rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.625
- Πόντοι
- 12.946
Για τους φίλους κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε
Ευχαριστώ Ροντ θα σού χρωστάω -ειναι πολύ ωραία γκόμεναΟρίστε και η αναζήτηση, όπως υποσχέθηκα
Melinda London --> Login • Instagram
ας μεινει ματαξυ μας φιλτατε ...μη μας ακουσουνΓια τους φίλους κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε
Θά έρθω και εγώ.ας μεινει ματαξυ μας φιλτατε ...μη μας ακουσουν
Το πηδαγα ευχαριστως και μεχρι να πεθάνει ο highlander
Ναι μη χάσεις και μετά παραπονιέσαι που σε τρολάρει ο Μπλιζ,Θά έρθω και εγώ.
Τι ώρα??
Ελα ..αλλα πρωτος θα "μπω " εγω με τον 7,5Θά έρθω και εγώ.
Νταξ, δεν θα πιέσω την κοιλιά μου, να είμαστε ίδια.Ελα ..αλλα πρωτος θα "μπω " εγω με τον 7,5
Γιατι αμα πας πρωτος εσυ με το φονικο το εργαλειο των 8 cm θα με πει μικροτσουτσουνο
να σε καλα ρε φίλε ,,,Για αυτο σ αγαπαωΝταξ, δεν θα πιέσω την κοιλιά μου, να είμαστε ίδια.
Τι λες; Και να χάσουμε τα προνόμια που έχουμε σαν μικροτσουτσουνοι;να σε καλα ρε φίλε ,,,Για αυτο σ αγαπαω
Δε λες του ταριφα να μας δωσει κανα ποντο απ αυτους που του περισευουν ?
καλα εμεις θα συνεχισουμε να λεμε οτι ειμαστε μικροτσουτσουνοιΤι λες; Και να χάσουμε τα προνόμια που έχουμε σαν μικροτσουτσουνοι;
Με το που λέω στην εργαζόμενη ότι είμαι ο Κωλο-γερος μου λέει: Ποιος; Ο μικροτσουτσουνος παππουλης που γράφει στο μπου; Για σένα το πρωκτικό είναι δωρεάν.καλα εμεις θα συνεχισουμε να λεμε οτι ειμαστε μικροτσουτσουνοι
Ειναι θεμα Αρχων .!!!
Μπα είχα πάει να δω μπάλα μαζί του,να σε καλα ρε φίλε ,,,Για αυτο σ αγαπαω
Δε λες του ταριφα να μας δωσει κανα ποντο απ αυτους που του περισευουν ?
και εσυ τον πιστεψες ?Μπα είχα πάει να δω μπάλα μαζί του,
λέει ότι του μάζεψε
Μην μου πεις; Δηλ. Από 29 του έγινε 28;Μπα είχα πάει να δω μπάλα μαζί του,
λέει ότι του μάζεψε
πεσμένος παντα ...Μην μου πεις; Δηλ. Από 29 του έγινε 28;
Κρατούσαμε αποστάσεις ασφαλείας (και τσίγκινα)και εσυ τον πιστεψες ?
Καλα για καλο και για κακο ..αμα σου πεσει τιποτα και ειναι κοντα σου ο ταριφας ..ΜΗ σκυψεις να το πιασεις ...
Εγώ, όταν γίνεται συνάντηση με ταρίφα και τον άλλον τον παπάρα τον 25ποντο, φοράω ατσάλινο, ειδική παραγγελία.Κρατούσαμε αποστάσεις ασφαλείας (και τσίγκινα)
Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και ξεχάστηκε ο xxxlΕγώ, όταν γίνεται συνάντηση με ταρίφα και τον άλλον τον παπάρα τον 25ποντο, φοράω ατσάλινο, ειδική παραγγελία.
Τι κανει ο μικρος ? ακομα με τη Belhara τραβιεται ?Εγώ, όταν γίνεται συνάντηση με ταρίφα και τον άλλον τον παπάρα τον 25ποντο, φοράω ατσάλινο, ειδική παραγγελία.