Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Ούπς διορθώνω, έκανα ζουμ, ζευγαράκι είναι. Ζηλεύω, φθονώ, θα πάω άμεσα να ετοιμάσω τις ψαροβελόνες μου.
Τώρα βάζετε ένα θέμα, φυσικά και δεν είναι κακό να είσαι γελαδάρης (cow boy)Δεν το πιστεύω..είμαι καουμποις ( η ψυχολόγος μου, μου είπε ότι δεν είναι πολύ κακό, να έχω αυτή την την ψευδαίσθηση, αρκεί να μην οπλοφορώ)
Φωτεινό παράδειγμα ο αγαπητός Ωριώνας !! Ετσι είναι, πρέπει να ζούμε την κάθε μας ημέρα σαν να είναι η τελευταία !!Ζω στα άκρα κάθε μου στιγμή, Jimmy!
Τις δυσκολίες που ανακύπτουν, τις τρώω λάχανο!
Εγώ, μια ζωή την έχω. Αν άλλοι, έχουν περισσότερες, μπορούν να τις περνούν κατά το δοκούν. Εγώ, σιγά μην κάτσω να σκάσω...
Μου αφιερώνω το κάτωθι, από την αγαπημένη Λίτσα.
Η Μαρκονική με έχει κάνει σοφό.Φωτεινό παράδειγμα ο αγαπητός Ωριώνας !!
Αρκεί να μην στέλνει sos κάθε φορά που θα βαριέταιΦωτεινό παράδειγμα ο αγαπητός Ωριώνας !! Ετσι είναι, πρέπει να ζούμε την κάθε μας ημέρα σαν να είναι η τελευταία !!
Όταν βαριέμαι πάνω στο πλοίο, θα παραγγέλνω σουβλάκια και θα γελάω με τις αντιδράσεις τους όταν θα τους λέω πού να τα στείλουν.Αρκεί να μην στέλνει sos κάθε φορά που θα βαριέται
Καλημερα ΒατραχεΚαλησπέρα σας κ. κωλό-γερε..
Πείτε μου παρακαλώ αν ξέρετε στην πολύχρονη πορεία σας πόσες φορές μπορεί να χύσει την ημέρα μία κυρία 22 ετών.
Αυτή την ερώτηση δεν την κάνω στο κύριο roger διότι ασχολείται με κυρίες πάνω των 40.
Φεύ.
ευχαριστουμεαφιερωνεται στους ψαράδες του νήματος
ΒατραχεΑρε χρόνια αξέχαστα.. 1981
Φεύ ... Εις τα νεανικά μας χρόνια.
χμ φιλε αγραμματε μηπως βλεπεις και συ καλογερακηΦωτεινό παράδειγμα ο αγαπητός Ωριώνας !! Ετσι είναι, πρέπει να ζούμε την κάθε μας ημέρα σαν να είναι η τελευταία !!
αφου εισαι σοφοςΗ Μαρκονική με έχει κάνει σοφό.
Ευκαιρία, γείτονα, τώρα που λείπει ο νηματοθετης να αναλάβεις το νήμα.Βατραχε
Το ακουσα πρωτη φορα οταν τελειωνα μια απ τις σχολες των ΕΔ το 1981
Καψουρης σειρουλα , το ακουγε απο κασετοφωνο OΛΟ το βραδυ στο πειθαρχειο γνωστο και ως Buckingham
το οποιο δεν ηταν τιποτα σε συγκριση με αλλο καλο φιλο που γυρισε απο εξοδο" ματιασμένος " και τα μεσανυχτα εβγαλε ολο το λοχο στις σκαλες του κτηριου και τραγουδαγαν μεχρι το πρωι "ιστορία μου αμαρτία μου "
Αυταααα
Ευκαιρία, γείτονα, τώρα που λείπει ο νηματοθετης να αναλάβεις το νήμα.
Θα σηκώνεσαι κάθε πρωί στις 6, με 3-4 φευ, θα απαντάς στα μυνηματα και μετά θα καααααθεσαι.
Θα ξαναλογκαρεις το μεσημέρι θα γράφεις ότι δεν μπορείς να βρειςκαλύτερηγκόμενααπό το Μανάρικαι μετά θα καααααθεσαι.
Θα ξαναλογκαρεις το βράδυ θα βάζεις 2-3 ασματα στα Αγγλικά και μετά θα καααααθεσαι.
Ο κ. Καλογεράκης είναι λαμπρός επιστήμονας,χμ φιλε αγραμματε μηπως βλεπεις και συ καλογερακη
κατι τετοια λεει και αυτος
ιδου οι αποδειξεις
Ποιός είναι ο κύριοςχμ φιλε αγραμματε μηπως βλεπεις και συ καλογερακη
κατι τετοια λεει και αυτος
ιδου οι αποδειξεις