Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 21.004
- Πόντοι
- 5.956
Τυχερόι μαθητέςΧρησιμοποιούσε άλλους μαθητές για να κρατάνε τσιλιες, όσο αποπλανούσε τον δεκαεξάχρονο![]()
Καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες, για να κάνει σεξ με 16χρονο
Με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, επειδή φέρεται να έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητή της, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούσε άλλους μαθητές, για να κρατάνε τσίλιες, συνελήφθη μια 26χρονη καθηγήτρια. Συνελήφθη και ο πατέρας του 16χρονουwww.dnews.gr
![]()
Ένας ήταν ο " τυχερός" . Οι άλλοι έμειναν με την όρεξη..Τυχ
Τυχερόι μαθητές
Δεν το ξέρεις αυτό άρχοντα Αρίστο. Μπορεί όσο περνά η ώρα και ασχημονεί επί του αθώου θύματός της, να γίνεται δηλητηριώδες κόκκινο χταπόδι ή πράσινη ερπετόγρια.Πάντως αυτό με την παραπάνω καθηγήτρια δεν ξανάγινε. Να αποπλανούν μαθητές συχνό, αλλά να παίρνουν κι οι άλλοι μαθητές μάτι, δε το χω ξανακουσει..( φαντάζομαι πόσο χαλαστηκαν οι υπόλοιποι που βαθμιαία θα έπαιρναν σειρά )
Τζάμπα.ματι οπότε ηΈνας ήταν ο " τυχερός" . Οι άλλοι έμειναν με την όρεξη..
Λες ?( τι μου θυμισες - πάνω που τα είχα ξεχάσει - τι εμπειρία κι αυτή) αν είναι έτσι , να πάει στο κάτεργο η " καθηγήτρια της αγάπης" ( σεξολόγος όχι φιλολογος)Δεν το ξέρεις αυτό άρχοντα Αρίστο. Μπορεί όσο περνά η ώρα και ασχημονεί επί του αθώου θύματός της, να γίνεται δηλητηριώδες κόκκινο χταπόδι ή πράσινη ερπετόγρια.
Μήπως είδες τον @jim2323 ; Δε θα έφευγε ποτέ χωρίς να ενημερώσει. Ανησυχώ μήπως τον έφαγε το χταπόδι.
Αν τον έφαγε , δε θα τον ξαναδούμε.. θα μείνει για πάντα στο πλαδαρό ζελατινοειδες στομάχι, μαζί με άλλα θύματα..Μήπως είδες τον @jim2323 ; Δε θα έφευγε ποτέ χωρίς να ενημερώσει. Ανησυχώ μήπως τον έφαγε το χταπόδι.
Μην το λες αυτό! Θα μπω και εγώ μέσα στο στομάχι του χταποδιού, θα το κάνω να φτερνιστεί και θα σωθούμε, όπως έκανε ο Πινόκιο για να σώσει τον Τζεπέτο που ήταν μέσα στο στομάχι της φάλαινας.Αν τον έφαγε , δε θα τον ξαναδούμε.. θα μείνει για πάντα στο πλαδαρό ζελατινοειδες στομάχι, μαζί με άλλα θύματα..
Αχ Τζίμι, Τζίμι( Κάρτερ)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μου άρεσε η άλλη εκτέλεση - αυτή καλύτερη
Εσείς οι 3 μου τα έχετε κάνει τσουρέκια, μπες-βγες όλη την ώρα στην Πύλη για την οδό Μαύρης Πέτρας. Όλο κάπου πηγαίνετε. Έλεος.Μην το λες αυτό! Θα μπω και εγώ μέσα στο στομάχι του χταποδιού, θα το κάνω να φτερνιστεί και θα σωθούμε, όπως έκανε ο Πινόκιο για να σώσει τον Τζεπέτο που ήταν μέσα στο στομάχι της φάλαινας.
Ε, δώστε μας από ένα Πύλη-pass να σηκώνεται η μπάρα με το που μας βλέπει και να μη σας ξυπνάμε.Εσείς οι 3 μου τα έχετε κάνει τσουρέκια, μπες-βγες όλη την ώρα στην Πύλη για την οδό Μαύρης Πέτρας. Όλο κάπου πηγαίνετε. Έλεος.