Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
2 ώρες για 30 ευρώ.. οκ..θενξ για την ενημέρωση2 ώρες, αν δεν σε ψήσει για όλη νύχτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόλις ήρθε το καυλομιλφακι μου. Υπάγω.
![]()
2 ώρες για 30 ευρώ.. οκ..θενξ για την ενημέρωση2 ώρες, αν δεν σε ψήσει για όλη νύχτα.
Μόλις ήρθε το καυλομιλφακι μου. Υπάγω.
![]()
Ποια είναι αυτή που είναι όρθια? Την καψουρευτηκα μόνο που την κοιτάζω..Σίγουρα; Μην ντρέπεσαι, ωραίο είναι το μπούστο σου.
Δεν ξέρω εγώ από αυτά. Ο κος Bliz και ο Κοτομπίφτεκος τις γνωρίζουν.Ποια είναι αυτή που είναι όρθια? Την καψουρευτηκα μόνο που την κοιτάζω..
Λίγο χλωμός μου φαίνεσαι.Ωρίωνα σε προλαβαίνω για άλλη μια φορά..εγώ είμαι στο άβαταρ
Σήμερα βράδυ μετά τις 12 κάτι θα κάνωΛίγο χλωμός μου φαίνεσαι.
Συκώτι να τρως.
Εγώ θα κοιμάμαι αυτήν την ώρα. Θα είναι και 2 σωματοφύλακες έξω από την πόρτα μου.Σήμερα βράδυ μετά τις 12 κάτι θα κάνω
Εσύ είσαι φιλαράκι μη φοβάσαι..Εγώ θα κοιμάμαι αυτήν την ώρα. Θα είναι και 2 σωματοφύλακες έξω από την πόρτα μου.
Να πας αλλού.
Το σκέφτηκα επειδή τώρα τελευταία μου κάνεις κάτι νερά.Εσύ είσαι φιλαράκι μη φοβάσαι..
Αρίστο, φίλε μου, που ήσουν χθες μεταξύ 3.32 και 3.34 τα ξημερώματα;Εσύ είσαι φιλαράκι μη φοβάσαι..
Σε κάτι κοτέτσια ( ανέβασα χοληστερίνη κι ο γιατρός είπε μόνο κοτόπουλο )Αρίστο, φίλε μου, που ήσουν χθες μεταξύ 3.32 και 3.34 τα ξημερώματα;
Κι εβαπορε είπεοτι και να πούμε είναι λίγο![]()