Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Well, maybe there's a God above
As for me all I've ever learned from love
Is how to shoot somebody who outdrew you

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Back to the howling old owl in the woods
Hunting the horny back toad
Oh I've finally decided my future lies
Beyond the yellow brick road

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
But the years went by and the rock just died
Susie went and left us for some foreign guy
.................................................................
But they'll never kill the thrills we've got
Burning up to the Crocodile Rock
Learning fast as the weeks went past
We really thought the Crocodile Rock would last

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.192
Πόντοι
19.795
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Γιατί δε βάζετε μια ψηφοφορία, πόσοι πιστεύουν στην ύπαρξη της Μανάρι, για να μη ματαιοπονείτε με τις αρνήσεις σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην επανερχόμαστε σε θέματα που έχουμε εξαντλήσει ... Και Μανάρι ντοκουμενταρισμένα υπάρχει (βορειοανατολικής προέλευσης) και πεοθηλάζουσα τροφός, oriental προέλευσης, από πρώην αποικία, η μόνη σχέση της με την Αγγλία ...

Τώρα οι υπεκφυγές του πορνομπιχλιάρη ... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Δεν μπορώ να αναγνωρίσω κάτι θρυλικό επάνω μου ... Από την άλλη έχουμε τον Αρχινηματία, αυτόν τον εκλεπτυσμένο ηδονιστή, που δεν αφήνει περιθώρια όχι σύγκρισης, ούτε καν προσέγγισης! Τον ενθυμούνται και τον μνημονεύουν καθημερινά πλείστες ερωμένες!

Καλημέρα στο νήμα της υποκρισίας και του ανυπόκριτου φθόνου. Ολοι επιθυμούμε την Μανάρι του άλλου. Αγαπάμε τα σκεύη ηδονής που ονομάζονται γυναίκες!

Εύγε κωλόγερε, υπερέβαλες εαυτόν!

Τα κεφάλια είναι δύο, αλλά δυστυχώς ο εγκέφαλος είναι ένας αγαπητέ. Όταν αυτός λοιπόν μετοικήσει στην κάτω χώρα αρχίζουν τα προβλήματα. Τρανό παράδειγμα ο Μπλιζαρνταής, που έχει εγκλείσει και περιορίσει τον εγκέφαλό του στην βάλανο του πέους του...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
Καλημέρα, κύριε.

Κατ΄ αρχάς σας επιπλήττω επειδή έχετε αραιώσει την παρουσία σας εις το Νήμα.

Εκ δευτέρου θα ήθελον να σας ερωτήσω εάν η συγγραφική ταύτη μορφή υπό το νικ @!blis είναι γνωστός σας;
Ερωτώ τούτο επειδή διαβλέπω συγχρονισμόν και εξοικείωσιν εις την γραφήν του κυρίου τούτου. Δεν ενδιαφέρουν άλλαι προσωπικαί λεπτομέρειαι περί του καλού κυρίου τούτου.
Καλημέρα κ . Μπλιζ η αραιώσει οφείλεται εις την επέκταση & αποπεράτωση του Δώματος τού οποίου ο Ρυθμός είναι φρενήρεις .
Ευελπιστώ έως την έναρξη τής Μ. Εβδομάδος εις την τελετή των εγκυ αυτού.
Ο κ.@iblis είναι παλαιός φίλος όπως και ο κ. Vothros πού συμπορευόμασταν την εποχή της ανθίσεως των σωληνάδικων....
Φεύ είς τά 85 τ.μ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Χθες Σάββατο βράδυ της έκανε το δείπνο. Πήρε στη Μαναρι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης! Πρέπει να προσέχει τη σιλουέτα της και να τρώει ελαφρά το βράδυ της εξήγησε ...

Ποιος δεδικαίωται τώρα κε πορνοθέτη;

Επίσης, στις 8 ακριβώς σήμερα, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστική προσυγκέντρωση στο γραφείο (!) του πορνοθέτη. Ο ίδιος και η Μανάρι θα θέσουν τις βάσεις του επικείμενου ταξιδιού. Για ευνόητους λόγους ο πορνοθέτης θα σιγήσει από τα δρώμενα του νήματος επί δίωρον.

Η Μανάρι έχει ήδη φτιάξει βαλίτσα. Παρασκευή δε θα πεις καλημέρα στον θείο. Βρήκε φτηνά εισητήρια με πούλμαν για τα Σκόπια μαθαίνω. Θα σταματήσει και στα σύνορα στο καζίνο Flamingo. Εκεί δεν χρεώνουν τους καφέδες και τα ποτά.

Η Μανάρι είναι αποκλειστική και δεν τολμάει να σηκώσει κανείς τα μάτια του επάνω της εκτός από τον νηματοθέτη! Για αυτό!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.714
Πόντοι
5.506
Απορώ με μένα, απορώ,
που σε θέλω ακόμα απορώ.
Κάνεις τόσα λάθη και σ’ τα συγχωρώ,
σαν βροχή το χώμα σε ζητώ.
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά.
Απορώ με μένα, απορώ,
κάνω για να φύγω κι όμως δεν μπορώ.
Ξέρω πως μου κάνεις μέσα μου κακό
κι όμως δεν το κρύβω: σ’ αγαπώ.
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Θα συνεχίσω χωρίς να ξέρω τον λόγο.
Τελευταία χρονιά, πιθανόν.
Τίτλοι τέλους.
Γκειμ οβερ.

Καλημέρα.
Και βέβαια να συνεχίσετε, κύριε.
Κάποια στιγμή σε όλα υπάρχει ένα τέλος.
Συνήθως δεν το ξέρουμε και το συνειδητοποιούμε μετά και γι΄ αυτό μας λείπει...
Καλό όμως είναι που σεις γνωρίζετε ότι το Τέλος είναι πια κοντά. Πάρα πολύ καλό!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Απορώ με μένα, απορώ,
που σε θέλω ακόμα απορώ.
Κάνεις τόσα λάθη και σ’ τα συγχωρώ,
σαν βροχή το χώμα σε ζητώ.
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά.
Απορώ με μένα, απορώ,
κάνω για να φύγω κι όμως δεν μπορώ.
Ξέρω πως μου κάνεις μέσα μου κακό
κι όμως δεν το κρύβω: σ’ αγαπώ.
Απορώ με την καρδιά μου
που αντέχει να πονά.
Φαίνεται πρώτη φορά μου
αγαπώ αληθινά.
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δι΄ όσους δεν το κατενόησαν, ο Νηματοθέτης παρέθεσε ορισμένας εκ των χιλιάδων σε βάρος του δυσφημιστικών αναρτήσεων του αυτοδιαγραφέντος πρώην μέλους του Νήματος, κ. Vlandis4...
Φευ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.192
Πόντοι
19.795
Η αρχή πριν 5 χρόνια:

Την ειδα πρωτη φορα στο 7/11, που ηταν διπλα απο το ξενοδοχειο, και μιλαγε με μια
φιλεναδα της. Φορουσε ενα μαυρο παντελονι και ασπρο, μακρυμανικο πουκαμισο, κουμπωμενο
μεχρι τον λαιμο.
Νομιζα οτι ηταν υπαλληλος του ξενοδοχειου, γιατι φοραγε τα ιδια ρουχα με τους
ρεσεψιονιστ. Οπως ηταν με τα γυαλακια της, μου θυμησε την δασκαλα μου των Αγγλικων
στο Γυμνασιο.
Μια 23χρονη πρωτοδιοριζομενη κοπελιτσα, που οταν ηρθε στο Γυμνασιο,
ο 35χρονος παντρεμενος φιλολογος την πηρε υπο την προστασια του, δινοντας τροφη
για κουτσομπολιο, κυριως στις συμμαθητριες μου, οι οποιες ηταν γοητευμενες απο
αυτον.
Δεν φαινοταν παραπανω απο 22-23 ετων, για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου οτι ηταν
ανηλικη, οτιδηποτε ηλικια και αν σου ελεγε απο 15 και επανω θα την πιστευες.
Με ειδε που την παρατηρουσα και μου χαμογελασε. Καταλαβα τοτε οτι ηταν εργαζομενη στον
χωρο παροχης σεξουαλικων υπηρεσιων, και οχι υπαλληλος του ξενοδοχειου. Χαμογελασα και εγω,
αλλα προσπερασα επιβεβαιωνοντας, περνοντας απο διπλα της, την ομοιοτητα της με την
δασκαλα των Αγγλικων και κατευθυνθηκα στο ξενοδοχειο, δεδομενου οτι ειχα περασει
ενα εξαντλητικο διωρο σε σοαπι μασσαζ και το μονο που ηθελα ητανε να ξεκουρασω το γερικο
κορμι μου.
Δεν προλαβα να παω μεχρι το ασανσερ, και αφενος η περιεργεια μου κυριως για την ηλικια της
και η ομοιοτητα της, αφετερου με την Αγγλικου, οδηγησαν τα βηματα μου παλι πισω στο 7/11.
Χαρηκε παρα πολυ οταν με ειδε να επιστρεφω, αφησε την φιλη της και πλησιασε και αυτη προς
το μερος μου.
-Πως σε λενε; την ρωτησα.
-Ναταλι, ακουσα εγω, ισως γιατι με βολευε ακουστικα και μου φανηκε ποιο οικειο.
-Εχεις ID ταυτοτητα; τη ρωταω, προσπαθωντας να καταλαβω αν ειναι ανηλικη, και με δεδομενο
οτι χωρις ταυτοτητα δεν μπορει να μπει σε κανενα ξενοδοχειο στην Ταυλανδη.
-Φυσικα, μου λεει.
-Λοιπον Ναταλι, της λεω, δωσε μου το τηλεφωνο σου και θα σε παρω εγω αυριο το βραδι να βρεθουμε,
γιατι σημερα ειμαι κουρασμενος της λεω.
Αφου λοιπον μου εδωσε το τηλεφωνο της, και εκανε την πατροπαραδοτη υποκλιση της, ευχαριστωντας
με που της μιλησα, αποχωρησα για το ξενοδοχειο.

Με το που ξαπλωσα για να ξεκουραστω, καταλαβα οτι το μυαλο μου ειχε κολλησει
σε αυτην. Στα 11 χρονια που πηγαινω στην Ταυλανδη, εχω γνωρισει πανω απο 100
εργαζομενες, τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι καν, μονο με μια ειχα κολλησει,
περισσοτερο σεξουαλικα, για πανω απο 6 χρονια, την εβλεπα 2-3 φορες σε καθε ταξιδι,
πρωτη φορα ομως που στο μυαλο μου καρφωθηκαν οι σκεψεις, να ανακαλυψω και να γνωρισω
αυτο το κοριτσι σαν ανθρωπο κυριως, την ηλικια της, αλλα και πως ενα κοριτσι τοσο
ευγενικο οπως μου φανηκε, αλλα και με τοσο συντηρητικη εμφανιση, μπορει να εκφραστει
σεξουαλικα.
Το ιδιο και την αλλη μερα το πρωι. Μολις ξυπνησα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν
το βραδινο ραντεβου. Οσο περναγε η μερα, τοσο αισθανομουνα σαν μαθητουδι που ειχε
το πρωτο του ραντεβου.
Το απογευμα της εστειλα το πρωτο μυνημα.
-Τι κανεις Ναταλι; Ειμαι αυτος που του εδωσες το τηλεφωνο εχθες, της εγραψα, θελοντας
να δω και το επιπεδο των Αγλικων της. Μου απαντησε οτι με θυμοτανε και οτι περιμενε να
δει και αυτη αν την θυμομουνα, και αν θα ηθελα να την συναντησω σημερα.
Της ειπα να συναντηθουμε στις 11 το βραδι, και την ρωτησα ποσο θα ειναι το δωρακι της.
1000 μπατ για μια ωρα, μου λεει, 1500 για 2, και 2000 για ολη την νυχτα, αλλα ολα εξαρτωνται
απο εσενα, συμπληρωνει. (up to you, ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιουν πολλες εργαζομενες
και σημαινει οτι σου εχουν εμπιστοσυνη και δωσε οτι θελεις).
-Ελα για 2 ωρες, της λεω, και βλεπουμε.

Η μερα περασε βασανιστικα αργα, με τις σκεψεις μου παντα στο βραδινο ραντεβου πραγμα που σημαινει
οτι πριν ακομη την πηδηξω εγω, αυτη ειχε αρχισει να μου πηδαει το μυαλο.

Και το τέλος πέρσι:

Επιτέλους, έπειτα από 4 χρόνια "μόνιμης σχέσης", αλλά όχι νόμιμης, μόνος και ελεύθερος στην Μπανγκόκ.
Ελεύθερος;
Μάλλον πιο φυλακισμένος από ποτέ. Φρόντισε η "πρώην" μου για αυτό. Είχε βάλει τόσο ψηλά τον πήχη, που όσο και να πηδήξω, και το καλύτερο μουνι της Ταυλανδης, πάλι από κάτω θα περάσω.
Είχε καταφέρει και είχε τρυπώσει μέσα στο μυαλό μου και στις πιο κρυφές και απαγορευμένες επιθυμίες και φαντασιώσεις μου, ειδικά πέρσι, και μου τις ικανοποιούσε πριν προλάβω εγώ να της το ζητήσω.
Είχα νιώσει μαζί της πραγματικά άνθρωπος και άνδρας.
Μου έδωσε τα πάντα. Ήταν μια πραγματική γκέισα που ήθελε μόνο να με ικανοποιεί.
Και τι μου ζήτησε; Απόλυτη αφοσίωση και πίστη και μια ελπίδα για κοινό μέλλον. Δεν μπορούσα να της δώσω τίποτα από αυτά.
Και έτσι άρχισαν οι διαδυκτιακοι καυγάδες μας.
15ωρες καθημερινες βιντεοκλήσεις στο μεσσεντζερ, η, και 24ωρες όταν πήγα 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη,(2 κινητά και ένα λάπτοπ δεν προλάβαιναν να γεμίσουν μπαταρίες), κατέληγαν πάντα σε καυγάδες.
Ακόμα και όταν τις έστειλα 80 ευρώ στα γενέθλιά της, μετα από έναν τέτοιο καυγά μου τα έστειλε πισω λέγοντας μου: "Με τα λεφτά μόνο το κορμί μου μπορείς να αγοράσεις. Την καρδιά μου όμως, μόνο με αγάπη μπορείς να την κερδίσεις".
Ίσως αυτή να ήταν η γυναίκα της ζωής μου.
Σε λάθος τόπο και χρόνο. Και επειδή καποιοι φίλοι μου είπαν: "Μα ήταν του δρόμου". Ναι, και εγώ του δρόμου είμαι, μια ζωή.
Τέλη Ιουλίου με μπλοκαρισε από τα σοσιαλ, και από το τηλέφωνο της. Και μετά από 5 μήνες με ξεμπλοκαρισε για 2 μέρες, ισα-ισα για να δω κάποιες φωτογραφίες στο φεις-μπουκ που ήταν με κάποιον άλλο.
Ας είναι καλά η κοπέλα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να της δώσει την αγάπη που της αξίζει και να την μαζέψει από το δρόμο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η αρχή πριν 5 χρόνια:

Την ειδα πρωτη φορα στο 7/11, που ηταν διπλα απο το ξενοδοχειο, και μιλαγε με μια
φιλεναδα της. Φορουσε ενα μαυρο παντελονι και ασπρο, μακρυμανικο πουκαμισο, κουμπωμενο
μεχρι τον λαιμο.
Νομιζα οτι ηταν υπαλληλος του ξενοδοχειου, γιατι φοραγε τα ιδια ρουχα με τους
ρεσεψιονιστ. Οπως ηταν με τα γυαλακια της, μου θυμησε την δασκαλα μου των Αγγλικων
στο Γυμνασιο.
Μια 23χρονη πρωτοδιοριζομενη κοπελιτσα, που οταν ηρθε στο Γυμνασιο,
ο 35χρονος παντρεμενος φιλολογος την πηρε υπο την προστασια του, δινοντας τροφη
για κουτσομπολιο, κυριως στις συμμαθητριες μου, οι οποιες ηταν γοητευμενες απο
αυτον.
Δεν φαινοταν παραπανω απο 22-23 ετων, για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου οτι ηταν
ανηλικη, οτιδηποτε ηλικια και αν σου ελεγε απο 15 και επανω θα την πιστευες.
Με ειδε που την παρατηρουσα και μου χαμογελασε. Καταλαβα τοτε οτι ηταν εργαζομενη στον
χωρο παροχης σεξουαλικων υπηρεσιων, και οχι υπαλληλος του ξενοδοχειου. Χαμογελασα και εγω,
αλλα προσπερασα επιβεβαιωνοντας, περνοντας απο διπλα της, την ομοιοτητα της με την
δασκαλα των Αγγλικων και κατευθυνθηκα στο ξενοδοχειο, δεδομενου οτι ειχα περασει
ενα εξαντλητικο διωρο σε σοαπι μασσαζ και το μονο που ηθελα ητανε να ξεκουρασω το γερικο
κορμι μου.
Δεν προλαβα να παω μεχρι το ασανσερ, και αφενος η περιεργεια μου κυριως για την ηλικια της
και η ομοιοτητα της, αφετερου με την Αγγλικου, οδηγησαν τα βηματα μου παλι πισω στο 7/11.
Χαρηκε παρα πολυ οταν με ειδε να επιστρεφω, αφησε την φιλη της και πλησιασε και αυτη προς
το μερος μου.
-Πως σε λενε; την ρωτησα.
-Ναταλι, ακουσα εγω, ισως γιατι με βολευε ακουστικα και μου φανηκε ποιο οικειο.
-Εχεις ID ταυτοτητα; τη ρωταω, προσπαθωντας να καταλαβω αν ειναι ανηλικη, και με δεδομενο
οτι χωρις ταυτοτητα δεν μπορει να μπει σε κανενα ξενοδοχειο στην Ταυλανδη.
-Φυσικα, μου λεει.
-Λοιπον Ναταλι, της λεω, δωσε μου το τηλεφωνο σου και θα σε παρω εγω αυριο το βραδι να βρεθουμε,
γιατι σημερα ειμαι κουρασμενος της λεω.
Αφου λοιπον μου εδωσε το τηλεφωνο της, και εκανε την πατροπαραδοτη υποκλιση της, ευχαριστωντας
με που της μιλησα, αποχωρησα για το ξενοδοχειο.

Με το που ξαπλωσα για να ξεκουραστω, καταλαβα οτι το μυαλο μου ειχε κολλησει
σε αυτην. Στα 11 χρονια που πηγαινω στην Ταυλανδη, εχω γνωρισει πανω απο 100
εργαζομενες, τις περισσοτερες δεν τις θυμαμαι καν, μονο με μια ειχα κολλησει,
περισσοτερο σεξουαλικα, για πανω απο 6 χρονια, την εβλεπα 2-3 φορες σε καθε ταξιδι,
πρωτη φορα ομως που στο μυαλο μου καρφωθηκαν οι σκεψεις, να ανακαλυψω και να γνωρισω
αυτο το κοριτσι σαν ανθρωπο κυριως, την ηλικια της, αλλα και πως ενα κοριτσι τοσο
ευγενικο οπως μου φανηκε, αλλα και με τοσο συντηρητικη εμφανιση, μπορει να εκφραστει
σεξουαλικα.
Το ιδιο και την αλλη μερα το πρωι. Μολις ξυπνησα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν
το βραδινο ραντεβου. Οσο περναγε η μερα, τοσο αισθανομουνα σαν μαθητουδι που ειχε
το πρωτο του ραντεβου.
Το απογευμα της εστειλα το πρωτο μυνημα.
-Τι κανεις Ναταλι; Ειμαι αυτος που του εδωσες το τηλεφωνο εχθες, της εγραψα, θελοντας
να δω και το επιπεδο των Αγλικων της. Μου απαντησε οτι με θυμοτανε και οτι περιμενε να
δει και αυτη αν την θυμομουνα, και αν θα ηθελα να την συναντησω σημερα.
Της ειπα να συναντηθουμε στις 11 το βραδι, και την ρωτησα ποσο θα ειναι το δωρακι της.
1000 μπατ για μια ωρα, μου λεει, 1500 για 2, και 2000 για ολη την νυχτα, αλλα ολα εξαρτωνται
απο εσενα, συμπληρωνει. (up to you, ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιουν πολλες εργαζομενες
και σημαινει οτι σου εχουν εμπιστοσυνη και δωσε οτι θελεις).
-Ελα για 2 ωρες, της λεω, και βλεπουμε.

Η μερα περασε βασανιστικα αργα, με τις σκεψεις μου παντα στο βραδινο ραντεβου πραγμα που σημαινει
οτι πριν ακομη την πηδηξω εγω, αυτη ειχε αρχισει να μου πηδαει το μυαλο.

Και το τέλος πέρσι:

Επιτέλους, έπειτα από 4 χρόνια "μόνιμης σχέσης", αλλά όχι νόμιμης, μόνος και ελεύθερος στην Μπανγκόκ.
Ελεύθερος;
Μάλλον πιο φυλακισμένος από ποτέ. Φρόντισε η "πρώην" μου για αυτό. Είχε βάλει τόσο ψηλά τον πήχη, που όσο και να πηδήξω, και το καλύτερο μουνι της Ταυλανδης, πάλι από κάτω θα περάσω.
Είχε καταφέρει και είχε τρυπώσει μέσα στο μυαλό μου και στις πιο κρυφές και απαγορευμένες επιθυμίες και φαντασιώσεις μου, ειδικά πέρσι, και μου τις ικανοποιούσε πριν προλάβω εγώ να της το ζητήσω.
Είχα νιώσει μαζί της πραγματικά άνθρωπος και άνδρας.
Μου έδωσε τα πάντα. Ήταν μια πραγματική γκέισα που ήθελε μόνο να με ικανοποιεί.
Και τι μου ζήτησε; Απόλυτη αφοσίωση και πίστη και μια ελπίδα για κοινό μέλλον. Δεν μπορούσα να της δώσω τίποτα από αυτά.
Και έτσι άρχισαν οι διαδυκτιακοι καυγάδες μας.
15ωρες καθημερινες βιντεοκλήσεις στο μεσσεντζερ, η, και 24ωρες όταν πήγα 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη,(2 κινητά και ένα λάπτοπ δεν προλάβαιναν να γεμίσουν μπαταρίες), κατέληγαν πάντα σε καυγάδες.
Ακόμα και όταν τις έστειλα 80 ευρώ στα γενέθλιά της, μετα από έναν τέτοιο καυγά μου τα έστειλε πισω λέγοντας μου: "Με τα λεφτά μόνο το κορμί μου μπορείς να αγοράσεις. Την καρδιά μου όμως, μόνο με αγάπη μπορείς να την κερδίσεις".
Ίσως αυτή να ήταν η γυναίκα της ζωής μου.
Σε λάθος τόπο και χρόνο. Και επειδή καποιοι φίλοι μου είπαν: "Μα ήταν του δρόμου". Ναι, και εγώ του δρόμου είμαι, μια ζωή.
Τέλη Ιουλίου με μπλοκαρισε από τα σοσιαλ, και από το τηλέφωνο της. Και μετά από 5 μήνες με ξεμπλοκαρισε για 2 μέρες, ισα-ισα για να δω κάποιες φωτογραφίες στο φεις-μπουκ που ήταν με κάποιον άλλο.
Ας είναι καλά η κοπέλα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να της δώσει την αγάπη που της αξίζει και να την μαζέψει από το δρόμο.
Όλοι του δρόμου είμεθα, κύριε!

Συγκλονιστική κατάθεσις ψυχής!!!
Ο Νηματοθέτης εγνώριζε σχεδόν το σύνολον της ανωτέρω αναρτήσεως πλην όμως επιχαίρει δια το ότι ο μέγας επιβήρωρ, κ.κωλο-γερος, απεφάσισε να το εμπιστευθεί δημοσίως.

Υπάρχει απάντησις εις τα ανωτέρω πλην της χιλιοτετριμμένης;;;... She moved on. High time for you to move on as well ...
Εύκολον να διατυπωθεί. Δύσκολον, πολύ δύσκολον εις την πράξιν...

Φευ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.192
Πόντοι
19.795
Όλοι του δρόμου είμεθα, κύριε!

Συγκλονιστική κατάθεσις ψυχής!!!
Ο Νηματοθέτης εγνώριζε σχεδόν το σύνολον της ανωτέρω αναρτήσεως πλην όμως επιχαίρει δια το ότι ο μέγας επιβήρωρ, κ.κωλο-γερος, απεφάσισε να το εμπιστευθεί δημοσίως.

Υπάρχει απάντησις εις τα ανωτέρω πλην της χιλιοτετριμμένης;;;... She moved on. High time for you to move on as well ...
Εύκολον να διατυπωθεί. Δύσκολον, πολύ δύσκολον εις την πράξιν...

Φευ!
Η μόνη ελπίδα είναι ο χρόνος να "γλυκανει" τις αναμνήσεις. Φευ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι