κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.978
- Πόντοι
- 19.795
Τον έφαγε η φρεγάτα αυτόν. Ελλάς-Γαλλια συνουσία.Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και ξεχάστηκε ο xxxl
Τον έφαγε η φρεγάτα αυτόν. Ελλάς-Γαλλια συνουσία.Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και ξεχάστηκε ο xxxl
Ο άλλος ο φίλος μου που κάνανε άλμα εις μήκος οι μουνόψειρεςΤον έφαγε η φρεγάτα αυτόν. Ελλάς-Γαλλια συνουσία.
Αναμένεται να μπει στο κλάμπ και αυτός. Σε λίγο καιρό θα του φταίει η DSGE.Τι κανει ο μικρος ? ακομα με τη Belhara τραβιεται ?
βρε καλα ελεγε ο πατερας μουΑναμένεται να μπει στο κλάμπ και αυτός. Σε λίγο καιρό θα του φταίει η DSGE.
Ναι σε αυτόν δε του έλειπε, ερχόταν για τουρ και έκλεινε το μαγαζί του γκλαμουρα για πάρτη του.βρε καλα ελεγε ο πατερας μου
"οποιος βρισκει και γαμει..τυφλα του αν παντρευτει "
Κοιτα την ιδια ασθενεια την εχουμε περασει και μερικοι αλλοιΝαι σε αυτόν δε του έλειπε, ερχόταν για τουρ και έκλεινε το μαγαζί του γκλαμουρα για πάρτη του.
Κάτι του συνέβη δεν εξηγείτε αλλιώς.
Ναι σε αυτόν δε του έλειπε, ερχόταν για τουρ και έκλεινε το μαγαζί του γκλαμουρα για πάρτη του.
Κάτι του συνέβη δεν εξηγείτε αλλιώς.
Φευ εις το δάγκωμα της λαμαρίναςΚοιτα την ιδια ασθενεια την εχουμε περασει και μερικοι αλλοι
λεγεται οξεια αγαπουλιαση ...και περνει καιρο να θεραπευτει ....
Φυσικα υπαρχει και το post agapouliasi syndrome ή long desperate agapouliasi syndrome
H επιστημη το ερευνα παντως
Και μει αγαπησαμε ,,Φευ εις το δάγκωμα της λαμαρίνας
Ο μλκ
Είχομεν χθες την πρωίαν ημίωρον διεξοδικοτάτην τηλεφωνικήν συνομιλίαν!Το μόνο σίγουρο είναι το φευ.
Τελικά με το θέμα της επικοινωνίας τι έγινε? Τα καταφέρατε να μιλήσετε με τον Νικ ?
Ελπίζω να σάς συνετισε.Είχομεν χθες την πρωίαν ημίωρον διεξοδικοτάτην τηλεφωνικήν συνομιλίαν!
Είμαι απόλυτα συνετός.Ελπίζω να σάς συνετισε.
Να μην τον υποστηρίζετε, κύριε!Ναι μη χάσεις και μετά παραπονιέσαι που σε τρολάρει ο Μπλιζ,
πόσο πια να σε υποστηρίξω
Ελπίζω να το κάνατε όσο διπλωματικοτερα ήταν δυνατόν. Να μην της θιξατε τον εγωισμό.Είμαι απόλυτα συνετός.
Και ήδη έχω συζητήσει με την μικρή εδώ και μερικές μέρες και αρνήθηκα τον Ουρανό της.
Είμαι υπέργηρος, ασθενής και αδύναμος και δεν θέλω να αποθάνω στο κρεβάτι μίας 26χρονης ...
Φευ εις το ΚΑΠΗ!
Πήγα την είδα λίγο κι έφυγα..ήμουν αναποφάσιστοςΚαι να πείτε στο φίλο σας κ. @DJ Aristarxos να μας δώσει λεπτομέρειες (κριτική)
όταν λέει την συνάντησε τι εννοεί?
Ήπιαν καφέ, παίξανε τάβλι πόρτες πλακωτό φεύγα, τι από όλα αυτά???
Εγώ ανοιχτό βιβλίο ειμαι ρε ΤζιμΘα του τό μεταφέρω αλλά δεν ξέρω αν θα πει περισσότερα - είναι λίγο κρυψίνους -
Έτσι ακριβώς έγινε.Ελπίζω να το κάνατε όσο διπλωματικοτερα ήταν δυνατόν. Να μην της θιξατε τον εγωισμό.
Ωραία ήταν..μπελαρουσιανηΚαλή η Σβετλάνα?
Ρωσίδα είναι?
πρόσεχε μην σού πάρει τα μυαλά -αλλο ένα κρούσμα το νήμα δεν θα αντέξει
Λευκορωσία = Κομοδίνο!Ωραία ήταν..μπελαρουσιανη