ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.399
- Πόντοι
- 5.006
Και εγώ αδελφέμου εδωσε λεφτα.....θα σας παω στο καλυτερο μπαλ μασκε
Και εγώ αδελφέμου εδωσε λεφτα.....θα σας παω στο καλυτερο μπαλ μασκε
Καλημέρα. Υπάγω προς βιοπορισμόν. Μετά του συνεργάτη. Φευ x 6.
Χαίρομαι που αναγνωρίζετε την καλοσύνη και την ποιότητα του χαρακτήρος μου, κύριε.Είστε πολύ καλός Άνθρωπος, κύριε!
ακομα δεν προλαβε να φυγει ο ανθρωποςΧαίρομαι που αναγνωρίζετε την καλοσύνη και την ποιότητα του χαρακτήρος μου, κύριε.
Για να σας ευχαριστήσω, θα σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι.
Ο ανιψιός σου σε πούλησε ο τρουμπ10,5/16 .
Γιατί, Jimmy; Δεν είναι σκυλάδικο αυτό που έβαλα. Είναι άσμα της εποχής του, της belle epoque...ακομα δεν προλαβε να φυγει ο ανθρωπος
και αρχισες
θα πω του αρισταρχου να σε προσεχει
εγω δεν μπορω κανω ακομα θεραπεια
Εγγονός. Θα ερωτεύονταν κάθε βράδυ και άλλη γουτσου γουτσου και θα μπεκροπινε στα μπαράκια για να πνίξει τον έρωτα του,αν ερχόταν εδώΟ ανιψιός σου σε πούλησε ο τρουμπ
10,5/16 .
ο παππους θα κανει ολες της ασιατισες με ισια ματια σε λιγοΟ ανιψιός σου σε πούλησε ο τρουμπ
Τι ακούς Ωρίωνα? ΧαχαχαχΧαίρομαι που αναγνωρίζετε την καλοσύνη και την ποιότητα του χαρακτήρος μου, κύριε.
Για να σας ευχαριστήσω, θα σας αφιερώσω ένα τραγουδάκι.
Τι θεραπεία? Κολησες κανά αφροδισιο? Χλαμύδια? Σύφιλη?ακομα δεν προλαβε να φυγει ο ανθρωπος
και αρχισες
θα πω του αρισταρχου να σε προσεχει
εγω δεν μπορω κανω ακομα θεραπεια
Έχω ακούσει ό,τι ακούγεται (και δεν ακούγεται).Τι ακούς Ωρίωνα? Χαχαχαχ
Βάλε και τα ηπειρώτικα!Έχω ακούσει ό,τι ακούγεται (και δεν ακούγεται).
Και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, έχω καταλήξει ότι τα καλύτερα είδη μουσικής είναι τα σκυλάδικα και τα techno.
Ας βάλω και τα ηπειρώτικα, για συναισθηματικούς λόγους.Βάλε και τα ηπειρώτικα!
Έχω ακούσει ό,τι ακούγεται (και δεν ακούγεται).
Και κατόπιν ωρίμου σκέψεως, έχω καταλήξει ότι τα καλύτερα είδη μουσικής είναι τα σκυλάδικα και τα techno.
Τεκνο ήθελες, τεκνο θα πάρεις
Θέλεις να μυρίσει τσίκνα η Συγγρού, ε;
Αφιερωμένο στα χάλια μου, στα χάλια του, στα χάλια μας,,,
Ωρίωνα θέλω να σουβλίσουμε!!!
οχι βρε κανω θεραπεια αποτοξίνωσης απο τα σκυλαδικαΤι θεραπεία? Κολησες κανά αφροδισιο? Χλαμύδια? Σύφιλη?