Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ανυπομονώ να γίνω πατέραςοποτε θελετε κ.μπλιζ
45αρα καλοδιατηρημένη ξανθια με καλη θεση στο δημοσιο
να ξερετε μονο οτι εχει τα ωαρια της σε ψυξη ψαχνει πατερα για τα μελλοντα παιδια της
Πάντοτε δίπλα σάς κύριε εις την Στρογγυλή τράπεζα..Ιστασθε παρά τω πλευρώ του Νηματοθετου, κύριε!
Εύγε!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φευ, απωλέσθη πάσα ελπίς να βρούμε γκόμενα στο πάρτι της αποφοιτησής του@Ωρίων τηλεφωνα ή έστω γύρνα
( Υστεριόγραφο)
Διά τούτο ο Νηματοθέτης έχει πλειστάκις δηλώσει ότι επιθυμεί να μετατραπεί εις αμοιβάδαν! Και εάν αυτό συμβεί, δεν θα έχει ανάγκη από γκόμενα...!Φευ, απωλέσθη πάσα ελπίς να βρούμε γκόμενα στο πάρτι της αποφοιτησής του
ΚαλημέραΚαλημέρα στους προικισμένους γέροντες....
Το ζούμαρα όσο μπορούσα να σιγουρευτώ ότι δεν είναι AI αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.Καλημέρα
είναι αληθινή η κοπέλα ?
κ. Johnny Red2,Αυτή σίγουρα είναι όμως
Χαχαχα, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να υπηρετήσω το παγκόσμιου φήμης brand name (κωλο-γερος), ιδιαιτέρως αγαπητό στην Ασία. Απλά το κωλο-γερος junior μου βγάζει λιγο αμερικανιά, θα προτιμούσα το κωλο-γεράκι κατά το Χασάπης - Χασαπάκι ή το ανθυποκωλο-γερος που υποδηλώνει ότι κάποια στιγμή μοιραία θα γίνω και εγώ κωλο-γερος...κ. Johnny Red2,
αναγιγνώσκοντας τη νέα κριτική σας κατέληξα εις το ασφαλές συμπέρασμα ότι βαδίζετε επακριβώς εις τα ίχνη του Ιερού Τέρατος του Νήματος και δηλαδή του κ. @κωλο-γερος !
Κατόπιν τούτου θα σας επρότεινα να ακολουθήσετε την εύκολον διαδικασίαν και να ζητήσετε την αλλαγήν του νικ σας από Johnny Red2 εις κωλο-γερος junior ή κωλο-γερος jr.
Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε και το Ιζνογκούντ junior ή Ιζνογκούντ jr.
Μία απλή αίτηση απαιτείται και το αίτημα εγκρίνεται μετά από μερικές ώρες.
Σκεφθείτε το!