blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.877
- Πόντοι
- 26.096
Φευ!
Μια καλή ταινία (δράσης, μυστηρίου) και ένα whisky ή whiskeyΌντως!
Χρειάζονται αυτά τα ανάλαφρα διαλείμματα για την αποσυμπίεση του εγκεφάλου μας εξαιτίας της υπερβολικής κοπώσεως υπό το βάρος των σοβαροτάτων εργασιών του Νήματος.
Σας ευχαριστούμε, κύριε!
Φευ, παιδί μου!
Προτιμώ το whiskey από το whisky ...Μια καλή ταινία (δράσης, μυστηρίου) και ένα whisky ή whiskey
είναι πολύ καλός τρόπος να χαλαρώσει κάποιος και να μη σκέφτεται συνεχώς
τα ίδια προβλήματα.
Δεν υπάρχει (καλύτερο) Μανάρι
Κρατήσου μαζί μας φίλε Ωρίων.. έρχομαι να σου φέρω τσιγάρα και φρέντοΕυχαριστώ, καλοί μου φίλοι.
Όταν με ρωτήσουν τι συμπτώματα έχω, θα τους πω ότι νομίζω ότι ο κος Μπλιζαρντάι, στο Bou, ανέβαζε φωτογραφίες (χωρίς να φαίνεται ποτέ πρόσωπο) μιας ξανθιάς πενηντάρας Ρωσίδας που φαινόταν τριαντάρα και έλεγε ότι την έλεγαν Μ, από το Μανάρι. Επίσης, νομίζω ότι έλεγε ότι το Μανάρι έχει μια κόρη, ίδια με αυτήν ακριβώς, αλλά στο πιο μικρό, η οποία τον γουστάρει και του την πέφτει ανηλεώς, και ας είναι ο ίδιος 85 χρονών περίπου.
Θα με κλείσουν μέσα σίγουρα.
Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι, δεν ξέρω αν έχει Internet στο Δρομοκαΐτειο αλλά και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα μου απαγορεύσουν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να έρχομαι σε επαφή με το Bou, γιατί θα θεωρηθεί ότι είναι αυτό που μου προκαλεί τη σύγχυση και τις φαντασιώσεις. Ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποτε.
Ναι, θα δώσω και χαιρετισμούς στον Vlandis4.
Κικιρίκου. Αντίο ήθελα να πω.
τι επαθε ο ωριων ?Κρατήσου μαζί μας φίλε Ωρίων.. έρχομαι να σου φέρω τσιγάρα και φρέντο
Λάλησε από τους αναγραμματισμούς και τα διάφορα λογοπαίγνιατι επαθε ο ωριων ?
προβληματα με τα καραβια
ροντ ο ωριων εχει λιγο dna απο κ.μπλιζΛάλησε από τους αναγραμματισμούς και τα διάφορα λογοπαίγνια
Αυτό ακριβώςροντ ο ωριων εχει λιγο dna απο κ.μπλιζ
το πιθανοτερο ειναι να μας τρελανει αυτος
καλος -χρυσος-φιλος
αλλα μεγαλυτερη σουπια δεν εχω ματαξαναδει
Μόνο 3 ψήφους στον Popov.
Στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος μπορεί να είναι ευτυχής και αυτάρκης με τα λίγα και τα ουσιαστικά.
Κυρίως με την επιλογή των σχέσεών του και με την απεμπλοκή από τοξικά πρόσωπα, περιβάλλοντα και καταστάσεις.
Κάτι μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκο ή αρκετά απλό, αναλόγως από την οπτική γωνία. Συχνά, ξεχνούμε
πράγματα αυτονόητα, και αρκεί να θυμηθούμε ότι άλλοι άνθρωποι, μέσα από πολέμους, δυστυχία και πείνα, και αρρώστιες
όχι μόνο επιβίωναν αλλά επιπλέον άφηναν και κάτι πίσω τους, ως σημείο αναφοράς για τους επόμενους.
Η σχέση, ασφαλώς, με τους άλλους ανθρώπους, όταν είναι υγιής αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ενέργειας και επιπλέον χαράς για όλους. Η χαρά, όταν είναι μοιρασμένη, τότε και μόνο είναι διπλή.
Ευχαριδτω τους κυρίους που ψήφισαν κ το μοναδικό κ. Μπλιζ.... Υπόσχομαι εις την διατήρηση τής τάξης κ ουχί εις την ανατροπήν
Δέν ψηφιζωαπο την στιγμη που ο τιτανομέγιστος ΠΣΑΡΑΣ amjikios δεν υπάρχει στην ψηφοφορια με τα επιτευματα του ΑΡΝΟΥΜΑΙ ....
Φευ σέ εμένα Χ7............
Γι΄να καταλάβω δηλαδη ..
Ποιος ειναι ο κωλογερος και ο ροτζερ ?????? ε ??????
Φέυ είς τήν επανασταση......
θελω ψήφους κ εγω.
Ευχαριδτω τους κυρίους που ψήφισαν κ το μοναδικό κ. Μπλιζ.... Υπόσχομαι εις την διατήρηση τής τάξης κ ουχί εις την ανατροπήν
Φεύ εις τούς Ιχθύες.