blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.312
- Πόντοι
- 26.096
Ποια άσκηση συλλογισμού;
Καλημέρα σας λατρεμένοοι μου κύριοι...
Καλή εβδομάδα..
Αναρωτηθήκατε πότε φίλοι εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό ή έάν είναι διαφορετικό ?? κάντε λοιπόν σοβαρά τήν άσκηση συλλογισμού καί βρείτε τηή άπάντηση........ Θα έκπλαγείτε μέ τό άποτέλεσμα, είναι σίγουρο..
Φεύ !!!!
Είναι πάρα πολύ μεγάλο αυτό. Να γράψω κάτι άλλο; "Καπετάνιος" για παράδειγμα;Όσον αφορά εσένα είναι να γράψεις με σήματα Μορς "θα γίνω Μαρκόνης"
Και το Σάββατο το περίμενα αλλά ήταν ΣάββατοΑφού περιμένεις το σχολικό σου, τι θέλεις να είναι ;
Δευτέρα, η αγαπημένη ημέρα κάθε εργατικού άντρα.Είναι πάρα πολύ μεγάλο αυτό. Να γράψω κάτι άλλο; "Καπετάνιος" για παράδειγμα;
Και το Σάββατο το περίμενα αλλά ήταν Σάββατο
Και κάθε εργοδότη! Και κάθε υιού εργοδότη!Δευτέρα, η αγαπημένη ημέρα κάθε εργατικού άντρα.
Παραπονιάρη Ωρίωνα..θα σου κάνω 5 λαϊκΕμένα δε μου κάνει ούτε like οπότε οι διπλωματικές μου αρετές είναι για τον πούτσ@
Guys καλημέρα! Μιλάμε σε κανά μήνα το πολύ..η ώρα της αγρανάπαυσης ήρθε..
Η ξεκούραση του πολεμιστή
Το ξαποστασμα του ταξιδιώτη
Η ανάπαυση του κουρασμένου
Και τα λοιπά
Ο αναστοχασμός του ασυμβίβαστου καλλιτέχνηGuys καλημέρα! Μιλάμε σε κανά μήνα το πολύ..η ώρα της αγρανάπαυσης ήρθε..
Και τα λοιπά
Το θέμα μου δεν είναι τα like...έχω τόσα πολλά άλλωστε...(μήπως μπορείς να κάνει "χαχα";)Guys καλημέρα! Μιλάμε σε κανά μήνα το πολύ..η ώρα της αγρανάπαυσης ήρθε..
Και τα λοιπά
Να σας πω εγω...φαντάζομαι κσι τώρα ποσο όμορφος θα εισαι όμως...!
Κώνειο έχουμε!Α δεν σας ειπα καλημερα ....
Καφεεεεεε....δεν ειχει το μαγαζι ?