Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Πολύ τέλειο μωρό.. ωραίο!Εις νεωτέραν ηλικίαν, παιδί μου...
Πολύ τέλειο μωρό.. ωραίο!Εις νεωτέραν ηλικίαν, παιδί μου...
Είστε ειλικρινής ...Πολύ τέλειο μωρό.. ωραίο!
΄Παιδιά', θα λείψω για κάποιες μέρες.
Έχω πολύ σοβαρά προβλήματα και διλήμματα στην προσωπική ζωή μου και πρέπει να πάρω αποφάσεις.
Να προσέχετε το Νήμα και να θυμάστε ότι τελικά αυτό είναι το καταφύγιό μας, στα εύκολα και στα δύσκολα ...!!!
Ναι!Βάλατε μόνον ένα απόσπασμα από τα 19 λεπτά της α' πλευράς.
Όλο είναι εκπληκτικό,εμάς ξεχωριστά μας αρέσει περίπου στο 13:25
Στην περίπτωση που ο κ. Μπλιζαρντ αποφασίσει να επιστρέψει στη Βρετανίδα πρώην, θα του ζητήσω την άδεια για να παρηγορήσω την ζωντοχήρα του..άλλωστε το ήθος , η ποιοτις και η ακεραιοτις του χαρακτήρος μου , εγγυώνται την πλήρη απαλυνση και επούλωση του αναπόφευκτα προκληθεντος τραύματος στον ευαίσθητο γυναικείο ψυχισμό της ξανθιάς εικονιζομενης.Μπορείς να πάρεις χαρτάκι.
Το κορίτσι ενδέχεται να είναι διαθέσιμο εάν ο πολυχρονεμένος μας, αποφασίσει να γυρίσει στην τροφό του.
H M, κύριε, δεν είναι γυναίκα που υπακούει.Στην περίπτωση που ο κ. Μπλιζαρντ αποφασίσει να επιστρέψει στη Βρετανίδα πρώην, θα του ζητήσω την άδεια για να παρηγορήσω την ζωντοχήρα του..άλλωστε το ήθος , η ποιοτις και η ακεραιοτις του χαρακτήρος μου , εγγυώνται την πλήρη απαλυνση και επούλωση του αναπόφευκτα προκληθεντος τραύματος στον ευαίσθητο γυναικείο ψυχισμό της ξανθιάς εικονιζομενης.
Να είστε σίγουρος κ. Μπλιζαρντ ότι θα συμβαλλωμεν τα μέγιστα στην ψυχαγωγια της κυρίας και στην εξάλειψη της ανάμνησης σας ( εφόσον τελικά αναχωρήσετε στην γηραιά αλβιονα - και μόνο με τις ευχές σας)
( Πες του ξαδερφε να μας αφήσει κανά τριανταρι τώρα που φεύγει ..)φευ ο πουστης ο θειος.....
αγαπαει 2 γυναικες....
δεν ειναι θειος σου( Πες του ξαδερφε να μας αφήσει κανά τριανταρι τώρα που φεύγει ..)
Thanks & take care baby...
μου εδωσε λεφτα.....θα σας παω στο καλυτερο μπαλ μασκεThanks & take care baby...
Είμαι λυπημένη.. θα μου λείψουν τα τραγούδια του κυρίου @blizardeye..μου εδωσε λεφτα.....θα σας παω στο καλυτερο μπαλ μασκε
Thanks, honey!Thanks & take care baby...
Έπεσε σε αφασίαμια που ακουστηκε και κωλογερος....ΠΟΥΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ?
τον εφαγε το μουνι εκει Πέρα απ΄τη Γέφυρα του Αδάμ, στη νότιο Κίνα????
οχι....μου εχει αφησει κληρονομια playlist....Είμαι λυπημένη.. θα μου λείψουν τα τραγούδια του κυρίου @blizardeye..