You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
πρωτο λαθος δινεις λεφτα αντι να ζηταςΕγώ όσες έχω πάρει από πίσω μέσ' στη καλή χαρά είναι, τζάμπα εξτραδακι παίρνουν![]()
δευτερο σιγουρα πινουν χαπια ολες αυτες για να ειναι χαρουμενες
τριτο λαθος το ειδαμε στο βαρ μιλησε η εικονα μονη της
4ο αυτη ποια ειναι εχεις μαθει τιποτα πες τι καπνο φουμαρει
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
μπραβο δασκαλε υπεροχο εργο αντικατοπτριζει την απαξιωση των υλικων αγαθων μεσα στην απαλοτριωση της βουβαμαρας μετα απο χαμενο πεναλτι της Γαλλιας στην απεραντοσυνη του συμπαντος κι ενα μουνι στην αχλαδια κι ο πουτσος απο κατω, ορθιος ο πουτσος φωναξε μουνι κατεβα κατω, δεν κατεβαινω πουτσε μου γιατι εισαι παιχνιδιαρης, σκληρος σαν πετρα γινεσαι και εισαι και σαλιαρης, Βικτωρος Μπακασετα απο τη συλλογη " σε γαμαω σε δισκο ντι βι ντι και κασετα, παρε λοιπον τα αρχιδια μου και ρουφα τα σκετα"
τα σεβη μου στον καλλιτεχνη και ολους
αμην
ευλογησον
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.270
- Πόντοι
- 22.785
Καλησπέρα κ. Μπλιζ δεν έχω τα γυαλάκια μού αυτήν την στιγμήν εδώ και δύο ημέρες εξηφανισθησαν μυστυριοδός..Λογικό!
Δεν έμεινε τίποτε πλέον να αποψιλώσετε και τώρα δεν ξέρετε που να υπάξετε.
Υπάρχουν κάτι παράνομα λατομεία στην Αττική. Εξάγουν αρχαία πέτρα και την πουλούν χαράματα πανάκριβα.
Μήπως πρέπει να πάτε προς τα εκεί;;;![]()
Ξέροντας όμως το ήθος σάς δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι το σχόλιό σας θα στερείτο φιλοφρόνησης...
Βέβαια θα μπορούσα να ζητήσω το σχολιό σας να τεθεί σε XL γραγματοσειρά δια ποιο εύκολη ανάγνωση αλλά δια οποίον λόγο...
Φεύ ... εις τον άκακο γέροντα !!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.270
- Πόντοι
- 22.785
Ρε συ ιπιρχε στο Λίντο η Κάθριν που όταν εροτεφμενιμε τον κιριο πουρ ο οπιοσ κάθε βράδι ανιγε 7 σαβανιες ..πρωτο λαθος δινεις λεφτα αντι να ζητας
δευτερο σιγουρα πινουν χαπια ολες αυτες για να ειναι χαρουμενες
τριτο λαθος το ειδαμε στο βαρ μιλησε η εικονα μονη της
4ο αυτη ποια ειναι εχεις μαθει τιποτα πες τι καπνο φουμαρει
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
φεῦ εχεις παρατονισει ενω δεν εχω βαλει ουτε ενα τονο εγωΚαλησπέρα κ. Μπλιζ δεν έχω τα γυαλάκια μού αυτήν την στιγμήν εδώ και δύο ημέρες εξηφανισθησαν μυστυριοδός..
Ξέροντας όμως το ήθος σάς δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι το σχόλιό σας θα στερείτο φιλοφρόνησης...
Βέβαια θα μπορούσα να ζητήσω το σχολιό σας να τεθεί σε XL γραγματοσειρά δια ποιο εύκολη ανάγνωση αλλά δια οποίον λόγο...
Φεύ ... εις τον άκακο γέροντα !!!!
κι ομως υπαρχει ελπιδα και τη γαμησα προχθες, υπαρχει οδος
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
κανισ λαθοσ κοκορακι αν ιτο εροτεβμενι θα τισ ανιγε με το μουνι τισ ανιγε ο πουρ με το χερι του μετρ και το κολλαγε πετσετακι καθε λιγο αλλα φευ στους σαμπανοποιους ουκ εν φενιστιλ επι κονωπος διυλιζουσα γαρ τω πολλακις επαναληψεις παλινδρομειν εστιν αν επι κωλομερικης χωρας υποβοσκει κωνωπικο εκζεμα, καλεσατε ασφαλεια αμεσου δρασεως, ολοι τα χερια πανω και η ποτραναξ κατα το ζαναξ να παιζει πιανο, σειρα σου βαλε φωτιαΡε συ ιπιρχε στο Λίντο η Κάθριν που όταν εροτεφμενιμε τον κιριο πουρ ο οπιοσ κάθε βράδι ανιγε 7 σαβανιες ..
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 97.249
- Πόντοι
- 46.423
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις