amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Εμείς κάθε 23 ημέρες... Φεύ στην αφλογιστία.Στο δεκαήμερο και αν.......
Εμείς κάθε 23 ημέρες... Φεύ στην αφλογιστία.Στο δεκαήμερο και αν.......
Made in Japan πάντα εγγύηση-Πολύ καλή σειρά, την είδα! Θα την παντρευόμουν, βέβαια αυτή δεν νομίζω να είχε την ίδια άποψη για εμένα..
4???Εσείς που τα ξέρετε τι νούμερο σουτιέν να φοράει ???
Μπα για 5 και πάνω, γνώμη μου4???
Το ενδιαφέρον πάντως δι ημάς, είναι ότι φαίνεται non fictif
Υπερβάλλετε, εμείς έχουμε το ΠΑΡΟΝ.Το ξαναέγραψα ...
Αυτές έχουν το Μέλλον. Σ΄ εμάς έμεινε μόνο το Παρελθόν ...
Μπορεί να γίνουν Μορμόνοι και να ζήσουν όλοι μαζί ευτυχισμένοιΥπερβάλλετε, εμείς έχουμε το ΠΑΡΟΝ.
Όντως έχουν το μέλλον, για να το πετάξουν... (κρίνω εξ ιδιων εν μέρει...)
Μακάρι η Μ2 να είναι καλότυχη και όταν πρέπει να διαλέξει: α) να το καταλάβει, β) να διαλέξει & γ) η επιλογή να είναι κάπως καλή.
Εγώ δεν πρέπει να λέω πολλά είμαι στο πλοίο - μπορεί να είναι κανένα πλοίο του μπαμπά η να έχει κανένα γνωστό καπετάνιο - δεν ξέρω και καλό μπάνιο πρέπει να είμαι εγκρατής στα λόγια μου
Μπαρκάρατε κι εσείς?Εγώ δεν πρέπει να λέω πολλά είμαι στο πλοίο - μπορεί να είναι κανένα πλοίο του μπαμπά η να έχει κανένα γνωστό καπετάνιο - δεν ξέρω και καλό μπάνιο πρέπει να είμαι εγκρατής στα λόγια μου
Εν Νάι πάω και γωΞενιτευτήκατε κι εσείς?
στασου να το κεντραρο οκ κεντα χρομα νικισα τα περνοΡε σι αφτεσ το πιρετο κοναβι από τί λαικιτο πλιροσεκαμονικακρ όταν κατάλαβε ότι ιτανκουναβι το πιγε πισο με εκανεφασαρια άσε δουλειά στισανεμεγαλικομπινα νομιζις τοραοτι θαπαρι το πορουλι γιαδικιγορο??
προσ τι αφτι ι εκφρασι ιπα ενα ενα τα ουισκια θα ιποβαλο μινισι κατα παντοσ επιστιμονα πεσ τι σοστι επιλογι να παρουμε τα κατομιρια αλιοσ κανο αγογι κε θα τα πουμε δικαστικα αφτο το κουναβι ινε θισαβροσ πραγματικοσ το νου σασ ρεμαλιαΥπερβάλλετε, εμείς έχουμε το ΠΑΡΟΝ.
Όντως έχουν το μέλλον, για να το πετάξουν... (κρίνω εξ ιδιων εν μέρει...)
Μακάρι η Μ2 να είναι καλότυχη και όταν πρέπει να διαλέξει: α) να το καταλάβει, β) να διαλέξει & γ) η επιλογή να είναι κάπως καλή.
αφτεσ το εχουν σιγουρα εκινεσ οι παχιτερεσ ελπιζο να μιν το εχουν φαη διατασο σοματικο ελεγχο πσαχτισ μια μια κσεβρακοσε τισ το κουναβι πρεπει να βρεθει πασι θισυαBeach party tonight.
Ας κάτσω να πιω μια μπύρα. Για δημόσιες σχέσεις, όχι τίποτα πονηρό.
κε εγενετο φοσΑ ΕΤΣΙ ωστε πεσανε να τον φανε ζωντανο λυσσαρες σα δε ντρεπουντιν νταν ντον πανω στιν κολοκιθια καθετε ενα καλαμαρι κε φοναζι δινατα κουκου αξ κουκου βαχ κουκουβα πετρο κουβα τισ γινεκασ του ι τριπα εγινε χισοκουβασ κε αφτι ιταν παρθενα απ τισ τριπεσ στα αφτια κουκουβα κουκουβαρια κουρκουμασ πετρο κουναβια προτεβουσα ο βολοσ κε σιμπροτεβουσα ι παργα μετα απο βουλεβμα του χοντρουλι που να φα το σκασμο να σαμπρελιασι να μι σοζετε με μπαλομα κι ενα ταπσακι μπακλαβα τιν καλαμαριερα μι κσεχασισ ο βοθροσ ξερασε τον κουβα
σε τα μασ μπαριδακι στιλε μου δεκα τιλεορασισ να στι δοσο με παπα κε με μπατζανακι θεσ πιο λιανα;
βαλε τον κοδικο πιν
μεσα στο βρακι τισ το ιχε εφτιχοσ δεν ιχε πινασι ακομα
κουαξ κουαξ εισ τι νιοστι φιλατε τα παπαρια μου μια ζοη τι τιν εχισ μπαρι; τορα πια λεμε; σαλεβι το κουναβι ελα παρε παρε παρε πεσε περνε δεκα επι δεκα σε εκπεδεβο θα σε κανο τον καλιτερο
Σε κάθε περίπτωση αγαπητέ μου Τζιμυ προσωπικά προτιμώ τις Ελληνίδες ! Πλέον δεν με ενδιαφέρουν τα κορίτσια από την αλλοδαπήMade in Japan πάντα εγγύηση-
από αυτοκίνητα μέχρι γυναίκες ότι καλύτερο
Καλημέρα,Σε κάθε περίπτωση αγαπητέ μου Τζιμυ προσωπικά προτιμώ τις Ελληνίδες ! Πλέον δεν με ενδιαφέρουν τα κορίτσια από την αλλοδαπή
Καλημέρα κε Rod!Καλημέρα,
ότι προτιμάει ο καθένας.
Μάλλον μείναμε εμείς οι δύο, δε βλέπω κόσμο.Καλημέρα κε Rod!