Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι...Πανικοβάλλονται οι ιχθύες και τους αλιεύετε ευκολότερα;;;
Ρε συ ψιστηκε ο πουρουλις από το θρουλι Κ πιρε βάρκα στο ραφινα με φουλ εξοπλισμο γιατί ηπε στη ζωή ότι ιμαστε ψιγοφορι του κόμματος πλευσι Κ έπεσε το μαρουλι στο καφενιο του αλαμπει στη ευριπιδου.ρε σι ντο λα μι ρε ντο
το κρακεν ιεν πλοιο φαντασμα ιπεροχο σκαρι με ρασταφαρια χταποδοπλοκαμα
Ρε συ μη σκας εδο γινοντε μπιζνες με τι χεστρες έχειπι μεσα ο κοτομπιφτεκοσ για τα καλά στο κομα με αλο όνομα για να μπορι ο κυριος πουρ.. να ιπογραφι επιταγες. έχει φερι όλο τι παλια κοκινια στο κομα τις πλεφσιςνε γιατι μετα απο μια ντουζινα κοτο καταλαβενι κε του δινι ι αναποδα μισο λεπτο να τσεκαρο τα τιχοματα τουκ τουκ γαμισετα φιλε μου αμα εχουμε διαροη θα γινι το σκανδαλο θρουλισ λικ ποπο βρομισε ο τοποσ που ινε τα φιστικια τα εχο παραγγιλι διπ μερες κσεροσφιρι δεν πινετε ι βοτκα απο τιν εγινα τα φερνι; εβαλα κε εροτιματικο για να παραπλανισο διοτι προκιτε για ριτορικι απαντισι που οδιγι σε δινι κε παλινδρομισι στιλε πισο αυτεσ τισ δεξαμενεσ βαλε διπλισ επιστροσισ μπασκετ κσεμιρισι ο τοποσ αλλα κσερο πιοσ φτεη γινανε ολι εσκομπαρ βοθρατζιδεσ μπογιατζιδεσ καντινιεριδεσ κε τελιομο δεν εχι ο κατιφοροσ
Kyoko21? Εδώ είμαστε. Θα είναι από το club της original21-Tokio. Αρίστο, πρόλαβα. Εσύ παίξε με τις οθωμανές του 16ου αιώνα.
Να φανταστώ ότι και αυτά που ακούγονταν για τον παππού ήταν επίσης κακοήθειες!Δεν το γνωρίζω αυτό. Εγώ γνωρίζω ότι ο μπαμπάς μου δημιούργησε την περιουσία μας με πολλή δουλειά.
Και αυτά που έλεγαν τότε, για διακίνηση όπλων και ναρκωτικων, ο μπαμπάς λέει ότι είναι κακοήθειες.
Ο μπαμπάς είναι καλός άνθρωπος και αυτά είναι πράγματα κακά.
Τι έγινε, παιδί μου;
Πολύ άσχημη είναι ρε καπτεν..άσε που μου φαίνεται για πρώην άντρας..αλλά εντάξει περί ορεξεως, ζαμπονοκασεροπιταKyoko21? Εδώ είμαστε. Θα είναι από το club της original21-Tokio. Αρίστο, πρόλαβα. Εσύ παίξε με τις οθωμανές του 16ου αιώνα.
Παιδί μου!θειε μου
Ούτε αυτά του προ-προ-πάππου που είχε βαμβακοφυτείες στο Τέξας.Εκείνα δε τα περί τοκογλυφίας από τον προπάππου την εποχή του Κραχ, δεν τα σχολιάζω.
Η επιτομή της ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ!
Τι λες ρε άρχοντα; έχεις πάει με Γιαπωνέζα; έχεις ακούσει ποτέ την στιγμή που την κάνεις δική σου να φωνάζει "moto, moto" και να σε κοιτάζει σαν να είσαι σαμουράι;Πολύ άσχημη είναι ρε καπτεν..άσε που μου φαίνεται για πρώην άντρας..αλλά εντάξει περί ορεξεως, ζαμπονοκασεροπιτα
Α, ήταν και δουλέμπορος;;;Ούτε αυτά του προ-προ-πάππου που είχε βαμβακοφυτείες στο Τέξας.
Αυτές οι δύο μοιάζουν με πρώην άντρες..τέλος παντω πάω για τσιγάρα και φαιΤι λες ρε άρχοντα; έχεις πάει με Γιαπωνέζα; έχεις ακούσει ποτέ την στιγμή που την κάνεις δική σου να φωνάζει "moto, moto" και να σε κοιτάζει σαν να είσαι σαμουράι;
Είναι η ίδια , είναι ολοφάνερα κορίτσι και είναι και ΑΕΚΑΡΑΑυτές οι δύο μοιάζουν με πρώην άντρες..τέλος παντω πάω για τσιγάρα και φαι
Kyoko izumino λέγεται, 45-50 χρόνων, το πρώτο σεξι βιντεάκι της το είχε κάνει το 1992.Αυτή στάνταρ ήταν άντρας παλιά