Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.018
- Πόντοι
- 28.246
Ραμολιμεντο εισαι καλα;Θα ζησω αν ταχθει παρα το πλευρο μας..... και ας ειναι και Ολυμπιακος
Κανεις δεν ειναι τέλειος ..τι να κανουμε
Ραμολιμεντο εισαι καλα;Θα ζησω αν ταχθει παρα το πλευρο μας..... και ας ειναι και Ολυμπιακος
Κανεις δεν ειναι τέλειος ..τι να κανουμε
Εχω υπαρξει και καλυτερα ...Ραμολιμεντο εισαι καλα;
Δε βαριεσαι.. σιγουρα θα εχεις υπαρξει και χειροτερα.Εχω υπαρξει και καλυτερα ...
Στο πολυ συντομο μελλον εχεις και εσυ και ο νηματοθετης (αυτος ο μεγάλος γαμέτης) γεννεθλια. Αλλα δεν εχω συγκρατησει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος.
Ευχές σε ενα χαμένο κορμι που εχει γενέθλια σήμερα
Φυσικα ο νηματοθέτης ...εγω ειμαι μπουμπουκι μπροστα τουΣτο πολυ συντομο μελλον εχεις και εσυ και ο νηματοθετης (αυτος ο μεγάλος γαμέτης) γεννεθλια. Αλλα δεν εχω συγκρατησει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος.
Ωραιότατο τοπίο και στο κέντρο αυτού το στούντιο του Ωρίων με τις κοπέλες ντυμένες γκέισεςΚαλημέρα σας αξιότιμοι κύριοι...
Θα κανει παρτι εμαθα@πορνοθετη μολις ενμερωθηκα για την ακριβη σου ημερομηνια.
Πολυχρονος και καλα να ειναι αλλα με ρεγουλο τα γαμησια....
Τι θα φερει ειπες;Θα κανει παρτι εμαθα
θα φερει και Ρωσιδες ...με δικη του χρεωση
Ο κωλογερος λεει θελει και κανενα σχιστοματικο ....
Φωνάρα !!!!Αμήν λέγω υμίν
Και ποτα και φαγητα απ ολαΤι θα φερει ειπες;
Καλά πάει το νήμα από τη παραπληροφόρηση στη παραπληροφόρηση.Θα κανει παρτι εμαθα
θα φερει και Ρωσιδες ...με δικη του χρεωση
Ο κωλογερος λεει θελει και κανενα σχιστοματικο ....
Σέρβες οι μόνες γυναίκες πού μπορούν να κοντραρουν στα ίσια τίς Ρωσίδες ( συγνώμη κ μπλιζ )Φωνάρα !!!!
Τι μονο αυτος θα λεει οτι ειμαστε μεγαλοι επιβητορες ?Καλά πάει το νήμα από τη παραπληροφόρηση στη παραπληροφόρηση.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε
Γιατί Ροντ ? μπορεί ο κ μπλιζ να έχει αλλάξει και αρχίσει τα ανδραγαθήματα προς τα μέλη του νήματοςΚαλά πάει το νήμα από τη παραπληροφόρηση στη παραπληροφόρηση.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε
ναι ..ναι ..το αλλο το ανεκδοτο με τον Τοτο το ξερεις ?Γιατί Ροντ ? μπορεί ο κ μπλιζ να έχει αλλάξει και αρχίσει τα ανδραγαθήματα προς τα μέλη του νήματος
Τι μονο αυτος θα λεει οτι ειμαστε μεγαλοι επιβητορες ?
ο νηματοθέτης επι το εργον
Βασικα πολυ θα ηθελα να ημουν μεγας επιβητορας ...αλλα για τεχνικους λογους δεν νομιζω να μπορω να ανταποκριθω
και ποιος τον πιστεύει ?
Διάβασα λίγο το νήμα από την αρχή -από 2015 μες την λιτότητα είναι ΠΡΈΠΕΙ να έρθει η αλλαγή και ο σοσιαλισμός και σαν νέοςναι ..ναι ..το αλλο το ανεκδοτο με τον Τοτο το ξερεις ?
Η μηπως πιστευεις στον Αγιο Βασιλη ?