Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.139
Πόντοι
6.236
Λέτε ο νηματοθέτης (που δεν έχει γκόμενα αλλά έχει πολλές συζύγους) να είναι μορμόνος;
Ποιος ξέρει...
Όπως λέει ο Καβάφης εις τα περίχωρα της Αντιοχείας, το ουσιώδες είναι που έσκασε.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Ποιος ξέρει...
Όπως λέει ο Καβάφης εις τα περίχωρα της Αντιοχείας, το ουσιώδες είναι που έσκασε.
Πω- πω μόρφωση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως, πέρα από την πλάκα, το νήμα χάνει τη ζωντάνια του χωρίς τον πολυχρονεμένο μας.
Όντως

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Πάντως, πέρα από την πλάκα, το νήμα χάνει τη ζωντάνια του χωρίς τον πολυχρονεμένο μας.
Βέβαια εντάξει, κι αυτή η κατάσταση μετά από δεκαπέντε χρόνια, να παίρνει η πρώην και να το σκέφτεται, είναι λίγο κάπως..
( Ούτε εγώ δε θα το σκεφτόμουν..)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.139
Πόντοι
6.236
Βέβαια εντάξει, κι αυτή η κατάσταση μετά από δεκαπέντε χρόνια, να παίρνει η πρώην και να το σκέφτεται, είναι λίγο κάπως..
( Ούτε εγώ δε θα το σκεφτόμουν..)
Εσένα βέβαια σε βολεύει που το σκέφτεται...
Εννοώ, σκέψου να επιλέξει την πρώην και να αφήσει την νυν και εκείνη, τύχει να επιλέξει εσένα.. :smiling-face-with-heart-eyes:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Εννοώ, σκέψου να επιλέξει την πρώην και να αφήσει την νυν και εκείνη, τύχει να επιλέξει εσένα.. :smiling-face-with-heart-eyes:
Για συνομωσιολογο σε κόβω...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
Η νυν έχει συνηθίσει σε ταξίδια σε σαλέ στην Ελβετία.. εγώ θα της προσφέρω τσιπούρα στην Περαία..
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα της αρέσει

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.493
Πόντοι
12.946
Η νυν έχει συνηθίσει σε ταξίδια σε σαλέ στην Ελβετία.. εγώ θα της προσφέρω τσιπούρα στην Περαία..
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα της αρέσει
:coffee:
Ποια Ελβετία? για διαβάστε πιο πίσω σελίδα 15524

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
21.004
Πόντοι
5.956
:coffee:
Ποια Ελβετία? για διαβάστε πιο πίσω σελίδα 15524
Χθες Σάββατο βράδυ της έκανε το δείπνο. Πήρε στη Μαναρι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης! Πρέπει να προσέχει τη σιλουέτα της και να τρώει ελαφρά το βράδυ της εξήγησε ...

Το κουλουρόδειπνο ήταν υπό το φως των κεριών? :grin:

Καλημέρα κύριοι :hi:
Έχω ελπίδες τελικά..καλά αν πάμε επανωμη ( Ipanema) , νομίζω η επιτυχία σίγουρη

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Καλημέρα, στους χαμένους θείους, στους ξενητεμένους γέρους , στους ναυτικούς και wanna be ναυτικούς, στους dj, στη λαϊκή οικογένεια :D:(αυτή που ακούει λαϊκά) και εις όλους γενικώς τους ευγενείς 'νέους' του νήματος...

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Καλημερα στο νημα των ερωτικων υπαρξιακων αναζητησεων . Ας πάρουμε μια τζουρα και ας ονερευτουμε οτι ειχαμε λιγο περισοτερα γονιδια απο τους Bonobo και οτι τοτε το νημα θα οναμαζοταν "Πως να πετυχετε στο ψαρεμα χωρις να κουραστητε".
Φευ εις τον διπλο ελικα και το admixture
τουρούχου ντάχου ντάχου ντα τουρούχου ντάχου ντούχου ντούχου ντα ντούχου ντάχου ντούχου ντα

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.154
Πόντοι
19.795
Καλημερα στο νημα των ερωτικων υπαρξιακων αναζητησεων . Ας πάρουμε μια τζουρα και ας ονερευτουμε οτι ειχαμε λιγο περισοτερα γονιδια απο τους Bonobo και οτι τοτε το νημα θα οναμαζοταν "Πως να πετυχετε στο ψαρεμα χωρις να κουραστητε".
Φευ εις τον διπλο ελικα και το admixture
τουρούχου ντάχου ντάχου ντα τουρούχου ντάχου ντούχου ντούχου ντα ντούχου ντάχου ντούχου ντα

Εσείς είστε δικός μου.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Standing on the verge of getting it on
Μονο αυτο το επος μπορει να εκφρασει με την μουσικη (φανκοροκ btw για να γουσταρουν και οι καραφλογεροι headbangers του νηματος) την φαση κορυφωσης που ειναι ο νηματοθετης με απο την Land of Hope and Glory καταγωμενων υπαρξεων (τροφος και sexyJ) .. αναμενουμε αυτο-καταδωση (DJ Aristarxe μονο εσυ καταλαβαινεις την δυναμη της φανκ να εκφραζει αρχαιγονα αισθηματα). Φευ εις τον Bootsy Collins

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom