Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.429
- Πόντοι
- 2.586
Που είχες πάει; Στο κεντρικό δίπλα από τον Πανιώνιο; ή στο παράρτημα στην Πλατεία πάνω από το tre jolie Σταυρόπουλος; Εγώ το 73 ειχα μετακομίσει για λίγο στο νησί.τη μια και μοναδικη χρονια που φοιτησα στο συγκεκριμενο 1973-1974 δεν ειχαμε κατι αξιολογο
οπου ειχα μπει και 2ος
φευ
Μετα που με απεβαλαν απο ολα τα σχολεια της περιοχής δεν ξερω αν εφεραν κατι καλο
Στο παραρτημα , σε εκεινο το ερειπιο , στην πλατειαΠου είχες πάει; Στο κεντρικό δίπλα από τον Πανιώνιο; ή στο παράρτημα στην Πλατεία πάνω από το tre jolie Σταυρόπουλος; Εγώ το 73 ειχα μετακομίσει για λίγο στο νησί.
ναι γιατι το πρωι προλαβαιναμε το λεωφορειο που εκανε το τοπικο για τα νεκροταφεια ...Εμείς μόνο το πρωί πηγαίναμε με το λεωφορείο. Το μεσημέρι γυρναγαμε με τα πόδια. Ο άλλος έμενε ακόμα πιο μακριά, στον ασύρματο.
Τζιμάκο έλεγες τον 25ποντο (@Jim25jim ), που είναι αυτή ηΚαι ο Τζιμακος, ο ακατανομαστος μου έκανε λαϊκ χθες σέ κάποιο ποστάρισμα μου.
Αρίσταρχε ο φίλος σου ο Τζίμης είναι σουπιά
Ναι αλλά του αρέσει ο Ζαν Μισέλ Ζαρ..Αρίσταρχε ο φίλος σου ο Τζίμης είναι σουπιά
είπε ότι δεν του αρέσουν οι κήποι Ζεν.
Εμένα μου αρέσει και ο Ζαν και οι ZενΝαι αλλά του αρέσει ο Ζαν Μισέλ Ζαρ..
Exει μπλεξει με τα Ελλας-Γαλλια- συμμαχια και τον εχουμε χασει σχεδον.
Ας κάνει ότι καταλαβαίνει, αλλά ο καιρός περνάει,Exει μπλεξει με τα Ελλας-Γαλλια- συμμαχια και τον εχουμε χασει σχεδον.![]()
Οχι, προηγουμενως εστειλα πελατισσα να φερει μετρητα με δελεαρ 10% εκπτωση. Ελπιζω να την ξαναδω και να μην παει σε αλλο καταστημα, αν και το προβλημα ειναι σε ολη τη περιοχη.Ας κάνει ότι καταλαβαίνει, αλλά ο καιρός περνάει,
Εσείς πως είσαστε, διορθώσατε το πρόβλημα με το pos?
Δειτε πμΑς κάνει ότι καταλαβαίνει, αλλά ο καιρός περνάει,
Εσείς πως είσαστε, διορθώσατε το πρόβλημα με το pos?
Παντού προβλήματα από μαλακίεςΟχι, προηγουμενως εστειλα πελατισσα να φερει μετρητα με δελεαρ 10% εκπτωση. Ελπιζω να την ξαναδω και να μην παει σε αλλο καταστημα, αν και το προβλημα ειναι σε ολη τη περιοχη.
Το email του κ. popov, που είχα, έχει καταργηθεί ως λογαριασμός και το κινητό, στο οποίο μιλούσαμε, δεν αντιστοιχεί πια σε συνδρομητή ...
Είχα προσπαθήσει πριν από κάποιους μήνες να επικοινωνήσω μαζί του αλλά όλες οι προσβάσεις είχαν πια κλείσει ...
Αααα ο Ωρίων, πως πάνε οι εργασίες του στουδιο?![]()
Μην το παίρνετε προσωπικά.