spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.194
- Πόντοι
- 18.546
Εντάξει ... αυτά δεν είναι στίχοι ...
δεν το είχαν ποτέ με τους στίχους , μουσικά γαμάγανε και δέρνανε αλλά οι στίχοι ήταν πάντα για 12χρονα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εντάξει ... αυτά δεν είναι στίχοι ...
Δε γνωρίζω, θα ρωτήσω τον φίλο μου @DJ Aristarxos άμα συμφωνείάκου και αυτό από τους Manowar
Οι Manowar είναι παλιό συγκρότημα.Δε γνωρίζω, θα ρωτήσω τον φίλο μου @DJ Aristarxos άμα συμφωνεί
να σου κάνω λαικ.
Σαν την Αγγλικού, ετών 24, στην Ευαγγελική στην Ν. Σμύρνη, 1970-72, δεν υπήρχε. Στο παράρτημα στην Πλατεία, σπρωχνομασταν στη σκάλα, για να πάρουμε θέση, και να κάνουμε μάτι όταν ανέβαινε στο διάλειμμα.αν ειχες περασει απο το 13ο στον αγιο Αρτεμιο θα ηξερες
Σαν την Αγγλικού, ετών 24, στην Ευαγγελική στην Ν. Σμύρνη, 1970-72, δεν υπήρχε. Στο παράρτημα στην Πλατεία, σπρωχνομασταν στη σκάλα, για να πάρουμε θέση, και να κάνουμε μάτι όταν ανέβαινε στο διάλειμμα.
Οι Manowar είναι παλιό συγκρότημα.
Ο 23χρονος Αρίσταρχος μάλλον δεν θα τους γνωρίζει ...
Έχει πει και 17 ....είσαι σίγουρος ότι το 23 που σου έχει πει έχει να κάνει με την ηλικία του και όχι με κάτι άλλο, γιατί από τότε που έκανε διαγράφει ο popov έχουμε γίνει εδω μέσα κλάμπ "Ρασπούτιν"
Μα τι λέτε τώρα? εδώ ήξερε Ραχμάνινοφ δεν θα γνωρίζει τους Manowar.Οι Manowar είναι παλιό συγκρότημα.
Όντως ...!!!Μα τι λέτε τώρα? εδώ ήξερε Ραχμάνινοφ δεν θα γνωρίζει τους Manowar.
Κοιτάξτε τώρα, βάζετε ένα θέμα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Κοιτάξτε τώρα, βάζετε ένα θέμα.
Ναι μεν ο αυνανισμός δεν είναι ποινικό αδίκημα αλλά μετά από κάποια ηλικία θα έπρεπε να ποινικοποιηθεί διότι μετά καταντάει πεοβασανισμός.
Το χέρι μας βασανίζει την πουτσα μας; Η, η πουτσα μας το χέρι μας. Ιδού η απορία.Κοιτάξτε τώρα, βάζετε ένα θέμα.
Ναι μεν ο αυνανισμός δεν είναι ποινικό αδίκημα αλλά μετά από κάποια ηλικία θα έπρεπε να ποινικοποιηθεί διότι μετά καταντάει πεοβασανισμός.
Και ο Τζιμακος, ο ακατανομαστος μου έκανε λαϊκ χθες σέ κάποιο ποστάρισμα μου.Ωπ τι βλέπω ???
επέστρεψε ο ανιψιός του @blizardeye
κανονίστε ραντεβού για μπριτζολάκια, γουρουνοπουλές και τα σχετικά
![]()
Και εδώ τι θα έχουμε βρε Ροντ μόνο δέντρα και κήπουςμπουρδελιαριδες είμαστε και φιλήδονοι όχι κηπουροί
![]()
Μη κάνειςΔε γνωρίζω, θα ρωτήσω τον φίλο μου @DJ Aristarxos άμα συμφωνεί
να σου κάνω λαικ.
Φυσικά και δε τους ξέρω..για αυτό είπα να μην κάνειΟι Manowar είναι παλιό συγκρότημα.
τη μια και μοναδικη χρονια που φοιτησα στο συγκεκριμενο 1973-1974 δεν ειχαμε κατι αξιολογοΣαν την Αγγλικού, ετών 24, στην Ευαγγελική στην Ν. Σμύρνη, 1970-72, δεν υπήρχε. Στο παράρτημα στην Πλατεία, σπρωχνομασταν στη σκάλα, για να πάρουμε θέση, και να κάνουμε μάτι όταν ανέβαινε στο διάλειμμα.