Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.199
- Πόντοι
- 28.246
Ραμολιμεντο εισαι καλα;Θα ζησω αν ταχθει παρα το πλευρο μας..... και ας ειναι και Ολυμπιακος
Κανεις δεν ειναι τέλειος ..τι να κανουμε
Ραμολιμεντο εισαι καλα;Θα ζησω αν ταχθει παρα το πλευρο μας..... και ας ειναι και Ολυμπιακος
Κανεις δεν ειναι τέλειος ..τι να κανουμε
Εχω υπαρξει και καλυτερα ...Ραμολιμεντο εισαι καλα;
Δε βαριεσαι.. σιγουρα θα εχεις υπαρξει και χειροτερα.Εχω υπαρξει και καλυτερα ...
Στο πολυ συντομο μελλον εχεις και εσυ και ο νηματοθετης (αυτος ο μεγάλος γαμέτης) γεννεθλια. Αλλα δεν εχω συγκρατησει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος.![]()
Ευχές σε ενα χαμένο κορμι που εχει γενέθλια σήμερα
Φυσικα ο νηματοθέτης ...εγω ειμαι μπουμπουκι μπροστα τουΣτο πολυ συντομο μελλον εχεις και εσυ και ο νηματοθετης (αυτος ο μεγάλος γαμέτης) γεννεθλια. Αλλα δεν εχω συγκρατησει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος.
Ωραιότατο τοπίο και στο κέντρο αυτού το στούντιο του Ωρίων με τις κοπέλες ντυμένες γκέισεςΚαλημέρα σας αξιότιμοι κύριοι...
![]()
Θα κανει παρτι εμαθα@πορνοθετη μολις ενμερωθηκα για την ακριβη σου ημερομηνια.
Πολυχρονος και καλα να ειναι αλλα με ρεγουλο τα γαμησια....
Τι θα φερει ειπες;Θα κανει παρτι εμαθα
θα φερει και Ρωσιδες ...με δικη του χρεωση
Ο κωλογερος λεει θελει και κανενα σχιστοματικο ....
Φωνάρα !!!!Αμήν λέγω υμίν
Και ποτα και φαγητα απ ολαΤι θα φερει ειπες;![]()
Καλά πάει το νήμα από τη παραπληροφόρηση στη παραπληροφόρηση.Θα κανει παρτι εμαθα
θα φερει και Ρωσιδες ...με δικη του χρεωση
Ο κωλογερος λεει θελει και κανενα σχιστοματικο ....
Σέρβες οι μόνες γυναίκες πού μπορούν να κοντραρουν στα ίσια τίς Ρωσίδες ( συγνώμη κ μπλιζΦωνάρα !!!!
Τι μονο αυτος θα λεει οτι ειμαστε μεγαλοι επιβητορες ?Καλά πάει το νήμα από τη παραπληροφόρηση στη παραπληροφόρηση.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε![]()
Γιατί Ροντ ? μπορεί ο κ μπλιζ να έχει αλλάξει και αρχίσει τα ανδραγαθήματα προς τα μέλη του νήματοςΚαλά πάει το νήμα από τη παραπληροφόρηση στη παραπληροφόρηση.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε![]()
ναι ..ναι ..το αλλο το ανεκδοτο με τον Τοτο το ξερεις ?Γιατί Ροντ ? μπορεί ο κ μπλιζ να έχει αλλάξει και αρχίσει τα ανδραγαθήματα προς τα μέλη του νήματος![]()
Τι μονο αυτος θα λεει οτι ειμαστε μεγαλοι επιβητορες ?
ο νηματοθέτης επι το εργον
Βασικα πολυ θα ηθελα να ημουν μεγας επιβητορας ...αλλα για τεχνικους λογους δεν νομιζω να μπορω να ανταποκριθω
και ποιος τον πιστεύει ?
Διάβασα λίγο το νήμα από την αρχή -από 2015 μες την λιτότητα είναι ΠΡΈΠΕΙ να έρθει η αλλαγή και ο σοσιαλισμός και σαν νέοςναι ..ναι ..το αλλο το ανεκδοτο με τον Τοτο το ξερεις ?
Η μηπως πιστευεις στον Αγιο Βασιλη ?