rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Οκ,
ο @Ωρίων τι κάνει έχω καιρό να τον δω
Nιμιζω στη Μύκονο ακόμαΚουνάει το νησί
Τυχερός, δυστυχώς εγώ έμεινα Αθήνα (ΝΠ)Nιμιζω στη Μύκονο ακόμα
Πες του να σε φιλοξενήσει.. μπορεί να ανοίξει η τύχη σου..( κι όχι μόνο η τύχη)Τυχερός, δυστυχώς έμεινα Αθήνα (ΝΠ)
προς το παρόν παρακολουθώ μια τηλεοπτική σειρά με γκέι βαμπίρ
έχει πολύ ενδιαφέρον.
Τι άλλο να του ανοίξει δηλαδή; Η μύτη;Πες του να σε φιλοξενήσει.. μπορεί να ανοίξει η τύχη σου..( κι όχι μόνο η τύχη)
Ναι από το κούνημα και το στρες, ίσως ανοίξει η μύτη..Τι άλλο να του ανοίξει δηλαδή; Η μύτη;
Έχετε εξαίρετο αισθητικό κριτήριο, κύριε!Καλημέρα σας αξιότιμοι κύριοι...
Right!Αυτό το ριφ όσες φορές το ακούσω νομίζω ότι περνάει το κορμί μου ηλ ρεύμα
Ετοιμάζει το υποκατάστημα του στούντιο στην Θεσσαλονίκη ...Οκ,
ο @Ωρίων τι κάνει έχω καιρό να τον δω
Αυτό το ριφ όσες φορές το ακούσω νομίζω ότι περνάει το κορμί μου ηλ ρεύμα
Η ελπίς αποθνήσκει τελευταία ..
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Υπάγω πρός αναζητησην τής
υπερηλίκου γκόμενας κ.Λου..
μήπως την πείσω να σύναψη σχέση με τον άμοιρο νηματοθέτη..
Φεύ εις το κακό τό μάτι.
αγαπητε εμεις τον ΝΠ της Αθήνας αποτελουμε ξεχωριστη και ιδιατερη ομαδαΤυχερός, δυστυχώς εγώ έμεινα Αθήνα (ΝΠ)
προς το παρόν παρακολουθώ μια τηλεοπτική σειρά με γκέι βαμπίρ
έχει πολύ ενδιαφέρον.
Πιο πιθανο ειναι να βρει γκομενα ο νηματοθετης, παρα να αποκυρηξει τον γαυρο ο Ταριφας.αγαπητε εμεις τον ΝΠ της Αθήνας αποτελουμε ξεχωριστη και ιδιατερη ομαδα
Απλα εκεινος ο τυπακος που το παιζει νηματοθετης δεν εχει καταλαβει την δύναμη που εχουμε
Μεχρι και ο αδελφος του ( βλεπε ταριφας νικοτριβης ) υπεγραψε δηλωση πολιτικων φρονηματων και αποκυρησει τον Μπλιζακο
( μενει να αποκυρηξει και το Γαυρο )
VENCEREMOS
Για την αποκήρυξη τουαγαπητε εμεις τον ΝΠ της Αθήνας αποτελουμε ξεχωριστη και ιδιατερη ομαδα
Απλα εκεινος ο τυπακος που το παιζει νηματοθετης δεν εχει καταλαβει την δύναμη που εχουμε
Μεχρι και ο αδελφος του ( βλεπε ταριφας νικοτριβης ) υπεγραψε δηλωση πολιτικων φρονηματων και αποκυρησει τον Μπλιζακο
( μενει να αποκυρηξει και το Γαυρο )
VENCEREMOS
Θα τρωει το χαρτζιλικι σε κανενα κωλομπαροΓια την αποκήρυξη τουγαύρουΘρύλου αμφιβάλω,
για τα άλλα είναι πιθανόν, αλήθεια που εξαφανίστηκε ο ανηψιός του Νηματοθέτη???
Δεν υπαρχει περιπτωση να αποκυρηξει τετοιο ιερο ο ταριφας.Πιο πιθανο ειναι να βρει γκομενα ο νηματοθετης, παρα να αποκυρηξει τον γαυρο ο Ταριφας.
Θα ζησω αν ταχθει παρα το πλευρο μας..... και ας ειναι και ΟλυμπιακοςΔεν υπαρχει περιπτωση να αποκυρηξει τετοιο ιερο ο ταριφας.