rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.613
- Πόντοι
- 12.946
σήμερα δε μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτήΚαλημέρα: "Συναγωνιστές σε Απόσυρση":
![]()
σήμερα δε μπορώ να καταλάβω ποια είναι αυτήΚαλημέρα: "Συναγωνιστές σε Απόσυρση":
![]()
ΚαλημέραΑκόμα δεν είμαι πλήρως έτοιμος. Τρέχω και δεν φτάνω![]()
να εδω επαραπερα ..Αυτά...
είδε κανείς τον κ. Νηματοθέτη ?![]()
Να δούμε μετά που θα παιχτεί το έργο: Για ποιον χτυπάει η Κουδούνανα εδω επαραπερα ..
φυστικωνε κατι γκομενάκια μωρε
Καλημέρα: "Συναγωνιστές σε Απόσυρση":
![]()
Μόνο 2/εβδομάδα επειδή ο κ. @κωλο-γερος έχει πολλές εθνικότητες να εξυπηρετήσει!!!Καλημέρα
Για οποιον δεν καταλαβε ο Κωλογεράκος θέλει να πει οτι...
μπορει να ριχνει μονο 2 την εβδομαδα στη μολδαβέζα ...
Αποτέλεσμα Μ εις το πηλίκοΔιάγω ζωήν επί ξυρού ακμής...
Μ1 και Μ2.
Δεν γνωρίζουν η μία την άλλη.
Η Μ2 ξέρει για την Μ1. Θέλει να δει φωτογραφίες της αλλά δεν της δείχνω.
Η Μ1 επί του παρόντος δεν γνωρίζει για την Μ2. Επί του παρόντος ...
Η ενέργεια που εισπράττει εις υπερήλιξ, ως ο Νηματοθέτης, εξ ενός θήλεος ως η Μ2 [29 ετών] είναι ανυπολογίστου αξίας.
Ως και ανυπολόγιστον θα είναι το κόστος όταν η Μ2 εγκαταλείψει τον υπερήλικαν τούτον ....
Φευ εις το Μ!
Σοφόν το σαφές!Αποτέλεσμα Μ εις το πηλίκο![]()
Και dapa της και doupa της...Με χαρά να της ανοίξω την κωλοτρυπίδα της. Με χαρά να της μάθω τι σημαίνει dap.
![]()
Αφήστε τα αυτά, κύριε ...Τώρα διαβάζω περί έρωτος και άλλων δαιμονίων,
είμαι στη μέση και έχει πολύ ενδιαφέρον.
Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει άλλα βιβλία του συγγραφέως,
το επόμενο θα είναι:
Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού κοιτώντας την και με τις πέντε μου αισθήσεις μαγεμένες.
Ένας ηλικιωμένος δημοσιογράφος, όταν γίνεται ενενήντα χρονών, αποφασίζει να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό του: μια νύχτα με μια έφηβη παρθένα. Η πιο φημισμένη και καπάτσα πατρόνα της πόλης τού βρίσκει αυτό που ζητάει.
Αλλά, αντί για μια μικρούλα πόρνη που θα τον αναζωογονήσει, ο ήρωας μας συναντά μια Ωραία Κοιμωμένη, που θα του πάρει τα μυαλά. Και συνειδητοποιεί ότι μπορεί κανείς να πεθάνει στ’ αλήθεια από βαθύ, βασανιστικό, παράφορο έρωτα, σαν αυτόν που νιώθει τώρα ο ίδιος για πρώτη φορά στη ζωή του…
Μα γι αυτό τα διαβάζω για να τα αποφύγωΑφήστε τα αυτά, κύριε ...
Ωραία να τα διαβάζει κάποιος ...
Στην πραγματική ζωή αυτά αποτελούν την Κόλαση!
Το ξαναέγραψα ...
Αυτές έχουν το Μέλλον. Σ΄ εμάς έμεινε μόνο το Παρελθόν ...
Όπως τα απέφυγε ο αδελφός μου ή ο αχαίρευτος;;;Μα γι αυτό τα διαβάζω για να τα αποφύγω
Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του αναλόγως όπως θα έρθουν οι καταστάσεις.Όπως τα απέφυγε ο αδελφός μου ή ο αχαίρευτος;;;
Η ο Νηματοθέτης;;;;;;;;;;;;;
Ο καθένας διαλέγει το δρόμο του αναλόγως όπως θα έρθουν οι καταστάσεις.
Πραγματικά δε γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον,
μπορεί μια μέρα να μη ξημερωθώ ή μπορεί να βρω γκόμενα.