Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.911
- Πόντοι
- 2.586
Μου το απαγορευσε ο κτηνιατρος μου...Κώνειο έχουμε!
Θέλετε;;;
Μου το απαγορευσε ο κτηνιατρος μου...Κώνειο έχουμε!
Θέλετε;;;
Ρε ..θα αφησεις κατι και για μας ?
Ρε σα εδο δε βλέπεις ότι καμία δε μιλάει τι κοτομπιφτετικι ποσ να σινενοιθις Μάι αφτουσ ι διαλεχτοσ αφτί εχι εκλιψι.για ξογηινε διετιτι για
κοκορακι με το καλιμερα ουτε στι μικονο να ισουν εδο ινε διαστιμα ρε σι εχι κσογηινο διετιτι
Κ.ιζ έχει πολλές καί για εσάς.Ρε ..θα αφησεις κατι και για μας ?
Το συναγριδάκι μου αρεσει πολυ ...
Τι "σκαστες" τσιπουρεςΚ.ιζ έχει πολλές καί για εσάς.
Έχει συναγρίδες σε μια λουμπίτσα μικρή με φικιάδα την βρήκα τυχαία ένα μικρό χαράκι είναι εάν έχει νοτιά δεν φαίνεται...Τι "σκαστες" τσιπουρες
Μυτάκια
η Συναγρίδες ?
καταλαβαμε αρισταρχεGuys καλημέρα! Μιλάμε σε κανά μήνα το πολύ..η ώρα της αγρανάπαυσης ήρθε..
Η ξεκούραση του πολεμιστή
Το ξαποστασμα του ταξιδιώτη
Η ανάπαυση του κουρασμένου
Και τα λοιπά
...επειδή έχω δει πως ήταν μωρο..ειμαι σίγουρη ότι μεγαλώνοντας έγινε μοντελάκι !!Να σας πω εγω
Σαν το σκυλο που χασαμε ειναι ο γατομουστακος
Αμα καμια μερα κερμασουν τους ομορφους ..θα απει αδικοχαμένος
ειμαι 100000000% βεβαιος οτι σου εστειλε δικια μου φωτογραφία...επειδή έχω δει πως ήταν μωρο..ειμαι σίγουρη ότι μεγαλώνοντας έγινε μοντελάκι !!
Ήταν άσχημο μωρό δηλαδή; Γιατί στο νησί μου λένε "άσχημος στην κούνια, όμορφος στη ρούγα"....επειδή έχω δει πως ήταν μωρο..ειμαι σίγουρη ότι μεγαλώνοντας έγινε μοντελάκι !!
To μικρο και ταπεινο μου βαρκακι κανει νανι..σκεπασμενο να μην κρυωνει
ΠΣΑΡΑΑΆΑΑ πού είσαι??
Το πολύ καλό σας σκάφος κάνει νάνι???
Ένα έχω να πω Τζίμι: κρύο - κρύο καιρός για τρίο..καταλαβαμε αρισταρχε
εισαι φραγκατος ολη μερα τα "ξυνεις" και σε εχει φαει η ανια
αρχισε γυμναστηριο επειγοντως η χειρονακτικες εργασιες το ανθρωπινο σωμα πρεπει να κουραζεται
μπορεις να ξεκινησεις απο τα απλα σαν τον μπιλ
Όπως είχε ομολογήσει ο Γκέιτς, επιμένει να πλένει τα πιάτα ακόμα και όταν άλλοι προσφέρονται να το κάνουν. Οι ειδικοί λένε ότι απλές εργασίας όπως το πλύσιμο των πιάτων βοηθούν τον άνθρωπο να αποβάλει τα άγχος και να καθαρίσει το μυαλό του από όσα τον απασχολούν
ωχ ωχ για λες εσυ για τριο κατι πονηρο εχεις στο μυαλο σουΈνα έχω να πω Τζίμι: κρύο - κρύο καιρός για τρίο..
Τα λέμε σε ένα μήνα gays ωπ σορυ..guys ήθελα να πω
ωχ ωχ για λες εσυ για τριο κατι πονηρο εχεις στο μυαλο σου
τωρα σε επιασα αρισταρχε
οταν ελεγες για την "ξεκουραση" του πολεμιστη
παντως να ξερεις αρισταρχε αν λες ενα καλημεραΑποχερετο για ένα μινα