Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 2.586
ξερεις τι ειναι το κρακεν ?εσείς είστε ικανοί να κυνηγήσετε κράκεν και φαλαινοκαρχαρίες
ξερεις τι ειναι το κρακεν ?εσείς είστε ικανοί να κυνηγήσετε κράκεν και φαλαινοκαρχαρίες
Το αγαπημένο φαγητό του κ.Αμτζίκ σε γιγάντια μορφή. Είναι και ρούμι όμως.ξερεις τι ειναι το κρακεν ?
Κρακεν ειναι τα πολυ μεγαλα Θραψαλα....Το αγαπημένο φαγητό του κ.Αμτζίκ σε γιγάντια μορφή. Είναι και ρούμι όμως.
Αδικα ψαχνεις για λιρες. Τις ειχε βρει ο προ-προ παππους του @Ωρίων.Λοιπόν πάω στο κτήμα του σαβουρογαμπεη για τις λίρες
Φιλουρες
Τα λέμε σε ένα μήνααααα..
( Χάνεται το σήμα)
Πολύ πιο πίσω...Δεν πιστεύω να κατέβετε τον Ιούνιο του 2011, ε;
Αν είναι αυτό που σχεδιάζετε, σας προτείνω να έλθετε ως καλεσμένος μου στο πλοίο για ένα εξάμηνο ταξιδάκι αναψυχής. Θα έχετε όλο τον χρόνο να αναστοχαστείτε πάνω σε όσα πέρασαν και σε όσα πρόκειται να έλθουν (και κάθε 2 εβδομάδες περίπου, θα σας ξεναγώ διαδοχικά στα λιμάνια της Υδρογείου για πολλές πικάντικες περιπέτειες).
Με στεναχωρεί αυτό που λες ρε μπαγασα και είχα σκοπό να σου φέρω από το παρελθόν μια μανδύα που σε κάνει αόρατο τώρα ούτε το ακόντιο μου θα πάρω ούτε εσύ την μανδύα!!Για όσους θέλουν την χρονοκαψουλα ,να πω ότι ο Τέσλα την έφτιαξε ειδικά για μένα , γιατί είμαστε πολύ φίλοι. Βασίστηκε αποκλειστικά πάνω στο dna μου. (Έτσι γίνονται οι χρονοκαψουλες, μη σας παραμυθιαζουν με τις ταινίες που τις φτιάχνουν με τεχνολογικά μέσα )
άλλωστε οι χρονοκαψουλες, τα αμάξια κι οι γυναίκες δε δανείζονται
Άσε δεν θέλουμε χάρες , αποφασίσαμε με τα παιδιά να φτιάξουμε έναν πύραυλο που δεν θα σταματάει ποτέ και θα πηγαίνει με την ταχύτητα του φωτός , είδη η πρώτες δοκιμαστικές ξεκίνησανΘα πω στον Τέσλα αν είναι, να κάνει κάτι..αλλά δεν υπόσχομαι πολλά γιατί είναι πολύ απασχολημένος αυτή τη περίοδο ( 1900) .. ψάχνει να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα της ανθρωπότητας..
Εγω θέλω δελτίο καιρού που να λέει.. θύελλα.ξερεις τι ειναι το κρακεν ?
shadow ο αρισταρχος και να θελει δεν μπορει να σου φερει κατιΜε στεναχωρεί αυτό που λες ρε μπαγασα και είχα σκοπό να σου φέρω από το παρελθόν μια μανδύα που σε κάνει αόρατο τώρα ούτε το ακόντιο μου θα πάρω ούτε εσύ την μανδύα!!