Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Τελευταία τροποποίηση:
Είναι να μην τρουπώσεις εσύ...Πληρώνω έξω από την πόρτα για να με αφήσουν οι επιστατριες να μπω μέσα στο σαλόνι, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπω στο δωμάτιο..αυτη είναι η συμφωνία που μου κάνουν.. αλλά πολλές δε με αφήνουν ούτε με λεφτά να μπω στο σαλονι..
Χαμός γίνεται μετά..μια τριλεπτη σεξαρα, άλλο πράμα..Είναι να μην τρουπώσεις εσύ...
Μετά, γίνεται της πουτάνας.
Τρίλεπτη;;!! Α, εσύ είσαι πολύ δυνατός.Χαμός γίνεται μετά..μια τριλεπτη σεξαρα, άλλο πράμα..
Δεν διαφημίζω ποτέ τον εαυτό μου, ούτε περιαυτολογωΤρίλεπτη;;!! Α, εσύ είσαι πολύ δυνατός.
Κοίτα και δε σου το είχα, Aristarxos...
Είναι συνθηματικό του νήματος και πρέπει να ψάξετε χιλιάδες σελίδες.Επίσης, γιατί ο ίδιος ο νηματοθέτης θέτει ως επιλογή "Φευ! Δεν υπάρχει Μανάρι.";
Δεν υπάρχει γενικώς; Δεν υπάρχει για αυτόν; Δεν υπήρξε ποτέ;
Αμείλικτα ερωτήματα.
Μη στεναχωριέστε κ. Αρίσταρχε δε συμβαίνει μόνο σε εσάς.Πρέπει να συμμαζευτω, για να μη πεθάνω στη ψάθα, ξεχασμένος από εχθρούς και φίλους..(από γυναίκες εντάξει, όλες ξεχασμένο με έχουν ούτως ή άλλως- ούτε τα κορίτσια της δουλειάς με θυμούνται - πάντα κάνουν σαν να με βλέπουν πρώτη φορά- οσες δε με διώχνουν)
είναι η συνταγή του ανηψιού να ρίχνει γκόμενεςΗ αλόη και το ΙΚΕΑ, τι επιλογή είναι?
Πωπω πίκρα!Πόσες φορές μου είπαν στριπτιτζούδες σε παντρεύομαι και την επόμενη φορά
που πήγαινα κάνανε πως δε με ξέρουνε
Δεν υπάρχει Μανάρι.Επίσης, γιατί ο ίδιος ο νηματοθέτης θέτει ως επιλογή "Φευ! Δεν υπάρχει Μανάρι.";
Δεν υπάρχει γενικώς; Δεν υπάρχει για αυτόν; Δεν υπήρξε ποτέ;
Αμείλικτα ερωτήματα.
Καλά ότι πείτε κ. Νηματοθέτη, την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα είναι μικρής σημασίας.Δεν υπάρχει Μανάρι.
Εξαίρετοι!!!!
Να παντρευτείς και να κανεις κορηΠρέπει να συμμαζευτω, για να μη πεθάνω στη ψάθα, ξεχασμένος από εχθρούς και φίλους..(από γυναίκες εντάξει, όλες ξεχασμένο με έχουν ούτως ή άλλως- ούτε τα κορίτσια της δουλειάς με θυμούνται - πάντα κάνουν σαν να με βλέπουν πρώτη φορά- οσες δε με διώχνουν)
Και τι υπάρχει;Δεν υπάρχει Μανάρι.
Βρε που φαγώθηκες, κόσμος πήγε στο τρελοκομείο Υπάρχει, Δεν ΥπάρχειΚαι τι υπάρχει;