κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.201
- Πόντοι
- 19.795
Λες όταν γεράσω να αρχίσω και εγώ να συζητάω τέτοια;;;Μπα που τέτοια τύχη τα συνήθη προβλήματα της ηλικίας αρθριτικά, πρεσβυωπία κλπ.
Λες όταν γεράσω να αρχίσω και εγώ να συζητάω τέτοια;;;Μπα που τέτοια τύχη τα συνήθη προβλήματα της ηλικίας αρθριτικά, πρεσβυωπία κλπ.
Όντως έχουν περάσει πολλές μεγάλες προσωπικότητες από αυτές τις 23.033 σελίδες Επιστήμης, Τέχνης, Προβληματισμού, Πειραματισμού κλπΓιατί δεν κάνετε μια ψηφοφορία ποιο μέλος του νήματος Σας θέλει περισσότερο ο λαός Σας να επιστρέψει; Από αυτά που καταλαβαίνω έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες από αυτές τις 23.033 σελίδες προβληματισμού.
Από προσωπικότητες και τίποτα άλλο, τρισμέγιστος Βλαντής, Ερινάλ, Ανακριτής και πολλοί άλλοι.Γιατί δεν κάνετε μια ψηφοφορία ποιο μέλος του νήματος Σας θέλει περισσότερο ο λαός Σας να επιστρέψει; Από αυτά που καταλαβαίνω έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες από αυτές τις 23.033 σελίδες προβληματισμού.
Πότε επιτέλους θα τελειώσουν οι σπουδές σας;Εγώ ψήφισα το "γ" γιατί είμαι γαμάτος υποψήφιος Μαρκόνης.
Στην παλιά έκδοση του μπου είχε 15 αναρτήσεις ανά σελίδα.Από προσωπικότητες και τίποτα άλλο τρισμέγιστος Βλαντής, Ερινάλ, Ανακριτής και πολλοί άλλοι.
Και κάτι άλλο έχουν συμπτυχθεί οι σελίδες γιατί όταν μπήκα ήταν ήδη 17 χιλιάδες και προχτές που έψαχνα ψηφοφορία με το τραγούδι του Billy Idol ήταν στις 12 χιλιάδες σελίδες![]()
Σωστά, κανονικά πρέπει να μας το αναγνωρίσει η Unesco και να μας χαρακτηρίσει μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.Στην παλιά έκδοση του μπου τώρα θα ήμασταν κοντά στις 33.000 σελίδες.
Ίσως και παραπάνω.
Δεν ψεύδομαι ποτέ.Πότε επιτέλους θα τελειώσουν οι σπουδές σας;
Μήπως μείνατε στην ίδια τάξη και μας το αποκρύπτετε ΕΠΙΜΕΛΩΣ;;;
![]()
Σήμερα είναι η Κινεζική Πρωτοχρονιά. Η χρονιά του δράκου.
Πριν από δύο χρόνια, ένα ώραια στολισμένο σημείο της Μπανγκόκ.
![]()
Σήμερα το ίδιο σημείο αστολιστο.... άδειο........ κενό
Τυχαίο;
![]()
Εύγε λαμπρέ νέε.Δεν ψεύδομαι ποτέ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών μου, θα αποφοιτήσω τον Μάϊο.
Και μετά, θα μπαρκάρω για 6 μήνες.
Μηχανάκι δε με αφήνει ο μπαμπάς να πάρω και τα κοντοπούτανα μού τα κερνάει ο Καπετάνιος, για να γίνω άντρας, λέει.Εύγε λαμπρέ νέε.
Και μη παρασυρθείς και φας τα λεφτά του μπάρκου σε μηχανάκια και άλλα άχρηστα πράγματα.
Δώστα όλα στα κοντοπούτανα μέχρι του τελευταίου σεντς![]()