rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.485
- Πόντοι
- 12.946
Οκ, ελπίζω να τελειώσετε τις προετοιμασίες να σας βλέπουμε πιο συχνά.Ακόμα δεν είμαι πλήρως έτοιμος. Τρέχω και δεν φτάνω
Οκ, ελπίζω να τελειώσετε τις προετοιμασίες να σας βλέπουμε πιο συχνά.Ακόμα δεν είμαι πλήρως έτοιμος. Τρέχω και δεν φτάνω
Μετά το Πάσχα ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο.Οκ, ελπίζω να τελειώσετε τις προετοιμασίες να σας βλέπουμε πιο συχνά.
Εξ αριστερών, 2 ή 4;19 επισκέπτες παρακολουθούν το νήμα
ιδού 4 εξ αυτών
Σας συγχαίρω για το γούστο σας, έχουν το πιο καλοσχηματισμένο κωλαράκιΕξ αριστερών, 2 ή 4;
alea jacta est:
4!
Αν δεν απατώμαι, πρέπει να είναι της κ. ΠαγώναςΥπάγω αλλά θα επιστρέψω...
Τό κλειδί είναι το ???
Κλωνάρι του Σόχο μυριζομαι .....
Καλημέρα σάς κύριε όχι είναι δια την κ. Ουρανία..Αν δεν απατώμαι, πρέπει να είναι της κ. Παγώνας
Γνώμη μου κάτι σαν αυτό.
Καλημέρα.Καλημέρα σάς κύριε όχι είναι δια την κ. Ουρανία..
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Υπάγω είς???
Αστιγματισμό έχει το κορίτσι...Έχουμε κανέναν οφθαλμίατρο στο νήμα να μας πει αν η κοπέλα έχει μυωπία;;;
Τι να τις κάνουμε αυτές, εμείς βγάζουμε καλύτερες γκόμενες19 επισκέπτες παρακολουθούν το νήμα
ιδού 4 εξ αυτών
Μα εσείς ψηφίσατε το 9, θα σας βρει η μαμά σας μια καλή κοπέλαΤι να τις κάνουμε αυτές, εμείς βγάζουμε καλύτερες γκόμενες
Έτσι έλεγε, αλλά ευτυχώς έκανε ο αδερφός μου παιδί και πλέον με άφησε στην ησυχία μουΜα εσείς ψηφίσατε το 9, θα σας βρει η μαμά σας μια καλή κοπέλα
Γλιτώσατε κύριε, λένε ότι οι δειλοί αυτοκτονούν και οι γενναίοι παντρεύονται.Έτσι έλεγε, αλλά ευτυχώς έκανε ο αδερφός μου παιδί και πλέον με άφησε στην ησυχία μου
Ορθός ομιλείτε φίλτατε! Την σήμερον ο γάμος, τολμώ να πω, είναι ένας μεγάλος αγώνας δρόμου!Γλιτώσατε κύριε, λένε ότι οι δειλοί αυτοκτονούν και οι γενναίοι παντρεύονται.
Πρέπει να είναι αλήθεια
Πωπω με κοφτό μακαρονάκι και ντομάτα στο φούρνοΠΣΑΡΑΑΆΑΑ πού είσαι??
Εδώ σε έχω για το μεσημέρι καραβίδα κ χταπόδι.Πωπω με κοφτό μακαρονάκι και ντομάτα στο φούρνο
Με ένα χτύπημα στο κατάλληλο σημείο, θα γλιτώσω το σπίτι μου από τις πουτάνες...Νομίζω με τη βαριά θα γινόταν καλή επισκευή