κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.179
- Πόντοι
- 19.795
Πάλι τουριστικό ριζακι θα φάω, Στριτ φουντ.
Γαριδούλες, ε;;;;;Πάλι τουριστικό ριζακι θα φάω, Στριτ φουντ.![]()
Και το βράδυ γαρίδες θα φάω. 6 μεγάλες γαρίδες Τάιγκερ, με νουντλς μαγειρεμένα σε στυλ παντ- Τάι.Γαριδούλες, ε;;;;;
Οι γαρίδες παρέχουν ιώδιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τον θυρεοειδή αδένα και το μεταβολισμό. Η ανεπάρκεια αυτού έχει τεκμηριωθεί ως έλλειψη της σεξουαλικής επιθυμίας. Διάφορες έρευνες αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση γαρίδας κατά τη διάρκεια του σεξ διπλασιάζει το αίσθημα ευχαρίστησης. Όπως πολλές μορφές θαλασσινών, προσφέρουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα – ιδανικά για κυκλοφορία και ζωτικής σημασίας στη μάχη κατά της γήρανσης.
Ω μέγα Διδάσκαλε!Και φυσικά ένα μπουκάλι χυμό ρόδι πριν το σεξ.
Καλημερα παιδακιαΩ μέγα Διδάσκαλε!
Ευχαριστούμε θερμώς διά την διδαχήν.
Ημείς, που δεν έχομεν γκόμενα, ουδέν γνωρίζομεν εκ των ανωτέρω.
Όταν εύρωμεν γκόμενα, θα αρχίσουμε να καταναλώνουμε γαρίδας Χ πολλά κιλά και θα πίνουμε χυμό ρόδι έως ότου σκάσωμεν!!!![]()
Εγώ είπα να τό πίνετε πριν το σεξ. Δεν είπα ότι βοηθάει στο σεξΩ μέγα Διδάσκαλε!
Ευχαριστούμε θερμώς διά την διδαχήν.
Ημείς, που δεν έχομεν γκόμενα, ουδέν γνωρίζομεν εκ των ανωτέρω.
Όταν εύρωμεν γκόμενα, θα αρχίσουμε να καταναλώνουμε γαρίδας Χ πολλά κιλά και θα πίνουμε χυμό ρόδι έως ότου σκάσωμεν!!!![]()
Επίσης, καλό είναι και το χαμομήλι πριν τι σεξ..χαλαρώνει και διώχνει το άγχοςΕγώ είπα να τό πίνετε πριν το σεξ. Δεν είπα ότι βοηθάει στο σεξ![]()
Από 1000 μπατ και πάνω.Κανείς δεν απάντησε πάντως στο ερώτημα ποιες είναι οι τιμές του αγοραίου έρωτα στην Μπανγκόκ..
( Αγοραιος έρωτας είναι αυτός που αγοράζεται, όχι ο έρωτας με αγόρια )
Και πόσο χρόνο αγοράζεις με 1000 Μπατ?Από 1000 μπατ και πάνω.
1 ευρώ 38 Μπατ.
2 ώρες, αν δεν σε ψήσει για όλη νύχτα.Και πόσο χρόνο αγοράζεις με 1000 Μπατ?
Για να γαμήσουμε πρέπει να ξέρουμε και ανώτερα μαθηματικά δηλαδή.Από 1000 μπατ και πάνω.
1 ευρώ 38 Μπατ.
Η κατανάλωση ποιας "γαρίδας" ακριβώς διπλασιάζει το αίσθημα ευχαρίστησης ΚΑΤΑ τη διάρκεια του σεξ;Διάφορες έρευνες αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση γαρίδας κατά τη διάρκεια του σεξ διπλασιάζει το αίσθημα ευχαρίστησης.
Σίγουρα; Μην ντρέπεσαι, ωραίο είναι το μπούστο σου.Ωρίωνα επειδή θα ξέρω ότι θα ρωτήσεις, δεν είμαι εγώ στη φωτογραφία..ούτε η πίσω , ούτε η μπροστά.