Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.874
- Πόντοι
- 25.036
Καλημέρα σας κύριοι...
Καλημέρα σας κύριοι...
Θ ΜΑΚ το παλιο 79 ΕΤΕΘΞέρει ο κ.Μπλιζ ότι υπηρετήσατε στην 2ρη μοίρα καταδρομών...
τι πσαρι ειναι αυτο ρε φίλε ?
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
Αφτό το ΠΣΑΡΑΚΙ είναι για την νεολαία π.χ. κ.Μπλιζ & κ.κωλο-γερο που έχουν δόντια...τι πσαρι ειναι αυτο ρε φίλε ?
να μαζευτουμε και να πας ....Αφτό το ΠΣΑΡΑΚΙ είναι για την νεολαία π.χ. κ.Μπλιζ & κ.κωλο-γερο που έχουν δόντια...
Εμείς θέλουμε Σ29.
Τι έγινε πάλι ??να μαζευτουμε και να πας ....
τιποτα δεν εγινεΤι έγινε πάλι ??
Εύχομαι το καλύτερο φίλε..τιποτα δεν εγινε
απλα δεν εχω διαθεση ουτε για Σ29 ουτε για τιποτα
Και όπως θα έλεγε και ο σπουδαίος και αγαπημένος Bob Ross:Να τα έβλεπε το Χιόνι και θα έχυνε με τέτοιες φωτογραφίες.
Η Μολδαβεζα έχει φοβερό κωλο. Κρίμα που δεν με αφήνει να της τον βάλω λίγο. Πριν από χρόνια είχα δοκιμάσει να της τον χώσω λιγάκι και τραβήχτηκε αποτομα λέγοντας: "Κωλο είναι για να χέζει." Μου χάλασε όλη την ρομαντικη διάθεση που είχα.Καλημέρα.
Μετά από 3ήμερη προσπάθεια αναπαύσεως και [μάταιας] ανανεώσεως του υπεργήρου σώματός μου, επέστρεψα εις τα ειωθότα.
Φευ εις τον οικοδόμον κ. @amjik !
Φευ εις τον εξαφανισθέντα κ. @κωλο-γερος !
Φευ εις τον δήθεν χαλίφην κ. @Ιζνογκουντ !
Υ.Γ. Αναρωτήθηκε τις εξ Υμών διατί ο κ. @κωλο-γερος δεν προέβη εις ανάρτησιν επί ημέρας πολλάς. Ιδού η απάντησις:
Πάλι καλά που δεν άφησε καμιάΗ Μολδαβεζα έχει φοβερό κωλο. Κρίμα που δεν με αφήνει να της τον βάλω λίγο. Πριν από χρόνια είχα δοκιμάσει να της τον χώσω λιγάκι και τραβήχτηκε αποτομα λέγοντας: "Κωλο είναι για να χέζει." Μου χάλασε όλη την ρομαντικη διάθεση που είχα.
Περδονται τα θήλεα;Πάλι καλά που δεν άφησε καμιά
για να περιγράψεις την εμπειρία σου στο πολιτιστικής σημασίας νήμα του Νηματοθέτη μας.
Ναι αυτόΠερδονται τα θήλεα;