κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.201
- Πόντοι
- 19.795
Για κοντοπούτανο φαίνεται η δεσποινίς, τι ύψος έχει?![]()
Σήμερα είναι η Κινεζική Πρωτοχρονιά. Η χρονιά του δράκου.
Σκυλάδικα, τραπ και κοτοπούτανα.... Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Κάποτε, αν η γκόμενα δεν ήταν πάνω από 1,72, ούτε καν την βλέπαμε.Το Νήμα στοιχειώνεται πλέον από το κοντοπουτανο!
Όλα τάχαμε, το κοντοπουτανο μας έλειπε...
Φευ Χ 1,60cm
Έχετε απόλυτο δίκιο, κύριε!Σκυλάδικα, τραπ και κοτοπούτανα.... Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Κάποτε, αν η γκόμενα δεν ήταν πάνω από 1,72, ούτε καν την βλέπαμε.
Πάντως να ξέρετε ότι ο ίδιος λέει ότι είναι 84...Ορίστε ο κ. κωλόγερος ούτε πίνει, ούτε καπνίζει, αθλείται, κάνει κολύμβηση όλο το χρόνο και είναι ακμαιότατος στα 85.
Τι να πούμε εμείς με τα ξύδια
![]()
Φευ (βάλτε όσες φορές θέλετε)Έχετε απόλυτο δίκιο, κύριε!
Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο στο παρόν Νήμα.
Κοντοπουτανο, Σφακιανάκης, ο άλλος δεν πίνει ....
Και η πτώση στον βάραθρο της πλεμπας συνεχίζεται...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως να ξέρετε ότι ο ίδιος λέει ότι είναι 84...
Εγώ ψήφισα το δ αν αυτό σας λέει κάτιΑν δεν είχα καταργήσει την ψηφοφορία εξαιτίας της αχαριστίας ορισμένων, το κοντοπουτανο θα ήταν καλό θέμα προς εξερεύνηση.
Το δ είναι σχεδόν όλη η ζωή μου.Εγώ ψήφισα το δ αν αυτό σας λέει κάτι
Σχεδόν...Φευ (βάλτε όσες φορές θέλετε)
Μια που είπατε μπλέμπα αυτός ο αχρείος εκπρόσωπος της μπλέμπας, ξέρετε ο 25ποντός που άκουγε λαϊκά κυρίως Χρηστάκη, τι απέγινε?
Νυμφευτεί με την γαλλίς ?![]()
Κοιτάξτε είμαι διακριτικός και δε ρωτάω προσωπικά θέματα αλλά εδώ είναι το νήμα της εχεμύθειας.Σχεδόν...
Δεν σας είπε τα νέα του ο αδελφός μου την Κυριακή;;;
Είναι δε τόσο ερωτευμένος μαζί της που πήγε στην Ταϊλάνδη 15 μέρες συνοδευόμενος υπό της Γαλλικός...
Φευ Χ ντροπή του ανδρικού γένους.
Φευ και πάλι φευ!!!!
Ποιος γέροντας έπαθε πριαπισμό και τέτοια;Κοιτάξτε είμαι διακριτικός και δε ρωτάω προσωπικά θέματα αλλά εδώ είναι το νήμα της εχεμύθειας.
Εντάξει την Κυριακή συζητήσαμε για συνταξιοδοτικά θέματα και περί προβλημάτων υγείας.
Μπα που τέτοια τύχη τα συνήθη προβλήματα της ηλικίας αρθριτικά, πρεσβυωπία κλπ.Ποιος γέροντας έπαθε πριαπισμό και τέτοια;
Γιατί δεν κάνετε μια ψηφοφορία ποιο μέλος του νήματος Σας θέλει περισσότερο ο λαός Σας να επιστρέψει; Από αυτά που καταλαβαίνω έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες από αυτές τις 23.033 σελίδες προβληματισμού.Αν δεν είχα καταργήσει την ψηφοφορία εξαιτίας της αχαριστίας ορισμένων, το κοντοπουτανο θα ήταν καλό θέμα προς εξερεύνηση.
Χθές το βράδυ συζητούσαμε στο βαιμπερ. Η φρεγάτα πάει να τού βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι.Φευ (βάλτε όσες φορές θέλετε)
Μια που είπατε μπλέμπα αυτός ο αχρείος εκπρόσωπος της μπλέμπας, ξέρετε ο 25ποντός που άκουγε λαϊκά κυρίως Χρηστάκη, τι απέγινε?
Νυμφευτεί με την γαλλίς ?![]()