Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Έχει κάποια στριπ στο κέντρο.. για μπαρ στις γειτονιές..πεσμένα πράγματα..Ναι αλλά να έχει κανένα στριπ, κανένα κωλόμπαρο το πρόγραμμα,
μη πάει τζάμπα η βενζίνα
Έχει κάποια στριπ στο κέντρο.. για μπαρ στις γειτονιές..πεσμένα πράγματα..Ναι αλλά να έχει κανένα στριπ, κανένα κωλόμπαρο το πρόγραμμα,
μη πάει τζάμπα η βενζίνα
Ναι αλλά έχετε εξαιρετικά σουτζουκάκια που δε τα βρίσκεις στην ΑθήναΈχει κάποια στριπ στο κέντρο.. για μπαρ στις γειτονιές..πεσμένα πράγματα..
Στο φαγητό είμαστε πολύ μπροστά ( δεν υπερβάλλω)Ναι αλλά έχετε εξαιρετικά σουτζουκάκια που δε τα βρίσκεις στην Αθήνα
ίσως κάποια φορά μου τη δώσει και ανέβω.
Διορθώνω...Καλημέρα στο Νήμα όπου ένας συνουσιάζεται και οι υπόλοιποι ονειρεύονται!
Υ.Γ. Γνωρίζουμε όλοι ποιος είναι αυτός ο Ένας!!!
Υπάγω πρός αναζητησην γκόμενας δια τόν κ. Μπλιζ..Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι..
Εύγε, κύριε!Υπάγω πρός αναζητησην γκόμενας δια τόν κ. Μπλιζ..
Φεύ είς τίς καλές πράξεις.
Κάποτε είχατε πει για τον κ. Vlandis 4 ότι η φύση θα αναπληρώσει το κενό της απουσίας τουΚαι ενώ από την μία έχουμε τον κ. @κωλο-γερος , που συνεχώς τσαλακώνει την αυτοπεποίθηση των μελών μας με την αδιάκοπη σεξουαλική ζωή του από την άλλη ένα νέο αστέρι, ο κ. @Johnny Red2 , με συνεχείς κριτικές, τείνει να εκμηδενίσει τα όποια ψήγματα αυτοπεποίθησης μας έχουν απομείνει...
Ο Νηματοθέτης δεδικαίωται!Τώρα ποιος δικαιώθηκε ο Vlandis ή ο νηματοθέτης ?
το σκέφτομαι
Αυτό είναι σίγουρο, αλλά λένε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.Ο Νηματοθέτης δεδικαίωται!
Πρέπει τα νέα μέλη να μελετάνε την κληρονομία που μας άφησε.
Αείμνηστος!!!
Αδικείτε τον κ. @κωλο-γερος.Πρέπει τα νέα μέλη να μελετάνε την κληρονομία που μας άφησε.
Για αυτό έδωσα το λινκ στον κ. Johny Red 2 να διδαχθεί εφόσον πρόκειται να τον διαδεχθεί.
Όσο για τους υπόλοιπους ούτε 2 ούτε 4, ένα το χρόνο και πολύ μας είναι
Είναι φίλος μου και οι κανόνες του etiquette δε μου επιτρέπουν να τον σχολιάζωΑδικείτε τον κ. @κωλο-γερος.
Μία τουλάχιστον την ημέρα και του φαίνεται και λίγο ...