Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Ίσως λόγω των εορταστικών ημερών αρκετοί να αναχωρούν προς τις εξοχικές τους κατοικίες, ποιος ξέρει..Μάλλον μείναμε εμείς οι δύο, δε βλέπω κόσμο.
Ίσως λόγω των εορταστικών ημερών αρκετοί να αναχωρούν προς τις εξοχικές τους κατοικίες, ποιος ξέρει..Μάλλον μείναμε εμείς οι δύο, δε βλέπω κόσμο.
Θα βάλω ένα τραγούδι είναι λίγο προ ιντερνετικής εποχήςΊσως λόγω των εορταστικών ημερών αρκετοί να αναχωρούν προς τις εξοχικές τους κατοικίες, ποιος ξέρει..
Πάλι θεμέλια για νέο αυθαίρετο θα ρίξετε;;;Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Υπάγω δια περιβαλλοντολογικές μετρήσεις.
Ξέρετε κάποιον που του αρέσει το γήρας?Φευ εις την παθογόνον έλξιν της νεότητος.
Φευ και πάλι φευ!
Δεν υπάρχει σωτηρία...
ΜΜΜ κάπως έτσι θέλει να επεκτείνει το κουζινακι της αυλής η κ.Λουκία διότι θέλει να βάλει καί πλυντήριο πιάτων και να βάλει καινούργια κεραμική κουζίνα pitsos.Πάλι θεμέλια για νέο αυθαίρετο θα ρίξετε;;;
Σας βλέπω ότι είστε έτοιμος για μια σειρά από αυτόφωρα.ΜΜΜ κάπως έτσι θέλει να επεκτείνει το κουζινακι της αυλής η κ.Λουκία διότι θέλει να βάλει καί πλυντήριο πιάτων και να βάλει καινούργια κεραμική κουζίνα pitsos.
Φεύ όλες οι κυρίες εμένα φωνάζουμε.
Έχετε απόλυτο δίκιο.Ξέρετε κάποιον που του αρέσει το γήρας?
Να του πέφτουν τα μαλλιά, να του κιτρινίζουν τα δόντια, να παθαίνει αρθριτικά, πρεσβυωπία
και ένα σωρό άλλα προβλήματα
Φευ εις το χρόνο.
Πρέπει να διαβώ τον Ρουβίκωνα γρήγορα πριν η αξία της κατάδωσης κτπηση κόκκινο..Σας βλέπω ότι είστε έτοιμος για μια σειρά από αυτόφωρα.δωσης.
Πρέπει να αρχίσω τις καταδύσεις!!!
Ε ναι, αλλά το πήγα απευθείας στο δια ταύτα.Έχετε απόλυτο δίκιο.
Πλην όμως η ανάρτηση αφορούσε την έλξη που μία κατά πολύ νεότερη κοπέλα ΑΣΚΕΙ σε έναν υπερήλικα άντρα...
Φευ + οικοδόμος @amjik!!!
Άμα θέλετε και μένα πιάνουν τα χέρια μου μπορώ να βοηθήσωΜΜΜ κάπως έτσι θέλει να επεκτείνει το κουζινακι της αυλής η κ.Λουκία διότι θέλει να βάλει καί πλυντήριο πιάτων και να βάλει καινούργια κεραμική κουζίνα pitsos.
Φεύ όλες οι κυρίες εμένα φωνάζουμε.
Αααα πολύ ωραία θα χρειαστούμε ηλεκτρολόγο διότι πρέπει να κατεβάσει καλώδιο από την κολώνα της ΔΕΗΆμα θέλετε και μένα πιάνουν τα χέρια μου μπορώ να βοηθήσω
Η κυρία Λουκία έχει μια ανιψιά 27 ετών...Έχετε απόλυτο δίκιο.
Πλην όμως η ανάρτηση αφορούσε την έλξη που μία κατά πολύ νεότερη κοπέλα ΑΣΚΕΙ σε έναν υπερήλικα άντρα...
Φευ + οικοδόμος @amjik!!!
Όπως αναφωνούσαν οι οπαδοί του θρύλου,Η κυρία Λουκία έχει μια ανιψιά 27 ετών...
Εγώ 68 λέτε να κάνω κίνηση ??
Απαραίτητα, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αφήνουμε ευκαιρίες να πάνε χαμένες...Η κυρία Λουκία έχει μια ανιψιά 27 ετών...
Εγώ 68 λέτε να κάνω κίνηση ??