Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
( νομίζω το χω ξαναβάλει - πρέπει να ανανεώσω ρεπερτόριο)
Τώρα που λείπει ο κος Bliz, εμείς βάζουμε λαϊκά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν μπορεί....κάποια στιγμή, θα απαυδήσει και θα εμφανιστείαφου εισαι σοφος
τωρα που λειπει ο.μπλιζ εμεις τι κανουμε
για να σε δω
Dj Αρίσταρχε, πες και καμιά καλησπέρα.( νομίζω το χω ξαναβάλει - πρέπει να ανανεώσω ρεπερτόριο)
Καλησπέρα και σε σένα, dj μας.Καλησπέρα στο νήμα του αυθεντικού ρεμπέτικου
Αρε εποχές φίλε μου καλέ ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ . Ειχα γνωρίσει τότε την Ευανθία έτος 1981 με ένα fiat 850 τρελή Κ παλαβή για καψουροτραγουφα.κ μέσα στο φιατακι είχε κασετόφωνο 8trackΒατραχε
Το ακουσα πρωτη φορα οταν τελειωνα μια απ τις σχολες των ΕΔ το 1981
Καψουρης σειρουλα , το ακουγε απο κασετοφωνο OΛΟ το βραδυ στο πειθαρχειο γνωστο και ως Buckingham
το οποιο δεν ηταν τιποτα σε συγκριση με αλλο καλο φιλο που γυρισε απο εξοδο" ματιασμένος " και τα μεσανυχτα εβγαλε ολο το λοχο στις σκαλες του κτηριου και τραγουδαγαν μεχρι το πρωι "ιστορία μου αμαρτία μου "
Αυταααα
ολες οι ρεμπετισσες ειναι ασχημεςΘα λυγισουν και οι πιο σκληροι χεβυμεταλαδες και θα κανει τους ελαφρολαικαδες (Ωριων & Co) να αναθεωρησουν και να αποταξουν Σφακιανακηδες κλπ .. πολυ σπανιο κομματι .. μαγεια .. ταξιδιαρικο για βαρκαδες στο αιγαιο και 150αρες στην εθνικη οδο.
Πάλι η Ν ?
θα ειναι βαρετα απο το πρωι μεχρι το βραδυ ωριωνΤώρα που λείπει ο κος Bliz, εμείς βάζουμε λαϊκά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν μπορεί....κάποια στιγμή, θα απαυδήσει και θα εμφανιστεί
κ.rodriguez την επιείκεια σας ο αρισταρχος ειχε ξεμεινει απο ρεπερτοριοΤο νήμα είναι παππούληδες και μικροτσούτσουνοι (σε αυτάκια)
δεν είναι στην υγειά μας ρε παιδιά