troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 3.296
Εχθές ήτο τέκνο μου...την παραμονή του Αγίου της ερωτικης αγαπης του Αγίου ΒαλεντίνουΊσως ξέρει ο κ. @troubaman που είναι ιερεύς.
Ευλόγησον
Εχθές ήτο τέκνο μου...την παραμονή του Αγίου της ερωτικης αγαπης του Αγίου ΒαλεντίνουΊσως ξέρει ο κ. @troubaman που είναι ιερεύς.
Το άνοιξα και λέει ότι είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός που έχει ένα σποτ, που τραγουδάει κάποιος ένα τραγούδι φάλτσα, μετά κάποιος άλλος λέει "θέλει μελωδία" και μετά, παίζει το τραγούδι κανονικά.Μήπως να ανοίξεις το λεξικό στο λήμμα "μελωδία" ώστε να διαπιστώσεις ότι η λέξη που χρησιμοποίησες ως άνω δεν ταιριάζει με αυτό που ανήρτησες;
Ήσουν χθες στην αρτοκλασία του Καυλέα;Το άνοιξα και λέει ότι είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός που έχει ένα σποτ, που τραγουδάει κάποιος ένα τραγούδι φάλτσα, μετά κάποιος άλλος λέει "θέλει μελωδία" και μετά, παίζει το τραγούδι κανονικά.
Αυτό λέει το λήμμα. Μάρτυς μου ο Αγ. Καυλέας, ο θαυματουργός. Μεγάλη η χάρη του.
Είχα πάει γονυπετής από το Καβούρι. Και έμεινα έτσι, έξω από την εκκλησία, για 2 ώρες. Του ζήτησα να μου μεγαλώσει...ξέρετε τι.Ήσουν χθες στην αρτοκλασία του Καυλέα;
Από 30 ευρώ. 90 αν είσαι Γιαπωνέζος.2 ώρες για 30 ευρώ.. οκ..θενξ για την ενημέρωση
Φευ εις την σηπίαν την μελανοχέουσαν...!!!
Ωώωω αγαπητή Μπλέμπα είναι η εποχή τής Σουπιάς και ο amjik στρώνει πατώματα στο δώμα., φεύ.
Αύριο ξημερώματα 14/2/2024 θα υπάγω προς αποξήλωση του θαλάσσιου χώρου....
Κ. Μπλιζ πρέπει να υπάγω ..
Φεύ εις το κυνήγι τής Σουπιάς !!
Μπανγκόκ έρχομαι!Από 30 ευρώ. 90 αν είσαι Γιαπωνέζος.Μέχρι 120. Μέση τιμή στα 52 ευρώ, που μπορεί να πέσει μετά τις 12 τό βράδυ, η, αν το ξενοδοχείο σου είναι κοντά στην πιάτσα, οπότε μπορεί να γυρίσει για δεύτερη ξεπετα.
Τη μύτη ?Είχα πάει γονυπετής από το Καβούρι. Και έμεινα έτσι, έξω από την εκκλησία, για 2 ώρες. Του ζήτησα να μου μεγαλώσει...ξέρετε τι.
Οι προτιμήσεις μας διαφέρουν κ μπλιζ από ότι φαίνεταιΘα ενθουσιαστεί ο κ. @Ιζνογκουντ επί τη θέα της φωτογραφίας αυτής.
Εάν μάλιστα αναρτήσετε και την αγελάδα της ΜΙΛΚΟ, τότε είναι που θα έρθει εις οργασμόν!!!
Σοφόν το σαφές, κύριε!Οι προτιμήσεις μας διαφέρουν κ μπλιζ από ότι φαίνεται
Κυριε ΝηματοθέταΘα ενθουσιαστεί ο κ. @Ιζνογκουντ επί τη θέα της φωτογραφίας αυτής.
Εάν μάλιστα αναρτήσετε και την αγελάδα της ΜΙΛΚΟ, τότε είναι που θα έρθει εις οργασμόν!!!
Ρε γαμωτο να μην ειμαστε κοντα να σου πω να μου φυλαξεις μερικές , μικρες Θυληκές και ζωντανες κατα προτιμηση ...
Ωώωω αγαπητή Μπλέμπα είναι η εποχή τής Σουπιάς και ο amjik στρώνει πατώματα στο δώμα., φεύ.
Αύριο ξημερώματα 14/2/2024 θα υπάγω προς αποξήλωση του θαλάσσιου χώρου....
Κ. Μπλιζ πρέπει να υπάγω ..
Φεύ εις το κυνήγι τής Σουπιάς !!
Το εργαλείο?Είχα πάει γονυπετής από το Καβούρι. Και έμεινα έτσι, έξω από την εκκλησία, για 2 ώρες. Του ζήτησα να μου μεγαλώσει...ξέρετε τι.
Τον μισθό του Μαρκόνη.Το εργαλείο?
Τους Γιαπωνέζους γιατί τους χρεώνουν παραπάνω; (έχουν γούστα; ή επειδή την έχουν μικρή;Από 30 ευρώ. 90 αν είσαι Γιαπωνέζος.Μέχρι 120. Μέση τιμή στα 52 ευρώ, που μπορεί να πέσει μετά τις 12 τό βράδυ, η, αν το ξενοδοχείο σου είναι κοντά στην πιάτσα, οπότε μπορεί να γυρίσει για δεύτερη ξεπετα.