηλαδή τους κ.κ. @κωλο-γερος και @Ιζνογκουντ , ως μηχανές του σεξ...
Τώρα αυτοκαταδόθηκαν και οι κ.κ. @Johnny Red2 και @bigmountain ...
Και μετά ο κ. @rodriguez96 γκρινιάζει για το Νήμα και θεωρεί ότι η κατάσταση του Νήματος πταίει περί του ότι δεν καταφέρνει να εύρει γκόμενα ...
Τι ακριβώς θα με ξεκάνει;;; Δεν κατενόησα την κατάληξιν του μηνύματός σας, κύριε.Ο αδελφός σας μόλις τώρα μου εκμυστηρεύτηκε ότι τον ξεχάσατε για τα μάτια της καντινιερισας.
Σας έχω ξαναπεί να προσέχετε. Αν δεν σας ξεκανει η καντινιερισα, και φυσικά αν γλυτώσετε από την Μ, θα σας ξεκανει το πολύ βρώμικο.
Σ΄έφαγα κ. Ρότζερ, όταν ο νηματοθέτης αποχωρήσει θα παραδώσει τα σκήπτρα σε εμένα.
Η καντινιέρισα? Καινούργιο είναι αυτό?Ο αδελφός σας μόλις τώρα μου εκμυστηρεύτηκε ότι τον ξεχάσατε για τα μάτια της καντινιερισας.
Σας έχω ξαναπεί να προσέχετε. Αν δεν σας ξεκανει η καντινιερισα, και φυσικά αν γλυτώσετε από την Μ, θα σας ξεκανει το πολύ βρώμικο.
Δεν θυμώνω, κύριε.Κ. Μπλιζ, δεν υπάρχει λόγος να θυμώνετε, είμαστε μια λατρεμένη παρέα.
Εμένα η γυναίκα μου το οκταποντο το αποκαλεί Παναγιωταινα. Τόσα χρόνια δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί.Οχι όχι, αλήθεια λέω...
Αφου πιο νέος όταν ήμουν (που τον είχα και πέτρα) μια από τις κοπέλες που είχα τότε, τον αποκαλούσε φουντούνι.
Πριν κάνα χρόνο που ξαναβρεθήκαμε του το επικαιροποίησε σε φουντούκι και προσεχώς, νατό το βλέπω έρχεται από την γωνία, θα το αποκαλεί στραγάλι...
Σημασία έχει, κύριε, ότι το λατρεύουν οι χιλιάδες γκόμενές σας!Εμένα η γυναίκα μου το οκταποντο το αποκαλεί Παναγιωταινα. Τόσα χρόνια δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί.