Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Εντάξει, ας δοκιμάσουμε πρώτα έτσι..Μπα άμα μπεις δε ξαναβγαίνεις,
να τον πάρουμε με το καλό να συνέλθει
Εντάξει, ας δοκιμάσουμε πρώτα έτσι..Μπα άμα μπεις δε ξαναβγαίνεις,
να τον πάρουμε με το καλό να συνέλθει
Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Μια βίδα είναι...Ανησυχώ πάντως για τον @Ωρίων .. πρέπει να τον βοηθήσουμε..ίσως μια καταγγελία και εισαγγελική εντολή για να μπει σε κλινική, έστω για ένα μήνα , πριν τα χάσει τελείως..
Δρομοκαίτειο!Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Μια βίδα είναι...
Πείτε μου ποιο τρελάδικο έχει τις καλύτερες αξιολογήσεις στο google να πάω οικειοθελώς.
Ναι καλέ μου φίλε! Όλα θα πάνε καλά! Θα σου βρούμε το καλύτεροΠολύ θέλει ο άνθρωπος; Μια βίδα είναι...
Πείτε μου ποιο τρελάδικο έχει τις καλύτερες αξιολογήσεις στο google να πάω οικειοθελώς.
Δρομοκαίτειο!
Εκεί έχουμε και τον κ. Vlandis4.
Ευχαριστώ, καλοί μου φίλοι.Ναι καλέ μου φίλε! Όλα θα πάνε καλά! Θα σου βρούμε το καλύτερο
Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ! Σε δύο βδομάδες θα είσαι περδικι
Κοίτα όλα τα τρελάδικα καλά είναι, αλλά η Βουλή έχει το καλύτερο κυλικείο...Πολύ θέλει ο άνθρωπος; Μια βίδα είναι...
Αγαπημένε Ωρίωνα, θα μας λείψεις πολύ φιλέ...Ευχαριστώ, καλοί μου φίλοι.
Όταν με ρωτήσουν τι συμπτώματα έχω, θα τους πω ότι νομίζω ότι ο κος Μπλιζαρντάι, στο Bou, ανέβαζε φωτογραφίες (χωρίς να φαίνεται ποτέ πρόσωπο) μιας ξανθιάς πενηντάρας Ρωσίδας που φαινόταν τριαντάρα και έλεγε ότι την έλεγαν Μ, από το Μανάρι. Επίσης, νομίζω ότι έλεγε ότι το Μανάρι έχει μια κόρη, ίδια με αυτήν ακριβώς, αλλά στο πιο μικρό, η οποία τον γουστάρει και του την πέφτει ανηλεώς, και ας είναι ο ίδιος 85 χρονών περίπου.
Θα με κλείσουν μέσα σίγουρα.
Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι, δεν ξέρω αν έχει Internet στο Δρομοκαΐτειο αλλά και να έχει, είναι σίγουρο ότι θα μου απαγορεύσουν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να έρχομαι σε επαφή με το Bou, γιατί θα θεωρηθεί ότι είναι αυτό που μου προκαλεί τη σύγχυση και τις φαντασιώσεις. Ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποτε.
Ναι, θα δώσω και χαιρετισμούς στον Vlandis4.
Κικιρίκου. Αντίο ήθελα να πω.
Όντως!Να κάνω ένα διάλειμμα στις σοβαρές εργασίες του νήματος και να γράψω κάτι για ταινίες.
Ευχαριστώ τον κ. @Αγράμματος για τη πρόταση του it, πολύ καλό είδα και τα 2,
εντάξει στην αρχή είναι λίγο περίπλοκο το σενάριο και θέλει προσοχή.
Χτες είδα το John Wick: chapter 4, μου άρεσε γιατί είχαν ρίξει στο σενάριο και λίγο Ιαπωνία.
Βέβαια ο Donnie Yen (Caine) παρόλο που είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς,
σε αυτή τη ταινία έχει αντιγράψει πολλά στοιχεία από τον Zatoichi στις παλιές σειρές.