Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Ποιος ξέρει...Λέτε ο νηματοθέτης (που δεν έχει γκόμενα αλλά έχει πολλές συζύγους) να είναι μορμόνος;
Πω- πω μόρφωση!Ποιος ξέρει...
Όπως λέει ο Καβάφης εις τα περίχωρα της Αντιοχείας, το ουσιώδες είναι που έσκασε.
ΌντωςΠάντως, πέρα από την πλάκα, το νήμα χάνει τη ζωντάνια του χωρίς τον πολυχρονεμένο μας.
Βέβαια εντάξει, κι αυτή η κατάσταση μετά από δεκαπέντε χρόνια, να παίρνει η πρώην και να το σκέφτεται, είναι λίγο κάπως..Πάντως, πέρα από την πλάκα, το νήμα χάνει τη ζωντάνια του χωρίς τον πολυχρονεμένο μας.
Εσένα βέβαια σε βολεύει που το σκέφτεται...Βέβαια εντάξει, κι αυτή η κατάσταση μετά από δεκαπέντε χρόνια, να παίρνει η πρώην και να το σκέφτεται, είναι λίγο κάπως..
( Ούτε εγώ δε θα το σκεφτόμουν..)
Για συνομωσιολογο σε κόβω...Εσένα βέβαια σε βολεύει που το σκέφτεται...
Εννοώ, σκέψου να επιλέξει την πρώην και να αφήσει την νυν και εκείνη, τύχει να επιλέξει εσένα..![]()
Η νυν έχει συνηθίσει σε ταξίδια σε σαλέ στην Ελβετία.. εγώ θα της προσφέρω τσιπούρα στην Περαία..Εσένα βέβαια σε βολεύει που το σκέφτεται...
Εννοώ, σκέψου να επιλέξει την πρώην και να αφήσει την νυν και εκείνη, τύχει να επιλέξει εσένα..![]()
Η νυν έχει συνηθίσει σε ταξίδια σε σαλέ στην Ελβετία.. εγώ θα της προσφέρω τσιπούρα στην Περαία..
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα της αρέσει
Ποια Ελβετία? για διαβάστε πιο πίσω σελίδα 15524
Χθες Σάββατο βράδυ της έκανε το δείπνο. Πήρε στη Μαναρι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης! Πρέπει να προσέχει τη σιλουέτα της και να τρώει ελαφρά το βράδυ της εξήγησε ...
Έχω ελπίδες τελικά..καλά αν πάμε επανωμη ( Ipanema) , νομίζω η επιτυχία σίγουρηΤο κουλουρόδειπνο ήταν υπό το φως των κεριών?
Καλημέρα κύριοι![]()
Kudos DJ Aristarxe για το ξεχαμενο τομτομκλαμποειδες κομματι .Mr Blizard ευθυμηστε λίγο
Εσείς είστε δικός μου.Καλημερα στο νημα των ερωτικων υπαρξιακων αναζητησεων . Ας πάρουμε μια τζουρα και ας ονερευτουμε οτι ειχαμε λιγο περισοτερα γονιδια απο τους Bonobo και οτι τοτε το νημα θα οναμαζοταν "Πως να πετυχετε στο ψαρεμα χωρις να κουραστητε".
Φευ εις τον διπλο ελικα και το admixture
τουρούχου ντάχου ντάχου ντα τουρούχου ντάχου ντούχου ντούχου ντα ντούχου ντάχου ντούχου ντα